Czy ktoś miał sytuację na livebettingu iż podczas zatwierdzania zakładu padł gol, mimo to zatwierdzanie dobiegło końca i zakład został zaakceptowany?.
W dniu dzisiejszym obstawiałem zakład na under w meczu Deltras - PSPS Pekanparu. Akceptacja na taką ligę jest dosyć długa (chyba 16 lub 18 sekund), i trakcie jak pasek akceptacji leciał padł gol. Mecz miał transisję telewizyjną na
Bwin i Whill. Ja osobiście śledziłem transmisje na Bwinie. Byłem przekonany ze w związku ze strzeloną bramką zakład zostanie anulowany, a tu przykra niespodzianka - mało tego że zakład został normalnie zaakceptowany, to jeszcze rynek był otwarty przez kilkadziesiąt sekund.
Gola widziałem i wiem że jestem robiony w bambuko. Moja prośba o podanie dokładnego czasu ( z dokładnością co do sekundy) akceptacji zakładu została zignorowana przez support Tobet. W historii jest tylko podane godzina 10.31 ; Według tego co widziałem bramka padła około 10.31 i 30sekund.Na marginesie support twierdzi tu pozwolę sobie zacytować " pragniemy Panu zaznaczyć iż zawarł Pan ten zakład
pare minut przed zdobyciem pierwszej bramki w tym meczu. "
Proszę o radę szanownych forumowiczów. Mecz miało w ofercie live nawet sporo bukmacherów. Czy orientujecie się czy któryś z bukmacherów prowadzi (lub jest w stanie wygenerować) tak dokładną historie zdarzeń podczas transmisji live?
Z tego co się dowiedziałem to na forum tutaj służy pomocą pan Banik reprezentujący firmę Tobet. Do niego kieruję pytanie - czy jeśli uda mi się zdobyć dowody iż zakład został zaakceptowany po padnięciu gola, będzie to wystarczającą podstawą do anulowania zakładu?
Jako że zakład był zawarty na niemałą kwotę (ponad tysiąc złotych) będę wdzięczny za każdą informację dotyczącą dokładnego czasu zdobycia bramki (bukmcherzy, serwisy może jakieś oprogramowanie typu betradar.
pozdrawiam / jako że dopiero zarejestrowałem się na forum prawdopodobnie nie mogę używać wiadomości prywatnych. Proszę o kontakt na maila kilo9fred@gmail.com