#4799357 - 19/07/2011 22:15
Re: Hazard w internecie [8]
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
http://banki.wp.pl/kat,6599,title,Policjanci-beda-mogli-sprawdzic-nasze-konta,wid,13608399,wiadomosc.html?ticaid=1cb08&_ticrsn=3 tak naprawdę nic nowego. Tyle że teraz nie prokurator a policja wnioskuje do sądu o uzyskanie takiego pozwolenia. Ciekawe czy w ciągu misiąca wydarzy się cokolwiek ciekawego w 'naszej sprawie' bo jak narazie z dużej chmury mały deszcz (ale czy kogoś to dziwi).
|
Do góry
|
|
|
|
#4799543 - 20/07/2011 00:03
[Re: michau13]
|
Meldunek: 14/05/2001
|
Panowie czy przestepstwem jest samo wejsc na stronke bukmachera, czy moze zalogowania a moze puszczenie kuponu ? Za samo wejście na strone mogą dać Ci tylko grzywne, za zalogowanie się zawiasy a za postawienie choćby jednego kuponu za minimalną stawkę pójdziesz siedzieć na maksymalnie 5 lat. Im większa stawka na kupon tym oczywiście większy wyrok. I po co takie bzdury piszesz? Ewentualne kary i to nie tak wysokie jak tu wypisujesz mozesz dostac dopiero za granie. Mozesz sie na przyklad spokojnie zalogowac na stronie buka i ogladac sobie transmisje live. hehehe,serio, dosłownie? odczytałeś ten tekst
|
Do góry
|
|
|
|
#4800847 - 20/07/2011 17:57
[Re: forty]
|
enthusiast
Meldunek: 06/08/2007
|
Panowie czy przestepstwem jest samo wejsc na stronke bukmachera, czy moze zalogowania a moze puszczenie kuponu ? Za samo wejście na strone mogą dać Ci tylko grzywne, za zalogowanie się zawiasy a za postawienie choćby jednego kuponu za minimalną stawkę pójdziesz siedzieć na maksymalnie 5 lat. Im większa stawka na kupon tym oczywiście większy wyrok. I po co takie bzdury piszesz? Ewentualne kary i to nie tak wysokie jak tu wypisujesz mozesz dostac dopiero za granie. Mozesz sie na przyklad spokojnie zalogowac na stronie buka i ogladac sobie transmisje live. hehehe,serio, dosłownie? odczytałeś ten tekst Serio potraktowalem pytanie, które ktoś zadał a na które ty odpowiadasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#4801177 - 20/07/2011 20:32
[Re: Komentator]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Witam
Mam 2 pytania:
1. Co się stanie gdy będe obstawiał np. siedzac w kawiarence internetowej? Czy w jakiś sposób fakt puszczenia zakładu zostanie namierzony?
2. Czy moneybookers faktycznie będzie udostepniał dane klientów np dotyczące wpływów od bukmachera na konto moneybookers?
Z góry dziekuje za odpowiedz i prosze sie nie smiac. ad 1. Tak, zazwyczaj kawiarenki maja monitoring, wiec policja rozpozna Cie z zapisu kamery. ad 2. Jesli bedzie przeciwko Tobie postepowanie to Moneybookers od razu takie dane o klientach udostepnia. PS. Warto tez stawiac kupony po 2zl. tj kilka kuponow za taka stawke jesli grasz grubo, wtedy podobno lagodniej patrzy prokuratura jak mowisz: 'se tylko kupona za 2 zl. postawilem'
|
Do góry
|
|
|
|
#4801388 - 20/07/2011 22:19
[Re: Komentator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Witam
Mam 2 pytania:
1. Co się stanie gdy będe obstawiał np. siedzac w kawiarence internetowej? Czy w jakiś sposób fakt puszczenia zakładu zostanie namierzony?
2. Czy moneybookers faktycznie będzie udostepniał dane klientów np dotyczące wpływów od bukmachera na konto moneybookers?
Z góry dziekuje za odpowiedz i prosze sie nie smiac. 1.Nie zostanie namierzony, sam Kapica mówił że kafejek nie da rady obstawić funkcjonariuszami. 2.Tak,udostępni dane jeżeli będzie sądowy nakaz, z bardzo mocnym uzasadnieniem popełnienia przestępstwa np.kradzieży,włamania na konta. W przypadku bukmacherki nie sądzę aby ktokolwiek dobierał się do MB.
|
Do góry
|
|
|
|
#4801581 - 20/07/2011 23:54
[Re: Piostar]
|
member
Meldunek: 22/02/2010
|
ja odpuściłem granie do odwołania , zobaczymy co sie okaze w ciagu kliku miesiecy a bedziemy wtedy mądrzejsi . pozdrawiam twardzieli ktorzy mimo tego graja
|
Do góry
|
|
|
|
#4801582 - 20/07/2011 23:54
[Re: Piostar]
|
veteran
Meldunek: 18/11/2007
|
Panie Ministrze, Uprzejmie donoszę, że Vladimir Z., obywatel Bułgarii, ur. 14 lipca 1993 r., zamieszkały na stałe w miejscowości Samokow (obwód sofijski), od dwóch dni na oczach setek tysięcy ludzi i bez jakiejkolwiek reakcji powołanych do tego służb reklamuje firmę Bet-at-home startując z reklamą tejże na kasku koloru czarno-niebieskiego w treningach, kwalifikacjach, a dziś także w konkursie Letniej Grand Prix w skokach narciarskich na igelicie w miejscowości Szczyrk. Co jeszcze bardziej oburzające, tej chwili Vladimir Z. odbiera z rąk burmistrza Szczyrku oraz oficjeli nagrodę za zajęcie w ww. konkursie 5. miejsca.
|
Do góry
|
|
|
|
#4801722 - 21/07/2011 00:39
[Re: Big]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
W ubr. będąc w USA bardzo ubolewałem, że nie mogłem pograć sobie w bukach netowych. Gdziekolwiek się logowałem wyskakiwał podobny tekst: Z teretorium w którym się znajdujesz nie ma możliwości wysłania zakładu. Ponowienie próby skutkowało tym, że już nie mogłem się ponownie zalogować na swoje konto. W ostatnim tygodniu mojego pobytu tam, byłem na spotkaniu towarzyskim i rozmowa zeszła na temat hazardu. Powiedziałem z przekąsem, że amerykanie mają żle, bo nie mogą pograć w necie , tylko trzeba jechać do Las Vegas. Mogą, mogą ...tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić. Gospodarz usiadł do klawiatury i po 10 minutach miał konto z wpłatą w znanym buku ...łącząc się z jakiegoś bliżej mi nie określonego kraju w Azji. Gdy by co...u nas pewnie można zrobić to samo. Pomijam sprawę bankowego konta...bo to też można rowiązać bezproblemowo. W USA nie są ścigani gracze. Więc mogą sobie całkowicie bez konsekwencji używać wynalazków typu vpn. A buk jest kryty bo przecież skąd ma wiedzieć, gdzie było inicjowane połączenie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4801773 - 21/07/2011 01:06
[Re: Cholo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2007
|
spacerując dzisiaj po Helu w koszulce TOBET.COM mineli mnie radiowozem panowie ze służby granicznej.. myslicie ze mogą zadzwonic po kolezensku do Kapicy? czy mam isc zakopac koszulke na plazy? czy juz po mnie? Musieliby bardziej nie lubić Ciebie niż celników. A nie lubią. Jest taki wynalazek jak FZZSM, do którego celnicy nie należą. Może dlatego...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|