Witam.
Z braku czasu niestety nie mogłem od siebie dorzucić parę słów na temat poprzedniej kolejki...
Teraz już znacznie lepiej, więc dorzucę coś od siebie

A więc tak:
13:00 TV4 
vs
1 @1.36Gdybyśmy spojrzeli w tabelę... możemy powiedzieć że to mecz z gatunków 'no bet'. W rzeczywistości jednak jest troszkę inaczej... Na pewno będzie to mecz waaaaaalki, gdyż jedna jak i druga drużyna wie o jaką stawkę walczy... (8 miejsce = play off)
W drużynie gospodarzy na pewno wyróżnia się Rybak... jest on najskuteczniejszym zawodnikiem jak i gwiazdą akademików. Natomiast w drużynie z Piły bardzo znaną postacią jest (m.in z Mostostalu) Sławomir Gerymski.
Spoglądałem również na miejsca poszczególnych drużyn w rankingach w przyjęciu jak i zagrywce i tutaj bardzo wyrównanie, czyżby 5 setowy?

Hmmm, tak sobie romyślam i rozmyślam i jeszcze nie podjąłem decyzji czy grać na 'główniaku' drużynę z Warszawy...Ten kurs taki troszkę =/ \= ... ;-)
______
17:00 
vs
1 @1.40Mecz powyżej jest walką o 8 miejsce...natomiast w Kędzierzynie Koźlu, drużyna Mostostalu zmierzy się z Resovią o bardzo ważne 5 miejsce...
Mostostal zgromadził dotychczas 15 pkt, Rzeszów 12, wygrana gospodarzy za 3 pkt gwarantuje im 5 miejsce po rundzie zasadniczej, jednak gdy to goście wygrają za 3 pkt, zrównają się wtedy z Mosto i sprawa 5 miejsca w lidze będzie otwarta...
W ekipie z Kędzierzyna wszyscy zdrowi, na czele z Marcelem Gromadowskim, który jak nie będzie przechodził lini, to jutro z 2 lini, będzie wymiatał

W Resovi natomiast już większy zawrót głowy ma trener Such... na rozegraniu może być powracający do zdrowia Pilarz lub dobrze spisujący się Kozłowski.
Atak: kontuzje mają: Józeficki,Zieliński oraz Kamuda, czy w ich miejsce trener Pieczonkę lub Gradowskiego?
Libero: Kubica, to wiem na pewno

Mój typ to jednak
Mostostal, no ale teraz też się trzeba zastanowić czy w takim razie lepiej zagrać Politechnikę? czy Mostostal?

-------
AZS Częstochowa - Gwardia 1
Jastrzębie - Sosnowiec 1

Tyle mam do powiedzenia co do tych 2 spotkań... Tak jak napisał Giertyszek, mecze dobre do obrotu

Niedzielnym spotkaniem zajmę się jutro wieczorem, jak czas pozwoli

Romek - ja tak tylko spytam się: Po co to bez sensowne wklejanie oferty? Jakbyś jeszcze wkleił i napisał choć jedno zdanie do każdego meczu to rozumiem, ale Ty sobie skopiowałeś i żądasz...

'a czy to mądre'

A może nas nowy mod Biszop poświęci swój czas i coś napisze?
Pozdrawiam Wszystkich Sympatyków Siatkówki