#435126 - 25/10/2005 14:52
Anglia Puchar Ligi - 1/16 finału
|
stranger
Meldunek: 20/10/2005
|
DONCASTER-GILLINGHAM CRYSTAL PALACE-LIVERPOOL READING-SHEFFIELD UTD FULHAM-WEST BROMWICH MANSFIELD-MILLWALL SUNDERLAND-ARSENAL WIGAN-WATFORD ASTON VILLA-BURNLEY BLACKBURN-LEEDS wszystkie mecze o godzinie 20:45 [ za wyjatkiem Blackburn-Leeds oraz Reading-Sheffield Utd. - te mecze są o 21:00 ] ![](/ubbthreads/images/graemlins/soccer.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#435128 - 25/10/2005 16:28
Re: Anglia Puchar Ligi - 1/16 finału
|
stranger
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
Crystal Palace - Liverpool 2 1.85 sTs
ostatni mecz Liverpoolu w lidze nie mozna zaliczyć do udanych [ przegrana 2:0 z Fulham'em ].
Ja zagrałem 1X, kurs w unibecie spadł z 1.84 do 1.76 od wczoraj, CP nie raz juz zadziwiło w pucharach, jakieś dwa lata temu np. wygrali właśnie z Liverpolem.
|
Do góry
|
|
|
|
#435130 - 25/10/2005 16:57
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
ja zagralem 2 na liverpool :P licze na dudka ze pokaze swoja klase
Pewnie tak,ale wiecej niz jednej nie uda mu sie strzelic ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#435132 - 25/10/2005 17:12
|
member
Meldunek: 03/08/2005
|
Quote:
ja zagralem 2 na liverpool :P licze na dudka ze pokaze swoja klase
Wiesci niosa, ze Dudek grac nie bedzie m.in. dlatego postanowilem zagrac na FCL. Zwyciesto i awans gosci - to dwa b.dobre typy.
W tym sezonie poza Pucharem Ligi FCL nie ma na co liczyc. Z proby odzyskania chempionatu na wlasnym podworku zostal chyba definitywnie wylaczony. Nie gra pilki, jaka moglaby zachwycac, badz sklaniac do optymistycznych wizji przyszlosci -> Liga OUT. FA Cup rozgrywki niezwykle prestizowe, tu b. rywalizowac najwieksi Chelsea, MU i Arsenal, watpie aby FCL dal im rade - tu zadko gra sie rezerwami. CL - odpada, Europe beda podbijac inni.
Jezeli w Liverpoolu mysla racjonalnie, to skupia sie na zdobyciu tego trofeum. Natomiast w pozostalych rozgrywkach "powalcza" o miejsca i kase.
|
Do góry
|
|
|
|
#435134 - 25/10/2005 17:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/01/2005
|
Sklad Arsenalu to tragedia na ten mecz z Sunderlandem Arsenal: Almunia, Poom, Senderos, Eboue, Cygan, Clichy, Djourou, Fabregas, Flamini, Song, Larsson, Muamba, Murphy, Cregg, Van Persie, Owusu Abeyie, Lupoli, Bendtner. Dlatego ja zostaje przy 1x.
Co innego Liverpool beda grali prawie pierwszym skladem: Liverpool: Carson, Raven, Hyypia, Whitbread, Warnock, Potter, Gerrard, Alonso, Hamann, Sissoko, Zenden, Crouch, Cisse, Morientes, Kewell, Sinama-Pongolle, Reina, Riise, Traore, Josemi, Carragher, tazke tutaj 2. I niech Moc bedzie z nami hehe.
|
Do góry
|
|
|
|
#435136 - 25/10/2005 19:23
|
old hand
Meldunek: 30/08/2004
|
Quote:
a co do Wiganu......to tak tu będzie "niespodzianka". Trener wiganu wyznaczył praiwe rezerwowy skład w Watford wystąpi w najmocniejszym składzie !!!! x2 jak siem patrzy 5/1o
Broniu jak ja "uwielbiam " takie analizy... na tak... w 36 min. meczu ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#435139 - 25/10/2005 21:28
|
old hand
Meldunek: 16/04/2005
|
musiałem to napisac.. Liverpool to najwieksze tępaki tego sezonu lub poprostu lubia wk**iac ludzi ..druzyna która w ostatim sezonie zdobyła Lige Mistrzów i zapowiadała w tym sezonie wlke o kazde trofeum które jest do zdobycia - zawodzi na całej lini, oczywiscie nie mam tu na mysli Ligi Mistrzów bo w tej jak narazie im jako tako idzie, ale reszte czyli to co sie dzieje na wyspach - z tego co widze pan Benitez jest poprostu frajerem i nie potrafi nic zdobyc na wyspach (majac takich graczy wiekszosc trenerów bylaby w stanie zając miejsce w pierwszej 6-tce ligi angielskiej i osiągnąc finał pucharu Anglii) lub dobrze sie maskuje i chce poraz 2-gi siegnąc po Lige Mistrzów odpuszczając piłke wyspiarska, ale moim zdaniem tym razem sie mu to nie uda bo nie mozna wejsc drugi raz do tej samej rzeki i napewno znajdze sie wczesniej czy pozniej ktos kto im złoi (ZOBACZYCIE ![](/ubbthreads/images/graemlins/alert.gif) ) dupsko jak np. Chelsea w tym sezonie (1:4 ![](/ubbthreads/images/graemlins/alert.gif) ) - jak widac nie nauczyła ta porazka nic a nic graczy i trenera Liverpoolu i zostali dzis poraz 2-gi skarceni za opier****nie sie (przez 2-ligowca grając w miare silnym składem z Gerrardem Hyppia Morientesem Hammanem Kewellem Crouchem ![](/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif) ) ..ja osobiscie zycze im w tym sezonie jak najgorzej ponieważ denerwuja mnie zespoły które maja TYLKO wielkie ambicje do wszystkiego i na tym koniec, oby w dalszych rundach LM trafili na Milan Chelsea lub nawet Real z przyjemnoscia bedę oglądał jak dostaja w dupe Liga: (2mecze zalegle - 18 punktów straty do lidera ![](/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif) ) 13. Liverpool 8 - 2-4-2 - 5 : 8 - 10pkt Puchar: odpadli 1:2 z Crystal Palace to co napisałem nie zmienia faktu ze postawie na nich w najblizszym meczu z West Ham ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) a dzis poprostu zajebali mi szczurka postawionego z braku laku w 3min w profie ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#435140 - 25/10/2005 21:33
|
veteran
Meldunek: 05/07/2005
|
Quote:
musiałem to napisac.. Liverpool to najwieksze tępaki tego sezonu lub poprostu lubia wk**iac ludzi ..druzyna która w ostatim sezonie zdobyła Lige Mistrzów i zapowiadała w tym sezonie wlke o kazde trofeum które jest do zdobycia - zawodzi na całej lini, oczywiscie nie mam tu na mysli Ligi Mistrzów bo w tej jak narazie im jako tako idzie, ale reszte czyli to co sie dzieje na wyspach - z tego co widze pan Benitez jest poprostu frajerem i nie potrafi nic zdobyc na wyspach (majac takich graczy wiekszosc trenerów bylaby w stanie zając miejsce w pierwszej 6-tce ligi angielskiej i osiągnąc finał pucharu Anglii) lub dobrze sie maskuje i chce poraz 2-gi siegnąc po Lige Mistrzów odpuszczając piłke wyspiarska, ale moim zdaniem tym razem sie mu to nie uda bo nie mozna wejsc drugi raz do tej samej rzeki i napewno znajdze sie wczesniej czy pozniej ktos kto im złoi (ZOBACZYCIE ) dupsko jak np. Chelsea w tym sezonie (1:4 ) - jak widac nie nauczyła ta porazka nic a nic graczy i trenera Liverpoolu i zostali dzis poraz 2-gi skarceni za opier****nie sie (przez 2-ligowca grając w miare silnym składem z Gerrardem Hyppia Morientesem Hammanem Kewellem Crouchem ) ..ja osobiscie zycze im w tym sezonie jak najgorzej ponieważ denerwuja mnie zespoły które maja TYLKO wielkie ambicje do wszystkiego i na tym koniec, oby w dalszych rundach LM trafili na Milan Chelsea lub nawet Real z przyjemnoscia bedę oglądał jak dostaja w dupe
Liga: (2mecze zalegle - 18 punktów straty do lidera ) 13. Liverpool 8 - 2-4-2 - 5 : 8 - 10pkt Puchar: odpadli 1:2 z Crystal Palace
to co napisałem nie zmienia faktu ze postawie na nich w najblizszym meczu z West Ham a dzis poprostu zajebali mi szczurka postawionego z braku laku w 3min w profie
i ja sie dolaczam do tej wypowiedzi i jeszcze dodam Schalke bo komentarz rowniez mozna /poza kilkoma faktami / do nich dopasowac/ ![](/ubbthreads/images/graemlins/Piwko_1.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#435141 - 26/10/2005 07:10
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Ja również przyłączam się do tej wypowiedzi.Z resztą Liverpool rozczarował nie po raz pierwszy.A co do spotkań z Crystal Palace-nie zapomnę jak wtopiłem na nick dwa lata temu.Co prawda Liverpool grał u siebie,ale zaledwie zremisowali 1:1 i kurs 1.35 poożył mi ładny kupon.Od tamtej pory Liverpool jest na mojej czarnej liście (m.in. obok Herty Berlin) i po prostu na nich w ogóle nie gram (chyba że u/o,ale to też sporadycznie).Trzeba jednak przyznać,że ta drużyna to jednak pewien fenomen- w lidze przeciętnie,a w LM momentami wręcz fenomenalnie.
Natomiast na dzisiaj warto bliżej się przyjrzeć Chelsea.Myślę,że Niebiescy będą chcieli zdobyć wszystko co jest do zdobycia.Jest to z pewnością trudne,ale odpadnięcie z rozgrywek pucharowych na tym etapie to byłaby chyba kompromitacja.Poza tym po wpadce z Evertonem to jest dobra okazja na przekonujące zwycięstwo.Kursy przeważnie słabe,ale 1.39 w betfair wygląda ciekawie.Rozważam też overa za 1.85.
|
Do góry
|
|
|
|
#435143 - 26/10/2005 17:00
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#435144 - 26/10/2005 17:16
|
enthusiast
Meldunek: 10/11/2003
|
Dzis moze wart gry over w meczu Man. Utd. z Barnet? Barnet w swojej, nizszej lidze, traci sporo bramek na mecz. Mysle, ze Manchester jest w stanie im ich w stanie nieco ustrzelic. Na Old Traford nie beda chcieli raczej dac blamazu z tak slabo notowana druzyna. Barnet w tym sezonie bedzie raczej myslec o tym, aby nie powrocic spowrotem do Conference. Moim zdaniem w dzisiejszym meczu przestarsza sie przeciwnika. Ale to takie moje dosc luzne rozwazania..
|
Do góry
|
|
|
|
|
|