#423803 - 23/10/2005 19:45
Re: Wybory Prezydenckie - II Tura
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
chcialbym przypomniec tylko, że mamy w Polsce system parlamentarno-gabinetowy i prezydent tak naprawde niewiel moze - choc faktem jest, ze napewno Kaczynskiemu latwiej wspolpracowac z Pisowskim rzadem...
a tak btw, propozycja kolejnego wydarzenia politycznego dla polskich bukow: - kiedy premierem zostanie Jarek?
Grey,ja uważam,ze może zostac,ale nie przez najblizsze 5 lat. Kaczory doskonale wiedzą,ze na "twinsowanej" władzy moga tylko stracić,takze prezes sie nie wychyli,tak obstawiam. Zreszta,taka kukła jak Marcinkiewicz,która wyglada jak własny portret pamieciowy ,bedzie sterowana przez Brata Jarosława,a sznurki mocno trzymane,bo inaczej....pociagnie Rokita
Reasumując,Lech gensekiem,Jaro szara eminencją.
|
Do góry
|
|
|
|
#423809 - 23/10/2005 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/12/2004
|
No przeciez swiete slowa... A ci co z tym zdjeciem co chwile wyskakuja to nie wiem co pod ta kopulka maja,bo przeciez ilez mozna.. To przeciez nie wybory miss,a ludzie wybrali jak wybrali i czas tylko pokaze czy dobrze oby swoja droga
|
Do góry
|
|
|
|
#423810 - 23/10/2005 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
chcialbym przypomniec tylko, że mamy w Polsce system parlamentarno-gabinetowy i prezydent tak naprawde niewiel moze - choc faktem jest, ze napewno Kaczynskiemu latwiej wspolpracowac z Pisowskim rzadem...
a tak btw, propozycja kolejnego wydarzenia politycznego dla polskich bukow: - kiedy premierem zostanie Jarek?
Grey,ja uważam,ze może zostac,ale nie przez najblizsze 5 lat. Kaczory doskonale wiedzą,ze na "twinsowanej" władzy moga tylko stracić,takze prezes sie nie wychyli,tak obstawiam. Zreszta,taka kukła jak Marcinkiewicz,która wyglada jak własny portret pamieciowy ,bedzie sterowana przez Brata Jarosława,a sznurki mocno trzymane,bo inaczej....pociagnie Rokita
Reasumując,Lech gensekiem,Jaro szara eminencją.
kplejny zaklad !!!!!kiedy powstanie koalicja PiS,sAMOOBRONA,LPR??????? mysle ze wczesniej niz sie wszystkim wydaje!!!!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#423820 - 23/10/2005 20:32
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
P.S. Conrada nie ma, chyba nie może wyjść z szoku...
Myślę że odezwie się za kilka godzin jak wyląduje w USA
No offence
|
Do góry
|
|
|
|
#423821 - 23/10/2005 20:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
jestem mile zaskoczony wynikiem, niespodziewałem się aż takiego zwycięstwa ponawiam apel do wygranych pierwsza decyzja: zróbcie porządek z mediami, wprowadzic ustawowy nakaz likwidowania sondażowni które myla się o... 20 procent!!!!!! w demokratycznych krajach takie cos jest nie do pomyślenia i mam nadzieje ze nowe władze TEGO NIEODPUSZCZĄ
|
Do góry
|
|
|
|
#423822 - 23/10/2005 20:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Quote:
jestem mile zaskoczony wynikiem, niespodziewałem się aż takiego zwycięstwa ponawiam apel do wygranych pierwsza decyzja: zróbcie porządek z mediami, wprowadzic ustawowy nakaz likwidowania sondażowni które myla się o... 20 procent!!!!!! w demokratycznych krajach takie cos jest nie do pomyślenia i mam nadzieje ze nowe władze TEGO NIEODPUSZCZĄ
hehe, przypomne ci: podany wynik jest wynikiem SONDAZU.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|