Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#425029 - 09/12/2005 22:04 Re: Siatkowka PLS
Slawek_kk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
Quote:

Slawek_kk i inni kibice z Kedzierzyna,warto zagrac Mostostal z Piła grubiej?
Pewne zwyciestwo czy jakies watpliwosci?

Osobiscie nie polecam grac grubo. Gram na Mostostal ale za mniejsza stawke. Moim zdaniem powinni wkoncu wygrac bo grali z lepszymi przeciwnikami a Pila jest w naszym zasiegu i atut wlasnej hali. Moj typ to 3-1.

Do góry
Bonus: Unibet
#425030 - 09/12/2005 22:20 Re: Siatkowka PLS
tokara Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/03/2005
a ja uwazam ze :
mostostal-pila 1 lepszy sklad kedzierzynian maja realne szanse na 5 miejsce ale aby to osiagnac to z takimi druzynami jak pila musza u siebie wygrywac ja stawiam na 3:1 wlasna hala lepsza ekipa nie widze inej opcij

resovia-czestochowa 2 amerykanie graja coraz bardziej i czewa walczy o 2 miejsce ktore da realne szanse na wlake w finale i spotkanie tam sie ze skra mecz w tv pewnie znowu swietna atmosfera na trybunach ale czewa wygra nie jestem pewien ale chyba w resovi pilarz jeszce nie gra na pelnych obrotach a to duze oslabienie

warszawa-jastrzebie 2 wegiel rowniez walczy o 2 miejsce i teaki mecz to musi wygrac nie ma innej opcji rybak sie w tej warszawie rozegral ale na bylgarow i plinskiego to bedzie za malo

skry i olsztyna nie tykam po slabych kursach

jesli ma ktos jakies info odnosnie kontuzij zawodnikow z tych 3 meczy ktore opisalem prosze o info

Do góry
#425031 - 09/12/2005 22:33 Re: Siatkowka PLS
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
To może ja wtrącę swoje 2 grosze... A więc tak:

• v 2 @1.32

Prawdziwym testem dla 'jankesów' z Częstochowy był mecz z Jastrzębiem (czyt.góra) i możemy chyba przyznać że zdali go na ocenę bardzo dobrą Zagrali tak jak wszyscy od nich tego oczekiwali... [nie byłem na meczu, ale dostałem komentarz od paru osób]. Później przyszedł mecz w sobotę z Warszawą... która po pokonaniu we własnej hali vice mistrza Olsztyna, na pewno była na fali... Jednak w tym meczu rządziła na parkiecie tylko jedna drużyna gospodarzy... tylko 2 set był na poziomie... Natomiast 1 oraz 3 pokazał jak dużo dzieli te 2 zespoły od siebie. Jutro gracze z Jasnej Góry... zmierzą się z Resovią... W Rzeszowie nadal nie zagra kontuzjowany Pilarz... Tak jak już wyżej napisał kolega OKS, Such dużo gada, a mało z tego wynika.

AZS jedzie po 3 pkt i moim zdaniem przywiezie je

Mecz będzie można obejrzeć na TV4, początek transmisji o 13.

• v 2 @1.18

W Olsztynie ostatnio grzmiało... kłótnie po meczu w Warszawie nabrały rumienców... Ale jednak konflikt kapitana Nowaka z trenerem Rysiem nie wpłyneła jakoś na postawę innych graczy i pokonali oni gładko zespół Rzeszowa. Jutro jadą do Sosnowca który w poprzednim tyg. dokładnie w piątek ugrał seta w Bełchatowie... ale nie sugerowałbym się tym... Skra jak wiemy była już na pewno myślami w meczu z Perugią... Na podstawie Oks-a 'Gospodarze prawdopodobnie (na info trzeba poczekac do jutra) zagraja bez trzech podstawowych graczy: srodkowego Earla, przyjmujacego Siezieniewskiego i rozgrywajacego Syguly.' - to naprawdę ważne info, jeżeli zabraknie tych 3 zawodników, to myślę że Sosnowiec nie ma większych szans z Olsztynem, który 2 raz z rzędu w wyjazdowym meczu nie może po prostu stracić pkt...

• Mostostal - Joker Piła 1 @1.36

To może być szybki, jak i bardzo zacięty mecz... Mosto młoda drużyna z bardzo dobrym trenerem... Powinni dobawić, ale ja sobie odpusczę.

Kursy z Profka

===

Mecze:

AZS Politechnika Warszawska - Jastrzębski Węgiel
    Gwardia Wrocław - Skra Bełchatów

Postaram się więcej napisać o tych spotkaniach jutro wieczorem, jak znajdę czas... ale widzę tutaj 2x2

Pozdrawiam

• Do góry
    #425032 - 10/12/2005 09:46 Re: Siatkowka PLS
    Robertino Offline
    veteran

Meldunek: 17/07/2003
    Co odnosnie oslabień w Energii panowie.Czy potwierdzacie wczorajsze doniesienia.

Do góry
    #425033 - 10/12/2005 18:15 Re: Siatkowka PLS
    tigerzyca Offline
    stranger

Meldunek: 10/12/2005
    Witam, napisze tutaj bo chbya tutaj najczesciej mozna spotkac uzytkownika Misiek, poza tym zadko on odpoiwada na prywatne wiadomosci z tego co wiem, zbierla msie juz dawno z napisaniem swojego postu ale tym razem postanowiel mto uczynic. Bawi mnie troche jego typowanie i granie kursow rzedu 1.05 co zawsze pokazuje na forum ircowym piszac pewnosc trafu swojego kuponu nawet 15/10 a minium to jest 10/10 :) Obserwowaelm to jzu kilka raz i z kazdym razem cos mu nie wchodzi Ciekawi mnie kiedy On wrescie zmadrzeje troche i wystawi cos sensowengo po normalnych kursach a nie kupony po 5 pozycji i kursach 1.05-1.1 :) Ciekawi mnie takze ile on jest do tylu na swym sposobie i ile bedzie w tym jeszcze trwal A z tego co zdazylem rowniez zauwarzyc to poczul sie dotkniety nie wybraniem go na admina stronki...ehh niech chlopak dorosnie i zacznie wkoncu sensownie cos robic...Pozdrawiam oraz dziekuej za umozliwienie mi tutaj wypowiedzenia sie na ten temat

Do góry
    #425034 - 10/12/2005 19:46 Re: Siatkowka PLS
    Misiek Offline
    Didżej

Quote:

Witam, napisze tutaj bo chbya tutaj najczesciej mozna spotkac uzytkownika Misiek, poza tym zadko on odpoiwada na prywatne wiadomosci z tego co wiem, zbierla msie juz dawno z napisaniem swojego postu ale tym razem postanowiel mto uczynic. Bawi mnie troche jego typowanie i granie kursow rzedu 1.05 co zawsze pokazuje na forum ircowym piszac pewnosc trafu swojego kuponu nawet 15/10 a minium to jest 10/10 :) Obserwowaelm to jzu kilka raz i z kazdym razem cos mu nie wchodzi Ciekawi mnie kiedy On wrescie zmadrzeje troche i wystawi cos sensowengo po normalnych kursach a nie kupony po 5 pozycji i kursach 1.05-1.1 :) Ciekawi mnie takze ile on jest do tylu na swym sposobie i ile bedzie w tym jeszcze trwal A z tego co zdazylem rowniez zauwarzyc to poczul sie dotkniety nie wybraniem go na admina stronki...ehh niech chlopak dorosnie i zacznie wkoncu sensownie cos robic...Pozdrawiam oraz dziekuej za umozliwienie mi tutaj wypowiedzenia sie na ten temat

1 post i odrazu się produkujesz na biednego Miśka

Nu, ale jak już jesteś taki ' ' to proszę Cię bardzo...

Quote:

poza tym zadko on odpoiwada na prywatne wiadomosci z tego co wiem,

ZAWSZE odpisuję na prywatne wiadomości....

Quote:

Ciekawi mnie takze ile on jest do tylu na swym sposobie i ile bedzie w tym jeszcze trwal

Odpal na tym # - jeszcz jedną komendę mianowicie !info hof, pewnie nawet nie wiesz że coś takiego istnieje?

[18:27] <ZZzzx> hof: * Misiek +512.87 * hanibal33 +352.80 * HTG +170.20 * toAgoriPou +133.57 * ippotis +113.48 * KLIF +84.82 * NiUNiU +78.91 * Goran-75 +73.17 * D9Tristan +67.48 * freeestyler +62.25 * GreekBet +44.12 * carlito +38.86 * TAMARIX +32.13 * zoki2 +31.45 * Cantoro +31.05 * THomas_ +24.20 * D-Rock +21.74 * cG|SeNd +19.06 * Simpelweg +18.08 * Wojtas +17.67 * Booster +15.77 * Bobleif +14.95 * gaza +14.10 *** next: !info hof2 -->

====

Podaję tam te typy 10/10, od roku, zawsze na priva do artha...

Więc chyba te '10/10' nie są znowu takie złe ?

+512.60, nie narzekam

===

Quote:

z tego co zdazylem rowniez zauwarzyc to poczul sie dotkniety nie wybraniem go na admina stronki...ehh niech chlopak dorosnie i zacznie wkoncu sensownie cos robic...

Jak już coś to zauważ

Niektórym się jednak podoba to co robię, a na pewno staram się coś wnieść moimi spostrzeżeniami na dany mecz... Ty pisząc ten post 1 [na pewno zaraz napiszesz że się zgubł Twój pierwszy nick ] nic jeszcze nie wniosłeś do siatkówki bynajmniej, więc nie rozumiem?

Quote:

zawsze pokazuje na forum ircowym

To jest kanał ircowy, a nie żadne forum

===

Kocham takich jak Ty ... i specjalnie dla mnie się zarejestrowałeś?

Pozdrawiam

Do góry
    #425035 - 11/12/2005 10:46 Re: Siatkowka PLS
    Wojtas_ Offline
    Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
    Według mnie jest to zazdrość.

Pewnie jest to jakis stary uzytkownik, ktory bał Ci sie powiedzieć tak jakby `prosto w oczy` ze swojego normalnego nicku i dlatego zrobił sobie drugi `nowy` tylko po to - przecież to mozna sprawdzić - pogadaj z Conradem
    Ja tez bardzo lubie takie osoby - jeśli wedługo Ciebie- `Tigerzyca` Misiek nic nie wniosł do tego tematu i całego forum to sie grubo mylisz - i jak masz takie swietne typy to czemu ich nie podajesz tutaj ? ... a moze sprawdzicie sie w jakims pojedynku jesli jesteś taki(a) dobry(a).

Pozdrowienia ... Misiek

Do góry
    #425036 - 11/12/2005 11:46 Re: Siatkowka PLS
    El_Jacinhio Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 14/11/2005
    Jak tam? Co gracie na dzis?
    Ja sklaniam sie do zagrania na Skre, ze wygraja 3-0. Nie jestem znawca tego sportu, ale widzialem kilka meczy Gwardii i to co oni prezentuja to nie jest zbyt dobry poziom. Przy tym lider ligi, ktory traci bardzo malo setow, bardzo dobry sklad i ustabilizowana, bardzo dobra formy.
    Jak dla mnie: Gwardia-Skra 0-3

Do góry
    #425037 - 11/12/2005 12:34 Re: Siatkowka PLS
    Misiek Offline
    Didżej

Witam, po tym całym zamieszaniu... wtrącę swój krótki komentarz co do meczu w Warszawie.

• v 2 (-1.5) @1.55

Akademicy z Warszawy podejmują dziś jedenego z faworytów PLS Jastrzębski Węgiel...

Jastrzębie po ostatnich słabszych meczach w Częstochowie oraz na własnym parkiecie z Jokerem w poprzednim tyg. pokazali że to co złe już `sobie poszło`. Pewna wygrana nad Mostostalem świadczy że zespół złapał wiatr w żagle
    Pod znakiem zapytania stoi jeszcze występ Grześka Szymańskiego, ale że Jastrzębie ma dobrych zmienników mogliśmy zobaczyć m.in. w poprzednim tygodniu. Na przyjęciu zagra Michalczyk oraz wielka gwiazda Bułgar Konstantinov. Głównym piorytetem dziś zapewne będzie środek bloku... gdzie Węgiel posiada dwóch reprezentantów Polski... Kadziewicz oraz Piliński.

W ekipie gospodarzy na pewno bardzo wiele zależy od Rybaka - który jak ma dobry dzień (taki miał z Olsztynem) wszystko kończy + baaaardzo dobra zagrywka... Wszystko zależy moim zdaniem od zagrywki Politechniki... jeżeli będzie wchodzić to mogą mieć wtedy goście problemy spore... ale czy będą w stanie ugrać choć 2 sety gościom? Nie wydaje mi się...

Drugi meczu to nawet mi się nie chce opisywać... bo jeżeli Wrocławianie urwią choć seta Mistrzom Polski będzie to dla nich ogromnym sukcesem... Ale mi się jakoś nie podoba to 3-0 po @1.3

Pozdrawiam

• Do góry
    #425038 - 13/12/2005 20:17 Re: Siatkowka PLS
    Anonymous
    Unregistered

Zna ktos moze ceny biletow na Torwar na final Pucharu Polski ?? Pozdrawiam

Do góry
    #425039 - 06/01/2006 19:23 Re: Siatkowka PLS
    oli Offline
    sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
    Jutro kolejna kolejka jakies propozycje sugestie?

Do góry
    #425040 - 07/01/2006 08:47 Re: Siatkowka PLS
    coca Offline
    stranger

Meldunek: 27/12/2004
    BEŁCHATÓW-PIŁA nie widze tu innego wyniku jak 3-0 chyba że Skra zagra 3 piątką na parkiecie to jakimś cudem Piła ugra seta.

OLSZTYN-WROCŁAW czytaj wyżej różnica przynajmniej 2 klas 3-0

SOSNOWIEC-CZĘSTOCHOWA 0-3 1-3 dla Czewy zależy od formy Amerykanów i czy im będzie bardzo zależec:)

RZESZÓW-JASTRZĘBIE wynik jak wyżej Sovia bez swojej największej armaty w ataku Józefackiego wynik 0-3 ewentualnie 1-3 dla Jastrzębia każdy inny to będzie wielka sensacja

WARSZAWA-KĘDZIERZYN KOŹLE mecz no bet wszystko się może zdarzyc lepiej odpuści chyba że ktoś ma więcej informacji

Do góry
    #425041 - 07/01/2006 08:53 Re: Siatkowka PLS
    Slawek_kk Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
    AZS Warszawa - Mostostal Kędzierzyn-Koźle ---> 2 @1.97

Wedlug bukow Warszawa jest faworytem...ale moim zdaniem jest odwrotnie. W sumie to Warszawa ograla na wlasnym parkiecie Olsztyn ale wtedy zawodnicy sie klocili z Olsztyna. Dzisiaj jest taka sama sytucja ale w Warszawie. Siatkarze maja sporo pretensji do trenera Krzystofa Felczaka, co potwierdzeniem jest ich ostatni kompromitujacy mecz w Pucharze Polski z Chemikiem Bydgoszcz. Mostostal ugral seta w Czestochowie a mogl wiecej prowadzac w 4 secie 6:2. Kedzierzynanie sa juz w Warszawie od czwartku. Mosto ma klopoty bo wiekszosc siatkarzy nie jest w optymalnej dyspozycji. Petr Zapletal narzeka na kamien nerkowy i przyjmuje antybiotyki, Tomas Kmet mial problemy z kregoslupem a Damian Domonik jest po wstrzasnieciu mozgu. Jednak Zapletal i Domonik zaprezentowali sie z dobrej strony w Czestochowie na co licze ze dzisiaj to powtorza. Mostostal jedzie do Warszawy po 3 pkt i mysle ze je zdobeda. Mieli cel na dwa spotkania zdobyc cztery punkty, nie udalo im sie zdobyc w Czestochowie zadnego wiec dzisiaj musza zdobyc trzy pkt. Mosto chce wygrac z nizej notowanymi ekipami wiec musza punktowac i probowac niwelowac dystans do "czworki". Licze na ich zwyciestwo 3:1 ale chcialbym zeby bylo 3:0. Dodac do tego kurs w betandwin 1.97...ja to biore w ciemno
    P.S. Transmisja na zywo w TV4 o 13:00

Do góry
    #425042 - 07/01/2006 09:51 Re: Siatkowka PLS
    bazylus1 Offline
    enthusiast

Meldunek: 08/01/2005
    5934 WARSZAWA-KĘDZIERZYN KOŹLE H(0-1,5) 1,70 --- 1,90

Do góry
    #425043 - 07/01/2006 13:33 Re: Siatkowka PLS
    President1927 Offline
    addict

Meldunek: 03/12/2004
    Ja postawiłem Mostostal (0-1,5) i pieknie 2-1 prowadzą choc obawiałem sie po obejrzeniu 1 seta bo nie wygladało to imponujacą Bravo Mostostal i wygraj ten mecz

Do góry
    #425044 - 12/01/2006 20:18 Re: Siatkowka PLS
    A.S.Romek Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2001
    Następna kolejka a tu brak typów i par.

Warszawa - Piła 1.36 - 2.61 14/13.00
    Kędzierzyn - Rzeszów 1.4 - 2.45
    Jastrzębie - Sosnowiec 1.07 - 5.3
    Czestochowa - Wrocław 1.05 - 5.9
    Olsztyn - Bełchatów 1.94 - 1.65 15/15.00 HIT TYGODNIA

Typy i analizy mile widziane Ciekawie zapowiada się mecz Olsztyna z Bełchatowem.

Do góry
    #425045 - 12/01/2006 21:05 Re: Siatkowka PLS
    Giertyszek Offline
    Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
    Coś nasz mod-spec od polskiej siatkówki - OKSFan zapomniał o "swoim" temacie więc ja w zastępstwie parę typów

Warszawa po porażce w ostatniej kolejce z Mostostalem kolejne spotkanie rozegra przy ulicy Obozowej. Tym razem rywal słabszy więc jest nadzieja dla kibiców że obejrzą zwycięstwo w hali na Kole. Łatwy to mecz jednak nie będzie, myślę że drużyna Jokera będzie zadowolona że zdobycia punktu a to by oznaczało że ugrali dwa sety, czy im sie to uda nie wiem, tym nie mniej typ na Polibudę - "1" 1,36.

Mostostal "opromieniony" zwycięstwem w Warszawie kontra Resovia która tak wielu z nas pozbawiła kasy przed tygodniem. Dla mnie trochę za niski kurs na gospodarzy, spodziewam się tu jeszcze bardziej wyrównanego meczu niż w Warszawie, tie-break realny, więc jeśli ktoś wystawi 2 sety dla Resovii to za małą stawkę spróbuję.

Jastrzębie i Częstochowa to typy do obrotu w BAW z dwojga Czewa pewniejsza jak by ktoś musiał wybierać

I szlagier na koniec, wielu pyta czy Skra przegra mecz w PLS a jeśli tak to z kim, choć zespół z Bełchatowa przywykł do rytmu 2 mecze na tydzień to jednak spotkanie w Biełgorodzie na pewno kosztowało ich trochę sił. Jak będzie w Olsztynie? Na pewno ciekawie. Warto zasiąść przed TV i popatrzeć na dobrą siatkę, typowane tego meczu pozostawię innym

Do góry
    #425046 - 13/01/2006 12:02 Re: Siatkowka PLS
    maverick Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2002
    Quote:

I szlagier na koniec, wielu pyta czy Skra przegra mecz w PLS a jeśli tak to z kim, choć zespół z Bełchatowa przywykł do rytmu 2 mecze na tydzień to jednak spotkanie w Biełgorodzie na pewno kosztowało ich trochę sił. Jak będzie w Olsztynie? Na pewno ciekawie. Warto zasiąść przed TV i popatrzeć na dobrą siatkę, typowane tego meczu pozostawię innym

Należy jednak pamiętać, że Olsztyn grał z PAO na wyjeździe, gdzie poległ dopiero w TB, więc element zmęczenia po obu stronach.

Do góry
    #425047 - 13/01/2006 19:06 Re: Siatkowka PLS
    Misiek Offline
    Didżej

Witam.

Z braku czasu niestety nie mogłem od siebie dorzucić parę słów na temat poprzedniej kolejki...

Teraz już znacznie lepiej, więc dorzucę coś od siebie

A więc tak:

13:00 TV4 vs 1 @1.36

Gdybyśmy spojrzeli w tabelę... możemy powiedzieć że to mecz z gatunków 'no bet'. W rzeczywistości jednak jest troszkę inaczej... Na pewno będzie to mecz waaaaaalki, gdyż jedna jak i druga drużyna wie o jaką stawkę walczy... (8 miejsce = play off)

W drużynie gospodarzy na pewno wyróżnia się Rybak... jest on najskuteczniejszym zawodnikiem jak i gwiazdą akademików. Natomiast w drużynie z Piły bardzo znaną postacią jest (m.in z Mostostalu) Sławomir Gerymski.
    Spoglądałem również na miejsca poszczególnych drużyn w rankingach w przyjęciu jak i zagrywce i tutaj bardzo wyrównanie, czyżby 5 setowy?

Hmmm, tak sobie romyślam i rozmyślam i jeszcze nie podjąłem decyzji czy grać na 'główniaku' drużynę z Warszawy...Ten kurs taki troszkę =/ \= ... ;-)

______

17:00 vs 1 @1.40

Mecz powyżej jest walką o 8 miejsce...natomiast w Kędzierzynie Koźlu, drużyna Mostostalu zmierzy się z Resovią o bardzo ważne 5 miejsce...
    Mostostal zgromadził dotychczas 15 pkt, Rzeszów 12, wygrana gospodarzy za 3 pkt gwarantuje im 5 miejsce po rundzie zasadniczej, jednak gdy to goście wygrają za 3 pkt, zrównają się wtedy z Mosto i sprawa 5 miejsca w lidze będzie otwarta...
    W ekipie z Kędzierzyna wszyscy zdrowi, na czele z Marcelem Gromadowskim, który jak nie będzie przechodził lini, to jutro z 2 lini, będzie wymiatał
    W Resovi natomiast już większy zawrót głowy ma trener Such... na rozegraniu może być powracający do zdrowia Pilarz lub dobrze spisujący się Kozłowski.
    Atak: kontuzje mają: Józeficki,Zieliński oraz Kamuda, czy w ich miejsce trener Pieczonkę lub Gradowskiego?
    Libero: Kubica, to wiem na pewno

Mój typ to jednak Mostostal, no ale teraz też się trzeba zastanowić czy w takim razie lepiej zagrać Politechnikę? czy Mostostal?

-------

AZS Częstochowa - Gwardia 1

Jastrzębie - Sosnowiec 1

Tyle mam do powiedzenia co do tych 2 spotkań... Tak jak napisał Giertyszek, mecze dobre do obrotu

Niedzielnym spotkaniem zajmę się jutro wieczorem, jak czas pozwoli

Romek - ja tak tylko spytam się: Po co to bez sensowne wklejanie oferty? Jakbyś jeszcze wkleił i napisał choć jedno zdanie do każdego meczu to rozumiem, ale Ty sobie skopiowałeś i żądasz... 'a czy to mądre'

A może nas nowy mod Biszop poświęci swój czas i coś napisze?

Pozdrawiam Wszystkich Sympatyków Siatkówki

Do góry
    #425048 - 13/01/2006 22:46 Re: Siatkowka PLS
    adriano Offline
    veteran

Meldunek: 14/02/2003
    Dwa słowa o niedzielnym szlagierze. Takich "szlagierów" było już w ostatnim czasie sporo i w lidze i w finale pucharu Polski i za każdym razem zwycięzca był tylko jeden i to zdecydowany.

Wklejam wyniki skry z trwającego sezonu z całą czołówką naszej ligi, w moim mniemaniu Olsztyn nie jest wcale mocniejszy od Jastrzębia czy Czewy.

PLS
    2005.10.23 BOT SKRA BEŁCHATÓW SSA 3:0 PZU - AZS OLSZTYN
    2005.10.29 AZS CZĘSTOCHOWA SSA 1:3 BOT SKRA BEŁCHATÓW SSA
    2005.11.06 BOT SKRA BEŁCHATÓW SSA 3:0 JASTRZĘBSKI WĘGIEL SSA

Finał PP
    BOT Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel 3:1 (25:21, 20:25, 25:21, 25:15)
    BOT Skra Bełchatów - Wkręt-Met AZS Częstochowa 3:0 (25:22, 25:21, 25:18)

Wg mnie nie inaczej będzie w niedziele w Olsztynie. Skra wygra i to zdecydowanie, kurs jaki zaproponował BAW biore z pocałowaniem ręki, spodziewałem się dużo niższego i radze grać, bo do niedzieli spadnie.

SKRA @1.80 9/10 BAW.

Good Luck .

Do góry
    Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08