Niemcy -3,5 HT
Słowenia -3,5 HT
Niemcy -7,5
Słowacja +11,5
Szwajcaria +4,5
Tkaczyk - Grabarczyk
Urbanowicz -
Jurecki Abati - Abalo
Radoslav Antl poniżej 4,5 goli
(ten typ to była jedna wielka pomyłka)
Słowenia po @1.40 @2.05 i @2.30 na livebettingu
Bonusy w Expie i UB obrócone na Niemcach i Słoweńcach
Ogólnie rzecz biorąc był to dla mnie trzeci z rzędu bardzo udany dzień.
Analitycy B&W co i rusz popełniają błędy zestawiając zawodników w h2h oraz ilość goli na poszczególnych zawodników i trzeba z tego korzystać - jutro 8 spotkań więc spora szansa na takie rarytasy ale tutaj trzeba być bardzo czujnym bowiem strasznie mieszają z tą ofertą i bywają typy widniejące w ofercie max. 30 minut.
Oczywiście wypatrywanie dobrych typów na u/o zawodników oraz h2h zawodników to główne zadanie na dzień jutrzejszy.
Kolejna rzecz jakiej nauczyłem się grając basket a tutaj się to potwierdza - ujemne spready to jedno wielkie i jak nie ruszam ich już od dawna w koszu tak teraz nie będę ich ruszał w szczypiorniaku, za to dodatnie jak uwielbiałem w koszu tak i tutaj bardzo mi podchodzą.
To sytuacja analogiczna do opisywanej wcześniej awersji do overów.
Fakty są bezwzględne - wszystkie dodatnie spready na te ME trafione, wszystkie ujemne uwalone - dobrze że tych pierwszych było więcej.
Zastanawiam się już nad jutrzejszymi spotkaniami ale najpierw pytanie podstawowe:
Jak wyglądają zasady wyjścia z grupy i kto z kim będzie grał w kolejnej fazie?
I jak wygląda punktacja za wygraną i remis w meczu?
Nie śmiejcie się z tych pytań - ja w dalszym ciągu dopiero raczkuję w szczypiorniaku...