#4583112 - 06/04/2011 06:36
Re: Odchudzanie [2]
[Re: urena]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Rano ponoc najgorzej biegac poniewaz cisnienie najwieksze czy jakos tak Wiem od osoby ktora biega i uczy biologii w szkole, ale kto go tam wie, pewnie zalezy indywidualnie od kazdego, chociaz ona twierdzi inaczej nie cisnienie, tylko glikogenu malo w miesniach, przez co ciezej sie biega. banan albo zel 15-30 min przed treningiem rozwiazuje problem. na marginesie nie ma nic lepszego niz bieg rano - daje kopa na caly dzien.
|
Do góry
|
|
|
|
#4583127 - 06/04/2011 07:43
[Re: panKa$a]
|
old hand
Meldunek: 09/02/2011
|
czytalem na necie, ze jakis Polak, ktory byl trenerem gwiazd hollywood, stosowal diete, pijac tylko wode mineralna przez tydzien =/ tak bym organizmu nie katowal, jednak dobry pomysl jak ktos sie chce odchudzac.
to nie jest dieta tylko czysty debilizm jest mnostwo ludzi ktorzy pija sama wode przez pare dni, pozniej naturalne soki ,zeby zoladek wstrzasu nie doznal i jakos tam wychodza, podobno swietny czas na rozmyslania o sensie istnienia i o bogu przynajmnije tak te glodowki reklamuja nam sie to wydaje niemozliwe, ale wiele u2waza ze wplywa to na nich swietnie, takze nie komentowac puki sami nie spróbujemy. moze kiedys zrobie sobie taka glodowke, ale gora 3 dni. http://www.glodowka.pl/ same zalety, 0 wad, nie wiem jak to jest, tyle ze dieta nawet dla laikow sama woda leci
|
Do góry
|
|
|
|
#4588973 - 09/04/2011 02:01
[Re: Conrad]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Anfalast, w kilku postach w tym temacie można wyczytać, że po porannym bieganiu dostaje się kopa, więc pytam, bo mnie to ciekawi. Rozmawiałem z kilkoma biegającymi i mówią, że to bujda. Ja biegam tylko za piłką, a to troszkę inna "forma biegania" i na pewno kopa od takiego biegania nie dostaję. Wręcz przeciwnie No ale może komuś faktycznie takie "zwykłe" bieganie dodaje energii
|
Do góry
|
|
|
|
#4588985 - 09/04/2011 02:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
w zimnej wodzie sie wykąpać z rana i to samo będzie. dwa. proste ćwiczenie z moich studiów. mierzymy sobie tętno spoczynkowe. jeśli wychodzi ~60 to jest bardzo dobrze jeśli powyżej 90 to jest źle. poprawiając je do tej granicy 60 możemy sobie zagwarantowac do kilkanastu lat życia więcej. czyli biegać, pływać skakać i mierzyć efekty
|
Do góry
|
|
|
|
#4589413 - 09/04/2011 06:13
[Re: majner]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
Anfalast, w kilku postach w tym temacie można wyczytać, że po porannym bieganiu dostaje się kopa, więc pytam, bo mnie to ciekawi. Rozmawiałem z kilkoma biegającymi i mówią, że to bujda. Ja biegam tylko za piłką, a to troszkę inna "forma biegania" i na pewno kopa od takiego biegania nie dostaję. Wręcz przeciwnie No ale może komuś faktycznie takie "zwykłe" bieganie dodaje energii no i wlasnie sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie - bieganie rano w pierwszym, gora drugim zakresie tetna wspomaga wydzielanie endorfin. "kop" wyglada tak, ze bez biegania rano przychodze do pracy i musze napic sie kawy, a w dni kiedy biegam nawet o niej nie mysle i tak przez caly dzien. bieganie za pilka to zupelnie inny rodzaj biegania.
|
Do góry
|
|
|
|
#4627776 - 28/04/2011 01:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Od ostatniego wpisu minął miesiąc,a moja waga zmieniła się z 88,8 -> 86,7 kg. Mimo,że mniej to nie jestem zadowolony z wyników. Na taki, a nie inny rozwój wypadków miały wpływ trzy czynniki: tygodniowa przerwa w treningach - choroba, weekendowo-imprezowy tryb życia (2 balety zdecydowanie za grube), niestety mniejsza motywacja. Jak tam u Was Panowie? PS. Walczymy dalej
|
Do góry
|
|
|
|
#4629723 - 29/04/2011 01:24
[Re: Llama]
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Meldunek: 11/02/2008
|
ja nie mam czasu na jedzenie, a wieczorem apetyt szwankuje. jest dobrze. Ciaguś kiedy jesz za mało to wówczas spowalnia się przemiana materii i wystepuje tzw efekt jo-jo.To taka obrona organizmu przed ''chudymi czasami''. Także jedz normalnie. Dziwnie mi się tu pisze . Faceci nie mają zasadniczej wiedzy w tym zakresie Deficyt wiedzy masakryczny
|
Do góry
|
|
|
|
#4630099 - 29/04/2011 03:26
[Re: Llama]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Panno mądralińska, ja teraz jem normalnie, tzn. 1500-2000kcal na dobę. Kiedyś to jadłem, ło kurwa [']. Na szczęście już nie muszę. nie mam czasu na jedzenie = 5 posiłków dziennie, wieczorem apetyt szwankuje = nie żrę po 21 jak świnia.
Więc nie cwaniakuj, bo oceniasz nie znając danego przypadku. ja jestem kozak! jeśli Ty masz się z czego odchudzać to ja jestem tłuste monstrum, dla którego jedynym ratunkiem jest operacja
|
Do góry
|
|
|
|
|
|