#4196853 - 27/10/2010 16:24
Re: Bet-at-home [12]
[Re: krzysztof l]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
No widzę ze nie bylem jedyny Ja miałem tak. Nie logowalem się na Bet-at-home nie pamiętam ile. Nagle pewnego dnia dostaje e-mail z prośba o przesłanie skanu dowodu oraz karty kredytowej w celu dokonania wypłaty. Zdziwiłem się pytam się kiedy zgłaszałem wypłatę i ile. Odpisali ze 100 PLN zlecone jeszcze w 2007 roku !!!. nie pamiętałem nr konta ani pinu wiec napisałem żeby mi wysłali. Loguje się na Bet-at-home a na koncie około 4500 PLN oczywiście ja nie wpłacałem. Ktoś się bawił na moim koncie. Oczywiście Bet-at-home nie ponosi odpowiedzialności za takie sprawy - moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN.W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie Bet-at-home. zdecyduj się w końcu na jakąś wersję...albo zostajesz przy swojej , albo przywłaszcz sobie wersje royala że miałeś włam na konto. pogmatwana ta twoja historia , a potem się dziwimy że 90% buków ma w zapisie... "PROMOCJA NIE DOTYCZY POLAKÓW TURKÓW CHIŃCZYKÓW..." ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4196860 - 27/10/2010 16:30
[Re: pacyfista]
|
member
Meldunek: 18/12/2006
|
Widze ze chlopaki nie dowierzają moge przeslac poczte - korespondecje z serwisem Bet-at-home jak ktos chetny
|
Do góry
|
|
|
|
#4196862 - 27/10/2010 16:32
|
member
|
McDziarz czytaj ze zrozumieniem
|
Do góry
|
|
|
|
#4196873 - 27/10/2010 16:45
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
No widzę ze nie bylem jedyny Ja miałem tak. Nie logowalem się na Bet-at-home nie pamiętam ile. Nagle pewnego dnia dostaje e-mail z prośba o przesłanie skanu dowodu oraz karty kredytowej w celu dokonania wypłaty. Zdziwiłem się pytam się kiedy zgłaszałem wypłatę i ile. Odpisali ze 100 PLN zlecone jeszcze w 2007 roku !!!. nie pamiętałem nr konta ani pinu wiec napisałem żeby mi wysłali. Loguje się na Bet-at-home a na koncie około 4500 PLN oczywiście ja nie wpłacałem. Ktoś się bawił na moim koncie. Oczywiście Bet-at-home nie ponosi odpowiedzialności za takie sprawy - moja wina ze udostępniłem komuś nr konta i PIN. W tym momencie konto zablokowane i okazało się ze ktoś w swoim banku zgłosił nadużycie związane ze zniknięciem kasy z konta przy użyciu karty którą dokonano wpłaty na moim koncie Bet-at-home. ale jak mam czytać ze zrozumieniem...? tu się nic kupy nie trzyma... 1 procedura wypłaty trwa u nich kilka lat , że nagle dostałeś mejla w sprawie zleconej wypłaty z 2007...? 2 logujesz sie a tu na koncie 4500 , ktoś może zapomniał albo grał sobie i zostawił Ci napiwek ? 3 ktoś by narażał się włamując na Twoje konto u buka i jednocześnie korzystałby z karty kredytowej należącej do jeszcze innej osoby trzeciej Chyba zdajesz sobie sprawę że póki co mało wiarygodne te twoje przygody są...
|
Do góry
|
|
|
|
#4196876 - 27/10/2010 16:54
[Re: Legia]
|
member
|
Poczta od nich Witaj Krzysztof! Aby móc zrealizować zlecenie wypłaty, potrzebna jest kopia Twojego dowodu osobistego (w przypadku nowego dowodu osobistego: przód i tył) jak również kopia karty kredytowej, za pomocą której dokonałeś u nas wpłaty (przód i tył karty). Numer karty: 543193******3784 Prosimy o przesłanie owych danych na adres: verification@ Bet-at-home.com. Prosimy pamiętać, iż sprawdzenie poprawności danych może trwać kilka dni. Po sprawdzeniu zgodności przesłanych danych ze stanem faktycznym, zlecenie wypłaty zostanie bezzwłocznie zrealizowane. Serdecznie pozdrawiamy Twój Bet-at-home.com Team service.pl@ Bet-at-home.com http://www.bet-at-home.comPoczta moja ale ja nie zlecalem zadnej wyplaty. a jaki jest moj nr konta? Poczta od nich Witaj Krzysztof! Wypłatę zlecił Pan w dniu 25.04.2007 na kwote 100 PLN. Serdecznie pozdrawiamy
|
Do góry
|
|
|
|
#4196879 - 27/10/2010 16:58
|
member
|
ad 2. - ktos gral na moim koncie i akurat mial wplacona kase no i do tego mial w trakcie wyplate
ad 3. dokladnie tak jak piszesz
|
Do góry
|
|
|
|
#4315234 - 23/12/2010 17:36
|
member
Meldunek: 24/04/2009
|
Panowie jak przed swietami wygladaja wyplaty na MB w Bet-at-home? Sprawnie idzie czy sie ociagaja?
|
Do góry
|
|
|
|
#4387248 - 21/01/2011 04:24
[Re: zavvada]
|
old hand
Meldunek: 11/09/2007
|
Witam. Sprawa wygląda następująco, miesiąc temu zleciłem wypłatę środków z konta, wypłata została anulowana z powodu braku obrócenia depozytu i bonusu, loguję się dzisiaj na konto i ku mojemu zdziwieniu na koncie pozostała tylko niewielka kwota(ok 50pln),okazało się, że ktoś wpłacił na moje konto kilkanaście pln przez Neteller a następnie zlecił 2 wypłaty na Neteller(1 wypłata tego samego dnia co wpłata,a 2 następnego),przy wpłatach na konto korzystałem jedynie z Moneybookers, skontaktowałem się z Bet-at-home, pomimo, że na maila nie otrzymałem od nich żadnej informacji o wpłacie/wypłacie środków to twierdzą, że ich strony jest wszystko w porządku mimo, że nie są w stanie stwierdzić, czy powiadomienia zostały wysłane, może ktoś się spotkał z podobną sytuacją? czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller? pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#4388080 - 21/01/2011 08:48
[Re: style]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
/czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller?/
Namierzyć można tożsamość, którą się posługuje. A czy jest ona zgodna z samą osobą - to inna sprawa.
Zarówno MB jak i NT posługują się numerami klienta. Do konkretnego numeru przypisany jest rekord z danymi, identyfikującymi tożsamość. Te dane są do ustalenia natychmiast przy dobrej woli serwisów.
Ponieważ był to pierwszy przelew do i z NT, ten numer się udał. Gdyby już wcześniej był użyty NT, wpłata i wypłata możliwa by była tylko z tego samego numeru NT.
Przy okazji, ten przykład jest dowodem na to, że system transakcyjny identyfikuje tylko numer. Nie sprawdza pozostałych danych rekordu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4388091 - 21/01/2011 08:50
[Re: Art300]
|
Pooh-Bah
|
Chodziło mi o dane osobowe. Bo oczywiście do rekordu też należy numer bezpieczeństwa i hasło.
|
Do góry
|
|
|
|
#4388769 - 21/01/2011 19:05
[Re: Art300]
|
old hand
Meldunek: 11/09/2007
|
/czy jest szansa namierzyć osobę posiadając jedynie nr.klienta z Neteller?/
Namierzyć można tożsamość, którą się posługuje. A czy jest ona zgodna z samą osobą - to inna sprawa.
Zarówno MB jak i NT posługują się numerami klienta. Do konkretnego numeru przypisany jest rekord z danymi, identyfikującymi tożsamość. Te dane są do ustalenia natychmiast przy dobrej woli serwisów.
Ponieważ był to pierwszy przelew do i z NT, ten numer się udał. Gdyby już wcześniej był użyty NT, wpłata i wypłata możliwa by była tylko z tego samego numeru NT.
Przy okazji, ten przykład jest dowodem na to, że system transakcyjny identyfikuje tylko numer. Nie sprawdza pozostałych danych rekordu.
problem jest w tym ze taki Neteller nie udostępni danych klienta bez "nakazu" policji, do wczoraj też myślałem, że odbywa się weryfikacja klienta przy przelewach Neteller- firma bukmacherska
|
Do góry
|
|
|
|
#4400273 - 25/01/2011 16:45
[Re: style]
|
a.k.a. "gen.Franco"
Meldunek: 17/06/2005
|
Witam Mam pytanko,dawno nie grałem w tym buku,będzie z dwa lata,spróbowałem jakiś czas temu pograć u nich... Dzisiaj zleciłem wypłatę ... Oczywiście musiałem podać jakiś IBAN,z tego co pamiątam to mój numer konta poprzedzony literkami PL oznaczającymi kraj,czy dobrze pamiętam ??? Wiem też że Bet-at-home nie odejmuje od razu salda przeznaczonego do wypłaty,w której zakładce można sprawdzić sumę zleconą do wypłaty bo tego nie potrafię sobie przypomnieć :/ I jeszcze jedno ile teraz u nich tak średnio trzeba czekać na wpływ pieniędzy na konto bankowe ??? Z góry dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#4400300 - 25/01/2011 17:02
[Re: StaloweRamie]
|
Pooh-Bah
|
wejdź w wypłaty i kliknij w jakąś metodę wypłaty. pokaże się kwota wypłat w trakcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4400319 - 25/01/2011 17:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
aaaa jest
wypłaty w trakie opracowania ...
wielkie dzieki za szybką odpowiedz
w sumie pograłem tylko kilka dni i chyba wracam spowrotem do expekta,no chyba że jeszcze jakiś buk ma mozliwość wpłaty bezpośrednio z konta bankowego poprzez przelewy24 gdyż ja tylko w ten sposób wpłacam... chyba każdy buk coś takiego ma. A jak nie każdy to zdecydowana większość.
|
Do góry
|
|
|
|
#4400336 - 25/01/2011 17:35
[Re: _Korver_]
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
Przejrze dzisiaj oferty poszczególnych buków i gdzieś wpłacę... może Unibet albo betclick kiedyś tam tez grałem
|
Do góry
|
|
|
|
#4400362 - 25/01/2011 17:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Przejrze dzisiaj oferty poszczególnych buków i gdzieś wpłacę...
może unibet albo betclick kiedyś tam tez grałem powiedz czego oczekujesz od buka to może coś doradzę ![toast toast](/forum/images/graemlins/default/toast.gif) jakieś konkretne sporty, ligi? Gry na live?
|
Do góry
|
|
|
|
#4400403 - 25/01/2011 18:19
[Re: _Korver_]
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
Hmmmm czego oczekuje ??? Próbowałem gry w kilku bukach,Expekt, Bet-at-home,BetClick oraz Unibet,konto miałem założone także w Bwin oraz bet365 jednak tam nigdy nie grałem...w bet 365 aby złożyć depozyt trzeba mieć konto na MoneyBookers ??? No chyba że się mylę,może coś nie doczytałem... Najaktywniejszy byłem w EXP,ładna szata graficzna,wszystko dosyć przejrzyste,łatwy w obsłudze,bezproblemowe wpłaty oraz wypłaty,oferta też w miarę....Jednak z chęcią spróbowałbym pograć gdzieś indziej... Gram przede wszystkim piłkę nożną oraz europejski hokej na lodzie,barzdzo często są to duble... Owszem zdarza się się dosyć często uderzać na live,fakt w expekcie oferta w tej dziedzinie taka sobie,i czesto nie puszcza w trakcie ze względu na zawieszanie i zmianę kursów ale chyba tak jest wszędzie ???
|
Do góry
|
|
|
|
|
|