Postawiłem na 4 mecze piłki nożnej w ramach kwalifikacji do MS. Odhaczyłem jedyne remisowe spotkania jakie jeszcze w tym dniu się odbyły. Dość powiedzieć, że dopiero w 90 minucie meczu Jugosłowian z Rosją (chyba) padła wyrównująca bramka. Miałem 3 remisy i dopiero po zakończeniu tych spotkań zaczynał się 4 mecz Portugalii z Holandią. Do 80 minuty Portugalczycy przegrywali 2:0 Byłem przekonany, że limit szczęścia został wyczerpany więc poszedłem spać, z rana ku mojemu nieopisanemu zdziwieniu w telegazecie był wynik 2:2. Z 5 dolców zrobiło się 500$. Strata 1700 $ jakie z tamtych ugrałem była nie mniej spektakularna.
#4777 - 10/07/200102:32Re: Fuksy na których zeście się sporo wzbogacili
Maciek
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Hunterprize: [qb]Dopiero czekam na taki fuks... [/qb][/QUOTE] Hunterprize .Nie tylko ty czekasz na takiego fuksa bo ja też na niego czekam.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał superbaca: [qb]Postawiłem na 4 mecze piłki nożnej w ramach kwalifikacji do MS. Odhaczyłem jedyne remisowe spotkania jakie jeszcze w tym dniu się odbyły. Dość powiedzieć, że dopiero w 90 minucie meczu Jugosłowian z Rosją (chyba) padła wyrównująca bramka. Miałem 3 remisy i dopiero po zakończeniu tych spotkań zaczynał się 4 mecz Portugalii z Holandią. Do 80 minuty Portugalczycy przegrywali 2:0 Byłem przekonany, że limit szczęścia został wyczerpany więc poszedłem spać, z rana ku mojemu nieopisanemu zdziwieniu w telegazecie był wynik 2:2. Z 5 dolców zrobiło się 500$. Strata 1700 $ jakie z tamtych ugrałem była nie mniej spektakularna.[/qb][/QUOTE]
Nie uwierzysz ale ja typowałem tak samo. Z 5 remisów jakie wtedy postawiłem weszły tylko one nie było innego remisu.Byłem do przodu jakieś 800zł.Też miałem emocje ale na wynik czekałem do końca.