Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
jak Serbki ugrają dziś ponad seta będę zdziwiony... USA po win ! Brasil planowo, teraz Wy i zostaną Polacy +1.5 z Włochami My już tak słabo nie zagramy jak wczoraj a Włosi pewnie zmęczeni i zadowoleni po wczoraj nie zostawią 100% na parkiecie. min 2 sety pewnie wyszarpiemy
jak zagramy tak jak z czechami to bedzie znow 0-3 nie umiemy grac z wlochami co pokazaly mistrzostwa swiata poprzednie gladkie 0-3 wiec nie sugerowal bym sie tym ze nagle nasi zaczna grac ja gram big makaronow i dzis znow polacy czapa
Luc Nilis
Originally Posted By: milano
jak zagramy tak jak z czechami to bedzie znow 0-3 nie umiemy grac z wlochami co pokazaly mistrzostwa swiata poprzednie gladkie 0-3 wiec nie sugerowal bym sie tym ze nagle nasi zaczna grac ja gram big makaronow i dzis znow polacy czapa
dla nas bardzo prestiżowy rywal, chłopaki staną na głowie, dla Włochów chyba ważniejszy jutro mecz z Czechami i odczarowanie tego rywala nie wiem jak będzie ale moim zdaniem kursy na Włochów za słabe a Nasi warci ryzyka choćby z hc.
Sed
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/07/2007
Originally Posted By: Luc Nilis
jak Serbki ugrają dziś ponad seta będę zdziwiony... USA po win ! Brasil planowo, teraz Wy i zostaną Polacy +1.5 z Włochami My już tak słabo nie zagramy jak wczoraj a Włosi pewnie zmęczeni i zadowoleni po wczoraj nie zostawią 100% na parkiecie. min 2 sety pewnie wyszarpiemy
oni sa bez formy na czele z kurkiem zero bloku rozegrania myslisz ze w 1 dzien to wszystko poprawia nie sadze nasi jeszcze myslami na urlopach zobaczymy wieczorem wszystko w sporcie moze sie zdarzyc ale nie sadze zeby wygrali z makaronami ktorzy wczoraj kozak mecz zagrali z rosja i dzis jak mowisz odpuszcza heheh dobre
Luc Nilis
Originally Posted By: milano
wczoraj kozak mecz zagrali z rosja
mecz meczowi nierówny, a w sporcie nie dzień a niekiedy godzina to przepaść jak jestes taki pewny Makaronów nic tylko graj grubo. cóż mam Ci odpisać, mam Naszych z hc 1.5 seta i będę trzymał kciuki
ok trzymaj trzymaj widze ze nie ogladales wczoraj meczu i walisz na czuja lub z czystego patriotyzmu a moze wczoraj celowo odpuscili mecz z najslabsza druzyna turnieju zeby zmylic dzis makaronow i klepnac ich 3-0 heheh
kurde mam wszystki mozliwe kanaly sportowe od PS przez euro C+ i N. a mecz musi leciec na kanale Polsat News ktorego akurat nie mam a na laola pokazuje ze dla mojego kraju niedostepna transmisja NIEFART