Meldunek: 30/09/2003
Originally Posted By: Bzyku
Wczoraj zanim zasnąłem "pstrykałem" po kanałach w celu obejrzenia czegoś. Mój wzrok zatrzymał się na TVN24 bo akurat pokazywali akurat materiał o kibicach. Popatrzałem więc żeby zobaczyć co tam znów wymyślili.
Okazało się, że jest to jakiś program publicystyczny, w którym na temat kibiców wypowiadały się cztery kobiety (). Trzech nie znam,
Ja jestem ciekaw czy Tusk będzie miał odwagę pojawić się na PGE Arena w Gdańsku na jego otwarciu.
Pewnie przypełźnie, bo jest duża szansa że stadion zaświeci pustkami, a 90% obecnych będzie stanowić politykiersko-PZPNowska klika.
Originally Posted By: Bzyku
Tym razem jednak Tusk z pewnością wie jakie przyjęcie go czeka w jego rodzinnym mieście.
Próbkę mieliśmy już wczoraj na meczu Lechii, gdy w przerwach między dopingowaniem m.in. Andrzeja Gołoty i Kuby Wojewódzkiego, publiczność "pozdrawiała" obecnie urzędującego premiera
Pitera od zawsze udawadnia jaka z niej glupia cipa, ze tak powiem
Roznica miedzy alkoholem, a narkotykiem jest taka, ze narkotyki sa najczesciej brane przez mlodych ludzi hahah
Klej i aceton jest legalny nie trza się narażać że z liściami złapią ;p
Originally Posted By: Jose
Ale mnie śmieszy to gadanie o wulgaryzmach na stadionach
Tatuś nie może sobie iść z dzieckiem na stadionach bo przeklinają , to niech idzie do Mc'Donalda , siądzie w złym miejscu i też się dzieciak nasłucha.
-No i jak Kubusiu podobało ci się na meczu? -Bardzo dziadku. -A co tam robiłeś ciekawego. -Śpiewałem razem z tatą to co wszyscy dziadku. -A co takiego śpiewaliście wnusiu. -"Barcelona, Barcelona stara kur... pierdolo.na".
W McDonaldzie też szału nie ma ostatnio łebek do matki powiedział "Pies ci mordę jebał ty stara kur.o" jak byłem bo mu nie chciała dużego zestawu kupić
Baby do garów i mycia podłóg a dzieci do piaskownicy a nie na stadiony ;p Jak u ciapaków powinno być worek na łeb, pas cnoty na dupę i czekać grzecznie w domu na męża z kapciami w zębach aż z meczu powróci ;p
Baby do garów i mycia podłóg a dzieci do piaskownicy a nie na stadiony ;p Jak u ciapaków powinno być worek na łeb, pas cnoty na dupę i czekać grzecznie w domu na męża z kapciami w zębach aż z meczu powróci ;p
A co sie taki ciapak na meczu krykieta naqrwi, a jakie burdy po meczach, a stadionów nie zamykaja, bo przeciez trzeba gdzieś spać.
się oleje reprezentacje i tyle z tego będzie, bilety takie drogo są po to oczywiście żeby przez 90 minut nie było bluzgów na Tuska, skończy się na tym że rodziny nie przyjdą, stadion zapełni się w 1/10 i mieć atmosferę rodem z treningu w Fifie 2011
Wystarczy napisać "Tusk" i zjawia się Conrad żeby odwracać uwagę
Po prostu śmieszy mnie te podniecanie się nim na każdym kroku, niczym bym Nirtza czy jakichś fanatycznych nastolatek słuchał. Czy Donaldinho pojawi się na stadionie... ooooo ahhhhhhh... jak młoda fanka kwicząca podnieconym głosem o Cristiano Ronaldo....
Ciekawe natomiast czy Obraniak przyjedzie, no i czy będziemy grali z bardziej białą czy bardziej czarną Francją....