#4768642 - 04/07/2011 01:27
Re: Hazard w internecie [7]
[Re: connor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
bet365 i Bwin nie wycofa sie z Polskiciekawe co na to Kapica gdy oficjalnie to oswiadczna juz w najblizszym czasie. Raczej nie przestanie atakować z zagranicy
|
Do góry
|
|
|
|
#4768682 - 04/07/2011 01:43
|
Pooh-Bah
|
Panowie wiem,ze temat wałkowany był 100 razy, ale jasnej odpowiedzi ciężko się doszukać. Mianowicie jakie buki zezwalaja na wpłate przez paysafecard i wypłate na MB ? bet365 z tego co wiem nie...z gory dzieki za info
|
Do góry
|
|
|
|
#4768709 - 04/07/2011 01:53
|
Pooh-Bah
|
Info z dobrego zrodla, ale jak juz mowilem kto wie co zrobia gdy sprawa znajdzie sie w Polskim sadzie. To byłoby niepoważne, gdyby mieli wycofać się gdy sprawa trafi do sądu polskiego. Ale kto powiedział, że buki są poważne. Jeśli jednak są, to poczekają na wyrok i będą go skarżyć do ostatniej instancji w Strasburgu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4768742 - 04/07/2011 02:07
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2010
|
BetClic też nie zamierza blokować kont polskich graczy ani wycofywać się z polskiego rynku . Zamierza dalej oferować swoje produkty polskim graczom .
|
Do góry
|
|
|
|
#4768998 - 04/07/2011 04:27
|
enthusiast
Meldunek: 21/07/2010
|
Panowie i panie, Conrad zezwolil mi na opisanie opinii bukow w tej sprawie... Vader dodal Bwin. Skad zatem kolejne "wymysly" w tej sprawie? Przeciez support, jak juz wspomnialem nie zajmuje sie niczym poza przekazywaniem spraw z innych dzialow. Skoro zatempojawia sie info z supportu, mozna uznac ja za wiazaca. Jak dla mnie GRANIE ONLINE NIE JEST ZABRONIONE!
|
Do góry
|
|
|
|
#4769004 - 04/07/2011 04:31
[Re: piko1981]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Panowie i panie, Conrad zezwolil mi na opisanie opinii bukow w tej sprawie... Vader dodal Bwin. Skad zatem kolejne "wymysly" w tej sprawie? Przeciez support, jak juz wspomnialem nie zajmuje sie niczym poza przekazywaniem spraw z innych dzialow. Skoro zatempojawia sie info z supportu, mozna uznac ja za wiazaca. Jak dla mnie GRANIE ONLINE NIE JEST ZABRONIONE! ok, czyli jak cos trafie grubiej to sie rozlicze z US i powolam się na Ciebie ze mozna tak uzyskiwac dochody, dziekóweczka ;_0
|
Do góry
|
|
|
|
#4769048 - 04/07/2011 05:05
[Re: bolo_lacznik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Panowie i panie, Conrad zezwolil mi na opisanie opinii bukow w tej sprawie... Vader dodal Bwin. Skad zatem kolejne "wymysly" w tej sprawie? Przeciez support, jak juz wspomnialem nie zajmuje sie niczym poza przekazywaniem spraw z innych dzialow. Skoro zatempojawia sie info z supportu, mozna uznac ja za wiazaca. Jak dla mnie GRANIE ONLINE NIE JEST ZABRONIONE! ok, czyli jak cos trafie grubiej to sie rozlicze z US i powolam się na Ciebie ze mozna tak uzyskiwac dochody, dziekóweczka ;_0 Granie jest legalne, wygrane NIE. Dlatego powtórzę po raz ostatni. Ukrywać wygrane a nie fakt samego grania.
|
Do góry
|
|
|
|
#4769099 - 04/07/2011 14:25
[Re: bolo_lacznik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Panowie i panie, Conrad zezwolil mi na opisanie opinii bukow w tej sprawie... Vader dodal Bwin. Skad zatem kolejne "wymysly" w tej sprawie? Przeciez support, jak juz wspomnialem nie zajmuje sie niczym poza przekazywaniem spraw z innych dzialow. Skoro zatempojawia sie info z supportu, mozna uznac ja za wiazaca. Jak dla mnie GRANIE ONLINE NIE JEST ZABRONIONE! ok, czyli jak cos trafie grubiej to sie rozlicze z US i powolam się na Ciebie ze mozna tak uzyskiwac dochody, dziekóweczka ;_0 troche jestes chyba nie w temacie ? od kiedy to grajacy placi podatek ? placeniem podatkow zajmuje sie buk
|
Do góry
|
|
|
|
#4769120 - 04/07/2011 15:30
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Panowie i panie, Conrad zezwolil mi na opisanie opinii bukow w tej sprawie... Vader dodal Bwin. Skad zatem kolejne "wymysly" w tej sprawie? Przeciez support, jak juz wspomnialem nie zajmuje sie niczym poza przekazywaniem spraw z innych dzialow. Skoro zatempojawia sie info z supportu, mozna uznac ja za wiazaca. Jak dla mnie GRANIE ONLINE NIE JEST ZABRONIONE! ok, czyli jak cos trafie grubiej to sie rozlicze z US i powolam się na Ciebie ze mozna tak uzyskiwac dochody, dziekóweczka ;_0 troche jestes chyba nie w temacie ? od kiedy to grajacy placi podatek ? placeniem podatkow zajmuje sie buk Ja wam powiem, że wszyscy trzej piszecie bzdury. Ale przyzwyczaiłem się do tego, że sporo ludzi wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia powtarzając to co usłyszeli od kogoś. Przykład tematu z działu TiO „Drobne porady prawne” gdzie ktoś zada pytanie a odpisze mu bzdurę (pewnie) student prawa/administracji. Czytając ten temat (jego kolejne części) tylko raz przeczytałem sensowną wypowiedź w tej kwestii. Ale uświadamiać mi się tutaj nikogo nie chce – bo to nie czas i miejsce na nieodpłatne świadczenie porad prawnych. Dziwi mnie tylko, że osoby co niby koszą grubą kasę na bukach (tak tutaj część deklaruje) nie potrafi iść do dobrego (w tej temacie to trudno takiego znaleźć ale jednak…) zapłacić i wiedzieć na czym się stoi.
|
Do góry
|
|
|
|
#4769203 - 04/07/2011 17:13
|
Pooh-Bah
|
@ Vader
A propos wypisywania bzdur i ględzenia o bzdurach wypisywanych przez innych.
Na innym forum znalazłem taką oto "informację":
"Ustawa wchodzi w życie od dziś (tj.29.06.2011) za 14 dni. (podkreślę, żeby nie było setek pytań kiedy to weszło, kiedy wchodzi itd.)"
To zdanie zawiera bzdurę właśnie. Nie "od dziś za 14 dni" ( co to w ogóle znaczy ?), a po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#4769309 - 04/07/2011 18:11
[Re: Vader]
|
Pooh-Bah
|
Ja nie mam ludzi za kompletnych idiotów. Każdy przeciętny człowiek potrafi posługiwać się kalendarzem oraz potrafi liczyć w zakresie do 14. Ale jeśli Tobie się to nie spodobało/ uznałeś za mało wyczerpującą informację – mogłeś uzupełnić. Potrafi liczyć "w zakresie do 14", ale potrafi, i słusznie, różnie zinterpretować wyrażenie "od dziś za 14 dni". W przeciwieństwie do jednoznacznego " po upływie 14 dni od dnia". Nie mówiąc już o konkretnej dacie. I tyle na ten temat. BTW, mnie nie tyle się nie podoba ta informacja zamieszczona przez Ciebie na Twoim forum, co informacja zamieszczona na TYM forum przez Ciebie: "Czytając ten temat (jego kolejne części) tylko raz przeczytałem sensowną wypowiedź w tej kwestii." Wobec tego ja przytoczyłem jedną, Twoją, bezsensowną wypowiedź na Twoim własnym forum. EOT
|
Do góry
|
|
|
|
|
|