Wąski
addict
Meldunek: 19/08/2010
Witam
Potrzebuję pomocy!! Dotychczas grałem tylko u bukow naziemnych, ale postanowiłem w końcu zarejestrować się u któregoś z internetowych. Doradźcie mi, proszę, który z nich ma najlepszą ofertę, może jakieś bonusy dla nowych klientów itp... Z góry dziękuję za pomoc
john
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
Wejdź sobie w temat świat bukmacherstwa, tam masz wypowiedzi o wiekszoście buków, a jeżeli nie masz kont jeszcze to bonus dostaniesz w większości najpopularniejszych firm 50% 100% od wpłaty
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Wąski
Witam
Potrzebuję pomocy!! Dotychczas grałem tylko u bukow naziemnych, ale postanowiłem w końcu zarejestrować się u któregoś z internetowych. Doradźcie mi, proszę, który z nich ma najlepszą ofertę, może jakieś bonusy dla nowych klientów itp... Z góry dziękuję za pomoc
bet365 dobry buk dla poczatkujacych ,ogromna oferta zakladow live ,bonus do 200 pln od depozytu
Poszukuję linka do filmiku na yt odnośnie systemów w bukmacherce/wyścigach konnych. Niedawno ktoś wrzucał w dziale Systemy i Strategie Obstawiania w temacie 100.000 złotych w 50dni (czy coś w tym stylu), ale temat widzę powędrował do kosza.
Mam pytanie dzis stracilem dowod rejstracyjny za peknieta przednia szybe i moje pytanie moge odebrac go sam skoro mi zabrali? czy musi ojciec na ktorego jest auto, dodam ze jest w NL obecnie.
Witam.Orientuje się ktoś jak ustawić radio w telefonie Nokia C5?Tzn mam taki problem że stacje wszystkie ustawiłem i jak włączam przez głośnik to słysze normalnie a przez słuchawki cisza.Przy podłączeniu słuchawek wyskakuje mi komunikat "użyj mikrofonu w telefonie" .Może w tym tkwi problem więc jeśli tak to jak się włącza ten mikrofon?
Witam wszystkich bardzo serdecznie..... A więc tak zalogowałam się na stronie SmarGames onlinie Mam pytanie czy ta strona jest całkowicie za darmo i żeby zagrać za prawdziwe pieniądze najpierw trzeba je wpłacić na konto....? Jeżeli nie uzupełniłam dodoatkowuych danych tyou nazwisko itd.a w regulaminie którą sobie przetłumaczyłam w google jest adnotacja że w razie braku aktywacji konta pobierają opłaty a potem konoto automatycznie likwidują. Ogólnie czy za to że niby jako tester korzystałam i wchodziłam do pokoju będę ponosiła jakeś opłaty?Prosze o pomoc bo całą non nie mogłam spać jak przetłumaczyłam sobie ten regulamin;-(