#4819831 - 30/07/2011 15:16
Re: Polanskiemu mówię NIE!
[Re: Salvador Dali]
|
addict
Meldunek: 07/07/2004
|
czy chcesz czy nie taki Polanski to zawodnik o 2 klasy lepszy od takiego Klicha i Wilka razem wzietych
i co z tego?
|
Do góry
|
|
|
|
#4819844 - 30/07/2011 15:52
[Re: Salvador Dali]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
czy chcesz czy nie taki Polanski to zawodnik o 2 klasy lepszy od takiego Klicha i Wilka razem wzietych Chyba zartujesz. W lidze by sie znalazlo kilku lepszych zawodnikow od niego, ale po stracie Poldiego i Klose to Smuda kazda niemiecką kurwę by wzial do tej kadry, moze dlatego ze sam juz sie czuje po trochu Niemcem. Prawda taka, ze wszyscy tu przylatują, bo się zorientowali, że nie maja szans grac w swojej kadrze, a EURO tuż tuż to i korzenie mozna nagle odnalezc. Pokazac sie bedzie mozna na mistrzostwach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819854 - 30/07/2011 16:04
[Re: APOLLYON]
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
Ja tylko nie chcę, żeby na reprezentację mojego kraju mówiono: "Śmietnik świata".
To jest zarezerwowane dla Niemców. I niech tak pozostanie. pies jebał twoje kompleksy;) pokaż mi w kadrze Niemiec jednego faceta, który nie mówi po niemiecku, nie spędził większości życia/ kariery w tym kraju
|
Do góry
|
|
|
|
#4819858 - 30/07/2011 16:14
[Re: sh11]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Ja tylko nie chcę, żeby na reprezentację mojego kraju mówiono: "Śmietnik świata".
To jest zarezerwowane dla Niemców. I niech tak pozostanie. pies jebał twoje kompleksy;) pokaż mi w kadrze Niemiec jednego faceta, który nie mówi po niemiecku, nie spędził większości życia/ kariery w tym kraju To raczej zarezerwowane jest dla Kataru gdzie sciaga sie niechcianych urugwajczykow, brazylijczykow itd. A co do Niemiec to kazdy pilkarz w tej reprezentacji (mimo dziwnie brzmiacych nazwisk jak ozil, khedira ) jest urodzony w Niemczech, chodzil do niemieckich szkol i zostal uksztatowany pilkarsko wg niemieckiej mysli szkoleniowej i mimo ze jego rodzice pochodza z innego kraju mial prawo wybrac kogo chce reprezentowac. Ozil wybral Niemcy, Altintopy i sahin Turcje a Polanski w koncu zadecydowal ze zagra dla Polski. Tyle w temacie
|
Do góry
|
|
|
|
#4819881 - 30/07/2011 16:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
W sumie robi nawet fajne filmy, na przykład Pianista był super, ale seks z 13 latkom? To nie wybaczalne...
|
Do góry
|
|
|
|
#4820043 - 30/07/2011 18:19
[Re: dAnTeCh]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Chcecie leczyć syfa za pomocą pudru zamiast poszukać dlaczego jest jak jest, a to przecież nie wina obcych że są gdzie są czyli w tym pierdolniku zwanym reprezentacją  Przecież to przygłupy z pzpn nie potrafią stworzyć systemu który będzie pielęgnował, rozwijał i kształcił młodych piłkarzy. Poszukajcie sobie informacji o tym ile regionalne zwiazki mają kasy na szkolenie i jak robią wszystko żeby zakup 10 piłek okraszać imprezą z tej okazji  Smuda się zdewaluował w moich oczach jak stara dziwka, wrócił z Niemiec, coś pokazał i wyszło na czym opiera warsztat, na poczatku popieralem jego kandydaturę, ale jak wyszło jak się dał ogoloić i przypudrować tym fają z pzpn to jest dla mnie taką samą dziwką jak Lato i wszystkie jego przydupasy których liczba idzie w setki. tu jest problem, a jak juz mam obsmarowywać grajków to jak ta dziwka płaczka Arboleda zagra w kadrze to pierwszy mu przypierdolę z banana jak go spotkam w Poznaniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4820091 - 30/07/2011 18:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
Prawda jest taka, że to PZPN decyduje kto ma grac w reprze, dlatego za wszelką cenę pozbyli się Beenhakkera, by wstawić tam jakiegoś uległego karierowicza, który wykona ich każde polecenie, by tylko utrzymać swój stołek. PZPN zależy na wynikach (wiadomo brak wyników i zmiana prezeska), a jakieś zasady i patriotyczne aspekty mają głęboko ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4820142 - 30/07/2011 18:41
[Re: dAnTeCh]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
My Polacy mamy coś z tymi obcokrajowcami-jakiś chory fetysz, są dla nas cenniejsi,mamy większy szacunek do nich etc. Modę na farbowanych nakręciły dziennikarzyny, w szczególności Romuś Kołtoń. Sam Smuda po przejęciu kadry się wypowiadał, że nie będą w niej grali najemnicy. Zaczęły się artykuły, że nie możemy sobie pozwolić na ten luksus, że straciliśmy już wielkich patriotów Klose i Podolskiego, trzeba się spieszyć z paszportami dla kolejnych. No i Franek zmiękł, bo zła prasa to początek odcięcia od koryta. Z drugiej strony sam nie wiem kto lepszy. Taki Boenisch co przyjeżdza i gryzie trawę, czy jakiś Boruc co puści szmatę i się bawi w bobra co zna tysiąc bitów. Po meczu wódeczka i dziwki w hotelu, a potem oczernianie trenera w mediach.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|