Witam wszytskich bardzo serdecznie i przepraszam za tą moja spora nieobecnosc...od razu mowie ze nie wygrzewalem sie nigdzie ;)Teraz kilka spraw odnośnie LIGI 7R. Moja propozycja wyglada następująco:
1. Nie zaczynamy w stycznu nowego sezonu ligowego!
2. Z poczatkiem lutego rozpoczynamy rozgrywki "PUCHAR 7R"
Aby rozgrywki sie rozpoczely wiadomo potrzebni sa uczesnicy i od ilosci uczestnikow zalezalaby forma rozgrwek. Na obecna chwile jestem za taka forma rozgrywek iż dzielimy wg pewnego klucza (o tym pozniej) zgloszonych uczestnikow i rozgrywamy "remisowe pojedynki" w grupach 6 osobowych kazdy z kazdym po jednym spotkaniu, z grupy wychodzi okreslona liczba graczy i gra systemem pucharowym az do finalu...
3. Rozpoczecie rozgrywk "PUCHAR 7R" to wg moich planow bylby wstep do dalszego dzialania na przyszly sezon czyli ruszenia od sierpnia/wrzesnia z kolejnym "naszym" sezonem ligowym. Temat przez dlugi okres byl "zawieszony" i wg mnie trzeba troszke rozruszac sie i na nowo przyciagnac ludzi chetnych do gry w remisy. Rozgrywki "PUCHAR 7R" nie będą mialy zadnego wpywu na podzial ligowy w nowym sezonie ktory mialby ruszyc w sierpniu/wrzesniu. W owych rozgrywkach ligowych obowiazywalby podzial na ligi tak jak zakonczylismy ostatni sezon...
4. Ten punkt jest zapewne dla wielu najwazniejszy
"PUCHAR 7R" to czysta zabawa i gra tylko dla przyjemnosci tzn. nie bedzie zadnych nagrod. Na rozgrywki ligowe mam nadzieje ze uda sie powrocic do nagrod z poprzedniego sezonu.
5. Aby "PUCHAR 7R" ruszyl i byl sprawnie prowadzony bede potrzebowal pomocy, na obecna chwile zlosil swoja chec pomocy uzytkownik
katowiczanin i jesli sa chetni do pomocy to prosze o zglaszanie sie na PW.
pozdrawiam