Nie było mnie cały dzień na necie, a widząc, że kilka osób o mnie wspomniało odniosę się do kilku wypowiedzi.
to czyli Korver pogral ATOM >>
Do końca nie wiadomo, poczytaj sobie qcz od razna i zobacz, że żarty sobie robili.
Szczerze mówiąc zawiodłem się na poziomie inteligencji co poniektórych. Fakty były jasne i dziwią mnie takie pytania. A trochę ich było również i na PRIV.
Cóż pozostaje przyklasnąć tym, którzy załapali o co chodzi

po meczu i tak napisze izi
co to za roznica co gral gracie po swojemu
Wygrało Volero, więc nie napiszę. Jest to QC i pozwól, że będę pisał to na co będę miał ochotę. A zwykły napinacz internetowy, jakim Ty bez wątpienia jesteś, nie będzie mi wypominał co jest wg niego poprawne. Wypraszam sobie.
Beka co tu sie wyrabia
Korver chyba zatacza sie ze smiechu
Nie zataczam, bo ci którzy sami nie pomyśleli i ślepo zagrali, tym razem liczą kasę, bo Volero wygrało. Nie będą mieli nauczki i kolejny raz postąpią tak samo, co jest smutne.
Skoro pracuje w buku to musi teraz duzo zartowac i wprowadzac w blad
Nie pracuję dla żadnego buka, raz w życiu miałem ofertę, ale odpuściłem. Mam póki co inne zobowiązania, nie związane z bukmacherką, ale może kiedyś...
tak jest przyklaskujcie sobie nawzajem blazny
i caly jutro znow caly dzien na forum...
jeeee
Trochę nie na miejscu jest krytykowanie pettersena, co miało miejsce dzisiaj przez kilka stron na QC, bo on akurat pokazał kawałek swojej gry i przede wszystkim się nią dzielił. A że to było kiedyś i teraz tego nie robi to już inna para kaloszy, jemu akurat nie można zarzuć żerowania na innych.
poziom tego forum juz chyba spadl ponizej zenujacego
W rzeczy samej.
Korvera cos nie widac

podobno gral Atom

ale on czesciej pisze jak wygrywa
Kolejny post pana napinacza skierowana do mnie. Nie uczono, że nie wypada mówić o nieobecnych? Zazdrościsz czegoś? Bo nie rozumiem tych ataków. Jak masz coś do mnie to zapraszam na PRIV, ewentualnie jak masz zamiar dalej zgrywać kozaka to do typerskiej konfrontacji. Dłuższy okres czasu, duża kasa (od 2 tys wzwyż) i jedziemy. Albo masz jaja albo schowaj się przed komputerkiem i zejdź z mojej osoby.