a oto moj super pewny kupon...lepszy od tego kolegi troche wyzej:
Udinese jak wszyscy wiemy Udine potrzebuje remisu do awansu... ale watpie zeby grali na remis poniewaz takie granie wiadomo jak ise konczy...Barca przybyla do Udinese bez Roniego i Eto co tym bardziej nie rozumiem dlaczego kursy leca w dol na Barce ( chyba wszyscy gracie X2
) oczywiste jest to ze Barcelona mimo oslabienia bedzie walczyla o 3pkt mimo awansu ale to pilkarze Udine maja noz na gardle i to oni beda grysc trawe aby awansowac...Barca gra ofensywny football...mam nadziehje ze Udinese skontruje kilka razy i cos ukuje...
kurs 3,6 biore bo wydaje sie byc zawyzony ( z tego wzgledu ze udine potrzebuje remisu i na remis jest 2,4)
Sparta : Thun X Sparta gra ostatnio beznadziejnie...ogladalem nawet kawalki meczow w lidze mistrzow poniewaz mam Ceska Televizje
w lidze nic nie graja ...maja slabszy zespol od Thun ktory przyjezdza tu po remis...wydaje mi sie ze Thun awansuje..mecz bedzie zaciety do ostatniego gwizdka...remis wskazany
kurs 3,6
Juventus (handicap 1:0 dla gospodarzy) 0 mysle ze Juve wygra ten mecz jedna bramka...najwazniejsze jest zwyciestwo poniewaz Bayern moze zawsze nie wygrac swojego meczu(a juve moze wygrac 1:0 lub 2:1) Juventus bedzie atakowal..ale przeciez w pilce noznej nie wszystko uklada sie pomyli lepszym zespolom...a kurs 3.5 jak wpadnie to sie nieobraze
( tak jak wczoraj z milanem)
Juve to moja ulubiona ekipa ale nie mysle od razu w ten sposob ze wygraja 5:0...
kurs 3,5
wole zagrac takie kursy i liczyc na szczescie :P lepiej grac wysokie kursy niz male...to wam moge zagwarantowac...
powodzenia