Witam w Nowym Roku
Chciałbym poruszyć odwieczny temat "walkowerowiczów", którzy są utrapieniem nie tylko dla organizatorów konkursów, ale również dla tych którzy chcą grać i walczyć do końca.
Wpadłem mysle na idealny pomysł. Polega on na stworzeniu "czarnej listy walkowerowiczów", ale nie tylko jakby dla tego konkursu, ale dla całego forum mecz.pl . Mysle ,ze takie rozwiązanie bardzo pomoże w załatwieniu problemu,o ile nawet nie wyeliminuje go na dobre.
Jak jest każdy wie. Na forum mamy całą mase konkursów, i mamy również całe grono osób, które się bez zastanowienia zapisują wszędzie gdzie się da, a później najzwyczajniej na świecie zapominają gdzie grają. Jeszcze inni po przegraniu 2-3 meczy "olewają" konkurs i skupiają uwage na innych konkursach, oczywiście na tych w których im "dobrze idzie". Ale oczywiście jak karta sie odwraca, to i z nich rezygnują. I moge sobie dostać ostrzeżenie ale musze to powiedzieć - WKURWIAJĄ MNIE TACY FRAJERZY!!!!!
I sprawa jest prosta jak dla mnie. Tworzymy uniwersalną czarną liste walkowerowiczów dla całego forum. Znalezienie się na niej to np. półroczna, albo roczna dyskwalifikacja. I przykładowo ktoś oleje lige WZB Millenium, to nie będzie mógł wystartować też w Sportingbet Play Off, czy też TT lub PLK. Oczywiście do samo ma działać w drugą strone. "Olanie" np. TT dyskwalifikuje z udziału w pozostałych konkursach. To jest moze drastyczne rozwiązanie, ale mysle, ze jedynie takie postawienie sprawy sprawi, ze ludzie zaczną wreszcie podejmowac odpowiedzialność za zgłoszenie sie do konkursu i bedą zapisywali sie wyłacznie do tych gier, w których naprawde mają ochote i czas wziąć udział.
Pozdrawiam i licze na opinie na ten temat