jako że nie można tutaj zostawiać suchych typów bez analizy to napisze kilka słów o moim typie, aby moderatorzy nie usuneli go - poniewaz jest warty zagrania :
Rostovtsev - Gross 1 kurs 1.55 !!!
Zagrałem ten typ dwie godziny temu po kursie 1.7 !
Jest to jedyny typ w expektcie na który zmienił się kurs.
Przewiduję że jutro przed zawodami spadnie do 1.4 lub zostanie całkowicie usunięty z oferty.
Na czym opieram swój typ :
Rostovtsev - świetna forma, która pokazał w dzisiejszym sprintcie, przy dwoch błędach na strzelnicy stracił do Defrasne 35 sekund ( pokonał Fischera który także miał dwa błędy o ok 40 sekund a wszyscy wiemy jak Fischer biega i co prezentował ostatnio - dzisiaj od początku wyraźnie odstawał od czołówki ) Rostovtsev takze bardzo dobrze zaprezentował sie w sztafecie.
Gross - od początku sezonu wyraźnie wolniejszy od swoich kolegów z reprezentacji ( wg mnie miejsce w sztafecie powinno nalezec sie Roschowi ), w dzisiejszym sprintcie przy jednym błędzie uzyskał czas 1:30s gorszy od Rostovsteva i to nie było przypadkiem. Wiele osob na forum miało nadzieje ze forma Grossa wzrasta patrzac na jego ostatni wystep w sztafecie jednak sie mylili.
Wg mnie warto grać ten typ jak najszybciej na singla gdyż nie znalazłem nic równie pewnego na jutro z oferty expekta.
Jutro w biegu masowym za każde pudło dodatkowo 150 metrów biegu więc tylko bezbłędnie strzelając Gross mógłby nawiazać walkę z Ruskiem. W przypadku błędów na strzelnicy Gross sie zajedzie bo widać ze bieganie sprawia mu trudności w tym sezonie
a więc
Rostovtsev - Gross 1 kurs 1.5 stawka 9/10