#457568 - 06/12/2005 15:07
Re: liga mistrzów-6 kolejka(mecze wtorkowe)
|
member
Meldunek: 01/12/2005
|
Chyba ze tak jak ktos pisal wczesniej Reyna nie zagra...ale mysle ze Carson bedzie chcial sie pokazac i wyjdzie mu to na dobre. Czas pokaze.
|
Do góry
|
|
|
|
#457571 - 06/12/2005 15:15
|
old hand
Meldunek: 08/12/2004
|
Quote:
Quote:
przewidywac to sobie moga... Nie zagra Cruz, bo z powodu przeziebienia w ogole nie pojechal do Glasgow. Inter zagra bez Verona,Stankovica,Cordoby,Recoby,Cruza i Figo. Pozatym w srodku pomocy zamiast Cambiasso moze zagrac C.Zanetti. Dalej...na lewej pobiega Santiago Solari.Atak chyba klasyczny Adriano-Martins, watpie aby Mancini od poczatku wystawil mlodziezowca Matteo Momente. W obronie nie zobaczymy pary Cordoba-Samuel,bo Cafe Kolombia nie zostal w ogole powolany. Podsumowujac stawiam na remis 1-1. Inter nie bedzie zbytnio forsowal tempa.Przewiduje,ze Rangers strzela bramke a Inter natychmiast odpowie
działasz mi od jakiegoś czasu na nerwy,powtórzyłeś wręcz wszystko z wzmianką,że nie zagra cruz,pisząc Adriano-Martins ośmieszasz się,jaki trener stawiałby najlepszego piłkarza w meczu o nic,przed meczem najbardziej prestiżowym w sezonie,a tak w ogóle to skąd masz to info z cruzem,bo mi się wydaje,że najlepsza gazeta we włoszech wie trochę lepiej od ciebie
Dlaczego dzialam Ci na nerwy?Dlatego, ze sie troche znam na Interze i dziele sie swoja wiedza? Ty sie wlasnie osmieszasz!! Cruz lezy z goraczka w lozku w Mediolanie, ale wg Ciebie i smiesznych gazetek pewnie zagra,spoko Co do ataku to jestem pewien, ze zagra od poczatku Adriano z Martinsem. I to jest bardzo dobry pomysl Manciniego(jakbys czytal wywiady z nim to bys cos wiedzial).Kazdy wie, ze Adriano potrzebuje zgrania z Oba i poszukuje bramek. Wlasnie dzisiaj musi grac,moze cos strzeli..To dla tego ataku najlepszy sprawdzian przed niedzielnymi derbami.Pozdrawiam Forza INTER !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#457572 - 06/12/2005 16:03
|
journeyman
Meldunek: 06/04/2004
|
jak bedzie wygladala drabinka 1/16 czy bedzie z gory ustalone ze np. zwyciezca gru[y 1 z 2-ga druzyna grupy drugiej czy zespoly ktore wygraly grupe beda roztsawione i dolosuje sie im zespoly z drugich miejsc????????
|
Do góry
|
|
|
|
#457573 - 06/12/2005 16:12
|
old hand
Meldunek: 11/09/2005
|
Krotko dodam ze i Chelsea i Liverpool w nieco innych zestawieniach. Polecam poczytac www.chelsea.pl jakie podejscie do tego spotkania przejawiaja obydwa zespoly. Chelsea ma do dyspozycji 18 graczy, a nie zagraja na pewno: J. Cole, Crespo, Makelele, Johnson. Benitez tez zapowiada odpoczynek kilku swoich zawodnikow. Dla mnie osobiscie under 2.5 nie wydaje sie tak pewny. A juz na pewno nie za 1.50.
|
Do góry
|
|
|
|
#457574 - 06/12/2005 16:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
Dziabor GWARANTUJE CI ZE Anderlecht strzeli bramke a wiecej wygra ten mecz dzis pokaza ze nie sa chłopcami do bicia ,nie sadzisz ze beda chcieli sie pokazac ze niesa chlopcami do bicia!
chciec nie zawsze znaczy móc!!! mam takie przeczucie ze Anderlecht nic nie strzeli!! i postanowilem to puscic w rozpiscie!!!pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#457575 - 06/12/2005 16:37
|
newbie
Meldunek: 06/12/2005
|
NO ale jak nie strzelili bramki to moze dzis strzela:D troche hanba nie strzelic bramki i nawet nie zdobyc punktu:d
|
Do góry
|
|
|
|
#457576 - 06/12/2005 16:44
|
addict
Meldunek: 29/11/2005
|
Quote:
NO ale jak nie strzelili bramki to moze dzis strzela:D troche hanba nie strzelic bramki i nawet nie zdobyc punktu:d
w poprzedniej edycji nie zdobyli punktu :P
|
Do góry
|
|
|
|
#457578 - 06/12/2005 16:50
|
journeyman
Meldunek: 22/11/2005
|
Quote:
Ale gola zdobyli
...i to nawet 4
|
Do góry
|
|
|
|
#457579 - 06/12/2005 16:56
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
przewidywac to sobie moga... Nie zagra Cruz, bo z powodu przeziebienia w ogole nie pojechal do Glasgow. Inter zagra bez Verona,Stankovica,Cordoby,Recoby,Cruza i Figo. Pozatym w srodku pomocy zamiast Cambiasso moze zagrac C.Zanetti. Dalej...na lewej pobiega Santiago Solari.Atak chyba klasyczny Adriano-Martins, watpie aby Mancini od poczatku wystawil mlodziezowca Matteo Momente. W obronie nie zobaczymy pary Cordoba-Samuel,bo Cafe Kolombia nie zostal w ogole powolany. Podsumowujac stawiam na remis 1-1. Inter nie bedzie zbytnio forsowal tempa.Przewiduje,ze Rangers strzela bramke a Inter natychmiast odpowie
działasz mi od jakiegoś czasu na nerwy,powtórzyłeś wręcz wszystko z wzmianką,że nie zagra cruz,pisząc Adriano-Martins ośmieszasz się,jaki trener stawiałby najlepszego piłkarza w meczu o nic,przed meczem najbardziej prestiżowym w sezonie,a tak w ogóle to skąd masz to info z cruzem,bo mi się wydaje,że najlepsza gazeta we włoszech wie trochę lepiej od ciebie
Dlaczego dzialam Ci na nerwy?Dlatego, ze sie troche znam na Interze i dziele sie swoja wiedza? Ty sie wlasnie osmieszasz!! Cruz lezy z goraczka w lozku w Mediolanie, ale wg Ciebie i smiesznych gazetek pewnie zagra,spoko Co do ataku to jestem pewien, ze zagra od poczatku Adriano z Martinsem. I to jest bardzo dobry pomysl Manciniego(jakbys czytal wywiady z nim to bys cos wiedzial).Kazdy wie, ze Adriano potrzebuje zgrania z Oba i poszukuje bramek. Wlasnie dzisiaj musi grac,moze cos strzeli..To dla tego ataku najlepszy sprawdzian przed niedzielnymi derbami.Pozdrawiam Forza INTER !!!
Okej,Ty wiesz lepiej niż La Gazetta Dello Sport.Pewnie jesteś najlepszym typerem w wynikach Interu hahah;] to wszech wiedzo prosiłbym już nie o wynik,ale o typ na dzisiejszy mecz
|
Do góry
|
|
|
|
#457580 - 06/12/2005 16:56
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
Krotko dodam ze i Chelsea i Liverpool w nieco innych zestawieniach. Polecam poczytac www.chelsea.pl jakie podejscie do tego spotkania przejawiaja obydwa zespoly. Chelsea ma do dyspozycji 18 graczy, a nie zagraja na pewno: J. Cole, Crespo, Makelele, Johnson. Benitez tez zapowiada odpoczynek kilku swoich zawodnikow.
Dla mnie osobiscie under 2.5 nie wydaje sie tak pewny. A juz na pewno nie za 1.50.
I tu się zgodze under powinien wejsc ale czy kurs...1.50 jest tego warty to już zalezy kto za ile gra Chelsea troche osłabiona ale czy możemy mówić przy takim składzie przy osłabieniach w Chelsea ?
Ja osobiście zagrałem Remis do przerwy za 2.26 kurs
|
Do góry
|
|
|
|
#457582 - 06/12/2005 17:30
|
old hand
Meldunek: 25/04/2005
|
@@@@@@ AC Milan - Schalke @@@@@@ Milan zawalił ostatnio mecz w lidze dlaczego? bo koncentrował sie na LM. Mecz z Schalke b.duzo dla nich znaczy , sytuacja w grupie jest taka ze przy wygranej PSV z Fenerbahe tylko wygrana z Niemcami daje im pierwsze miejsce w grupie i unikniecie konfrontacji w nastepnej r. z Barca czy Interem. TYP: 1 kurs 1,45 ------------------------ @@@@@@PSV Eindhoven - Fenerbahce @@@@@@ PSV po tej kolejce może spaść do UEFA ale równie dobrze może zajac 1 miejsce , ale pod warunkiem zdobycia 3 pkt w tym meczu i tak się stanie We wczesniejszym meczu tych druzyn na boisku turecków wynik był 2:0 jednak stawiam na PSV TYP: 1 po 45' lub 90' kurs 1,28 ------------------------ @@@@@@ Lyon - Rosenborg @@@@@@ Awans Rosenbora do UEFA. Lyon przed wasna publicznoscia komplet pkt zagra dla kibicow i kasy LYON swietna forma takze w lidze. Zespol swietnie zgrany bez gwiazd ale kolektyw. Norwedzy bez wiekszych szans TYP: 1 kurs 1,2 ------------------------ @@@@@@ Olympiakos - Real Madrid @@@@@@ Jak dla mnie strasznie dziwny mecz brałem pod uwage kazdy typ i się zdecydowac niemoge . Real jak wiadomo wybiera się do Grecji bez m.in. Ronaldo, Zinedine'a Zidane'a, Davida Beckhama, Roberto Carlosa i Ikera Casillasa .Pozatym Real pod wodzą nowego trenera .Z drugiej strony wkoncu szanse gry zdobeda dublerzy ktorzy napewno beda chcieli się pokazać i wbic się do składu na dłużej.Co do Olimpiakosu to musza wygrać by mysleć o UEFA tylko 3 pkt daja im szanse i nadzieje no i oczywiscie porazka Rosemborga z lyonem. Mecz bedzie dziwnie wygladał grecy będa parli do przodu by wygrac ten mecz a katalonczycy bedą jechac z kontrami. Ostetnie mecze Olympiakos 4z5 overki TYP:OVER 2,5 kurs 1,7 ------------------------ @@@@@@ Chelsea - Liverpool @@@@@@ Do pierniczka ale te 4:1 było na boisku Liverpoolu a teraz jest naodwrot Odnosnie tego meczu sa wypowiedzi wyzej TYP: under 2,5 kurs 1,6 ------------------------ @@@@@@ Real Betis - Anderlecht @@@@@@ Meczyk wydawać by się mogło że o pietruszke bo obie druzyny na awans ale jednak pieniadze za wygrana sa spore więc betis nieodpuści.W meczu gry gospodarzami był Anderlecht padł wynik 1:0 dla Betisu. TYP:1 po 45' lub 90' kurs 1,3 ------------------------ @@@@@@ Petrzalka - FC Porto @@@@@@ Mysle ze czarny kon LM dzisiaj zrobi wszystko by awansowac TYP : 1X kurs 1:45 ------------------------ @@@@@@ Rangers - Inter Milan @@@@@@ Na Glasgow napewno niepostawie po tym jak mi zrypali kupon remisujac 2:2 z nawet niepotrafie sobie przypomneic tak słaba byla ta druzyna. Z drugiej strony Inter pewny awansu a w najblizszej przyszlosci derby Mediolanu TYP : x po 45' lub 90' kurs 1,6
|
Do góry
|
|
|
|
#457583 - 06/12/2005 17:31
|
newbie
Meldunek: 06/12/2005
|
Glasgow-Inter 10 lub 02 najbardzie prawdobodobny bedzie resmis jak kolega wyzej uwazam ze Inter ni e bedzie forsował tempa w tej kolejce Serie A maja Derby Mediolanu ,awans z 1 miejsca maja zapewniony wiec ...
|
Do góry
|
|
|
|
#457584 - 06/12/2005 17:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Glasgow-Inter 10 lub 02
|
Do góry
|
|
|
|
#457585 - 06/12/2005 17:40
|
old hand
Meldunek: 08/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Okej,Ty wiesz lepiej niż La Gazetta Dello Sport.Pewnie jesteś najlepszym typerem w wynikach Interu hahah;] to wszech wiedzo prosiłbym już nie o wynik,ale o typ na dzisiejszy mecz
Kur.. wiedzialem ze tak to odbierzesz...Nie o to mi chodzi. Poprostu "siedze" w Interze dobrych kilka lat i chcialem podzielic sie momi spostrzezeniami.Jestem w ciagu dnia kilkakrotnie na stronce a od dwoch dni tam pisze, ze Cruz w ogole nie pojechal z ekipa bo ma goraczke i jest chory...To skorygowalem Twoja wypowiedz, ze go nie bedzie...O to mi chodzi. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#457586 - 06/12/2005 17:43
|
addict
Meldunek: 29/11/2005
|
Quote:
Quote:
Glasgow-Inter 10 lub 02
najlepszy typ jaki widzialem
|
Do góry
|
|