dzisiaj Toronto do gry? Fajnie sie prezentowali z Memphis, mimo braku Calderona,Kleizy,Dorseya,Barbosy czy Evansa (od dluzszego czasu juz nie gra). Dzisiaj prawdopodobnie tylko bez Barbosy i napewno bez Evansa. W tym sezonie seria 2-0 na korzysc Dinozaurów.
Nie wiem jak mam podejsc do tego spotkania. Poczatkowo mialo isc bez zadnej analizy 76, ale male preview na temat tego meczu i juz inne nastawienie ;/ W bezpiecznej wersji hc +4,5. Seria 8 porazek z rzedu w tym 5 na wyjezdzie, skłania mnie rowniez do tego. Moze czas na przelamanie?
+
Grzmoty
Sami sobie zalatwili ta porazke z Szerszeniami (jeszcze raz podziekuje NOH

). Fatalnie grał Westbrook, ktory probował w ostatnich akcjach sam chyba wygrac ten mecz, a to sie zemscilo.Przechwut Paula przy wyrzucie z autu na 14s do konca dobitnie pokazał o jego tamtym spotkaniu. Ale wcale tak zle nie grali z najlepsza ostatnio obrona w lidze. Troszke za mało szczescia i seria Westa chyba 10pkt dla Szerszeni w tym najwazniejszy rzut wieczoru

Taka porazka napewno boli
A Minnesota te -4 to tylko z głupoty Rakiet zrobiła. W pewnym momencie IV kwarty bylo cos ok -20pkt. Słabiutko grali