przeciez nie bedzie strzelal w kazdym meczu po bramce
gra na miare swoich mozliwosci
jak sie jest wartym 5 mln eur i wchodzi się z ławki to takie okazje jak dziś trzeba bezwzglednie wykorzystywać bo w następnym sezonie moze ich juz nie mieć bo będzie oglądał mecz z trybun ...
Przeciez ze wszystkich sporoitw w noznej jest najwiecej niespodzianek dawno juz to wyliczyli.. ale jak gracie kursy 1.3 i to 3 mecze na jednym kuponie to jak ma wam wejsc ? Jak sie przejechalem na dormtundzie ale przynajmniej byl 1.75 i do tego mieli mega przewage.. ale nie wyszlo
Przeciez ze wszystkich sporoitw w noznej jest najwiecej niespodzianek dawno juz to wyliczyli.. ale jak gracie kursy 1.3 i to 3 mecze na jednym kuponie to jak ma wam wejsc ? Jak sie przejechalem na dormtundzie ale przynajmniej byl 1.75 i do tego mieli mega przewage.. ale nie wyszlo
Sorry ale ja nie gram tasiemek tylko live!!! Brałem Cweli po kursie ponad 2, brałem Barcelone over po kursie ponad 2, brałem over 0,5 u tych dupków w Dormundu bo w każdym im meczu zawsze padała bramka (chociaż jedna) po kursie około 1,8 - oczywiście live. I tak dalej. Ja nie gram kursu niżej niż 1,5 bo to bezsensu. Ale nie potrafię tego pojąć - że jak dziś grając około 10 meczy trafiłem tylko jeden - i to na mega farcie zresztą.