#429052 - 02/12/2005 19:26
Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
Quote:
Quote:
A ja proponuje "wysłać" ten temat w 4 litery, bo wielce jest założony żeby nie robić bałaganu w innych i wszelkie pytania nie pasujące tematycznie zadawać tutaj. Druga sprawa nazywa sie to "Pomoc" tylko w czym??? wszystkie pytania praktycznie bez odpowiedzi !! Przykro stwierdzić ale chyba Moderatorzy ograniczyli swoją pracę wyłącznie do kasowania i dawania ostrzeżeń.
jak czytam takie wypociny to od razu wiem ze jestem wsrod rodakow  Experto juz przedstawil problem Conradowi, a ten musi sprwadzic kiedy i jak zniknal ten temat, to musi troche potrwac ale tacy jak Ty oczekuja ze np Experto czy inny mod z tego dzialu bedzie znal odpowiedz na Twoje za przeproszeniem pierdniecie  dajcie troche czesu, Wasi ulubieni moderatorzy nie sa tutaj 24 godziny na dobe i jesli cos sie przeciaga to nie z powodu ze ktos cos olal.
Biszop czytaj może ze zrozumieniem zanim do kogoś bijesz Bo ja nawet słowem nie wspomniałem ani nie pisałem nic apropos tego zaginionego tematu. Zacytowałeś mnie a w tym właśnie jest wszystko co chciałem wyrazić czyli ogólnie że ten temat nie spełnia swojej roli bo wystarczy spojrzeć na jedną tylko podstronę choćby i od razu widać że wszystkie Prośby o Pomoc i Pytania odbiły się echem i o to mi wyłacznie chodziło !!! Ty od razu wyjeżdżasz z jakąś ideologią o rodakach i obrażasz innych co raczej nie dodaje Ci blasku. tym razem nie pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#429055 - 06/12/2005 15:02
|
stranger
Meldunek: 14/12/2004
|
Mozecie mi powiedziec jak to jest z kartami mbanku mam vise electron i ekarte.Czy mozna robic wyplate na ktoras z nich po wczesniejszym wplaceniu karta
|
Do góry
|
|
|
|
#429056 - 06/12/2005 16:09
|
old hand
Meldunek: 29/03/2004
|
Quote:
Mozecie mi powiedziec jak to jest z kartami mbanku mam vise electron i ekarte.Czy mozna robic wyplate na ktoras z nich po wczesniejszym wplaceniu karta
Z tych dwoch kart wplacac i wyplacac mozesz tylko na e-karte
|
Do góry
|
|
|
|
#429057 - 08/12/2005 13:11
|
old hand
Meldunek: 08/04/2003
|
Quote:
Sens tej wypowiedzi był mniej więcej taki:
Bukmacherzy naziemni – oddajcie nam nasze pieniądze ( coraz więcej graczy przenosi się do Internetu) Ministerstwo – strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny ( stawianie w Internecie jest nielegalne, będziemy was ścigać [ale nie wiemy jeszcze jak]) Dziennikarz - mogą na skoczyć (brak przepisów, nie wiadomo kto ma się tym zająć)
a ten dziennikarz bo dopiero dzisiaj obejrzalem ten material filmowy to moj kumpel ze szkoly 
|
Do góry
|
|
|
|
#429058 - 10/12/2005 08:32
|
enthusiast
Meldunek: 28/03/2005
|
posiadam ekarte z ING Banku Slaskiego, jest to karta Visa przedplacona. Chcialbym sie doweidziec czy komus sie udalo przelac kase z tej karty do buka??, mi niestety w baw i unibecie pokazuje zebym skontaktowal sie biurem obslugi klienta.
|
Do góry
|
|
|
|
#429059 - 13/12/2005 21:29
|
stranger
Meldunek: 13/11/2005
|
Witam! mam takie pytanie .Jezeli np. jest mecz Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs. i postawie na Boston czyli typ:1 to jezeli bedzie po 3 tercjach remis i po dogrywce badz po karnych wygra Boston to czy wygram kupon ??? Bugmacher: Betandwin.
z gory dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#429060 - 13/12/2005 21:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
widze, ze kolega ma klopoty z czytaniem, przeciez wyraznie jest napisane:
1X2 (czas reg.) - ten "reg." (trudne slowo) oznacza regularny, czyli 60 minut w hokeju, patrzac troszke nizej mamy:
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) - tutaj nie ma zadnego "trudnego" skrotu
tak wiec, wytlumacze dokladniej: jezeli stawiasz zaklad 1X2 to dogrywka i karne nie sa brane pod uwage, a jezeli stawiasz na 1 2 to dogrywka i karne sa brane pod uwage, ale oczywiscie kursy masz sporo nizsze, zycze powodzenia w nauce czytania
|
Do góry
|
|
|
|
#429061 - 13/12/2005 22:10
|
stranger
|
Nawet nie mam jeszcze konta wiec skad mialem wiedziec ze "tak tam pisze" pajacu!!!!!!Fajny avatar to ty???
|
Do góry
|
|
|
|
#429062 - 13/12/2005 22:14
|
journeyman
Meldunek: 02/06/2005
|
Witam . Nie wiem czy piszę w dobvrym dziale ale mam problem i prosze aby ktoś kto może przetłumaczył to na polski bo dostałem maila od supportu i go rozumię . Z góry dziekuję .
Dear customer.
Your details were checked, and your withdrawal request now in the withdrawals department and they going to send you the money as soon as possible.
|
Do góry
|
|
|
|
#429063 - 13/12/2005 22:44
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
Quote:
posiadam ekarte z ING Banku Slaskiego, jest to karta Visa przedplacona. Chcialbym sie doweidziec czy komus sie udalo przelac kase z tej karty do buka??, mi niestety w baw i unibecie pokazuje zebym skontaktowal sie biurem obslugi klienta.
Ja też mam tą kartę, wyrobiłem specjalnie bo reklamowali że jest do płacenia w Internecie a do żadnego buka nie udało mi się nią wpłacić :/ przy wybieraniu wpłata kartą jest rubryka o podanie imienia i nazwiska jakie widnieje na karcie a na tej niema wogóle.
|
Do góry
|
|
|
|
#429064 - 13/12/2005 23:37
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Witam . Nie wiem czy piszę w dobvrym dziale ale mam problem i prosze aby ktoś kto może przetłumaczył to na polski bo dostałem maila od supportu i go rozumię . Z góry dziekuję .
Dear customer.
Your details were checked, and your withdrawal request now in the withdrawals department and they going to send you the money as soon as possible.
twoje dane zostaly sprawdzone i wyplata jest w trakcie realizacji, otrzymasz kase tak szybk jak to mozliwe
|
Do góry
|
|
|
|
#429065 - 13/12/2005 23:42
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Nawet nie mam jeszcze konta wiec skad mialem wiedziec ze "tak tam pisze" pajacu!!!!!!Fajny avatar to ty???
oprocz nauki czytania przyda Ci sie rowniez nauka polskiego, nie mowi sie "tak tam pisze" tylko "tak tam jest napisane" i nie "pajacu", tylko "yaaho":), a jak nie wiesz kto jest na tym avarcie to wiedza ze sportu tez nie blyszczysz, moze poszukaj innego forum gdzie wykarzesz sie tym co potrafisz, polecam onet, tam jest wielu analfabetow i 13 latkow ktorym mamusia komputer kupila
|
Do góry
|
|
|
|
#429067 - 14/12/2005 13:28
|
enthusiast
Meldunek: 28/03/2005
|
Quote:
Quote:
Ja też mam tą kartę, wyrobiłem specjalnie bo reklamowali że jest do płacenia w Internecie a do żadnego buka nie udało mi się nią wpłacić :/ przy wybieraniu wpłata kartą jest rubryka o podanie imienia i nazwiska jakie widnieje na karcie a na tej niema wogóle.
Czyli jedyna zaleta tej karty jest jej orginalny wyglad, szkoda ze tylko to:/
|
Do góry
|
|
|
|
#429068 - 14/12/2005 17:00
|
stranger
|
Quote:
Quote:
oprocz nauki czytania przyda Ci sie rowniez nauka polskiego, nie mowi sie "tak tam pisze" tylko "tak tam jest napisane" i nie "pajacu", tylko "yaaho":), a jak nie wiesz kto jest na tym avarcie to wiedza ze sportu tez nie blyszczysz, moze poszukaj innego forum gdzie wykarzesz sie tym co potrafisz, polecam onet, tam jest wielu analfabetow i 13 latkow ktorym mamusia komputer kupila
Nie szpanuj tak jakim tojestes madrym "pajacem" !!! Pewnie na samych dopach jedziesz i masz sie za geniusza.A skoro wiesz ze na onet.pl wypowiadaj sie takie matoły to podejzewam ze jestes jednym z nich.A co do avatara to sorry.Jezeli ktos sie ciebie pyta kto jest twoim ulubionym sportowcem to odpowiadasz ze ta siatkarka (nie wiem jak sie nazywa) troche wstyd nie sadzisz :/ ??? żałosny stary jestes naprawde powodzenia w szkole jezeli wogóle wiesz co to jest szkoła bo nic na to nie wskazuje.
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#429069 - 14/12/2005 17:15
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Nie szpanuj tak jakim tojestes madrym "pajacem" !!! Pewnie na samych dopach jedziesz i masz sie za geniusza.A skoro wiesz ze na onet.pl wypowiadaj sie takie matoły to podejzewam ze jestes jednym z nich.A co do avatara to sorry.Jezeli ktos sie ciebie pyta kto jest twoim ulubionym sportowcem to odpowiadasz ze ta siatkarka (nie wiem jak sie nazywa) troche wstyd nie sadzisz :/ ??? żałosny stary jestes naprawde powodzenia w szkole jezeli wogóle wiesz co to jest szkoła bo nic na to nie wskazuje.
pozdrawiam
no, z ta szkola masz racje, bo nie wiem co to, teraz studiuje, a szkole to ja juz mam za soba, na dopach nie jade, bo na uczelni dopow nie ma, a co do tego ulubionego sportowca to nie zauwazylem, ze ktos sie mnie o to spytal, moglbys wkleic to pytanie, bo nie widze gdzie ono jest, a co do avarta to ona jest sliczna i dlatego ja mam na nim:) (Kathy Radzuweit to jest). zdanie o onecie przemilcze...pozdrawiam i zycze pomnozenia kieszonkowego od mamy
|
Do góry
|
|
|
|
#429070 - 14/12/2005 17:19
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Jezeli ktos sie ciebie pyta kto jest twoim ulubionym sportowcem to odpowiadasz ze ta siatkarka (nie wiem jak sie nazywa) troche wstyd nie sadzisz :/ ??? żałosny stary jestes naprawde
jeszcze jedno pytanie: co jest w tym wstydliwego?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|