w szkole, w szkole
całe wakacje świrowali na QC to wreszcie mają czas na odpoczynek
na dzisiaj dla mnie Muller wygląda dobrze dogowo, na Gulbisa 1,20 w takim pojedynku chyba jednak za łatwo wygląda, wystarczy, że Muller będzie trzymał serwis i już może nie być tak łatwo jak z Miszą, tak więc na Łotysza po tak marnym kursie w zupełności odradzam, a za drobne coś na pewno pójdzie na Gillesa, to samo dotyczy Ferrera, który jakoś bez przekonania wygrał z Andreevem, ale tu Igor również nie błyszczał, James powoli wraca do wielkiego tenisa jest głodny gry i nosa powinien utrzeć Hiszpanowi, także tak łatwo jak to kurs pokazuje również być nie powinno,
do tego +2,5 seta na Socka po kursie 3,0 z Andym Roddickiem aż chce się grać, Andy daleki od dobrej dyspozycji, oczywiście powinien wygrać spotkanie, ale w nierównej formie są tendencje do przestojów, skoro z Russelem przegrał to czemu dziś swojemu rodakowi miałby również nie oddać seta ?
Wawrinka - Young tu kolejny mecz, w którym pachnie dogiem, chyba wszyscy pamiętacie jak YOung poczynał sobie nie tak dawno w Waszyngtonie, gdzie przegrał dopiero w półfinale z rewelacją tamtego turnieju Stepankiem, nie widziałem gry Wawrinki z Maximo Gonzalesem, i co miało wpływ na przegranie pierwszego seta, ale tu również Donald powinien powalczyć, także bez rewelacji kurs na Szwajcara
Nadal - Mahut, tutaj Francuz dużej kariery nie zrobi linia ustawiona na 30.5, to duża więc under wchodzi jak w masło, Rafa zaznajomił się z nawierzchnią i mimo tylu gemów Golubeva, dziś już się taki wynik nie powinien przydarzyć, bądź co bądź z będącym pod formą Mahutem
Ljubicic - Nalbandian linia 40.5 mnie tu osobiście pachnie 5-setówką, jeśli tylko Chorwat zagra na swoim dobrym poziomie powinno być całkiem wesoło
Igor Kunitsyn powinien seta minimum ugrać z Melzerem, który również ostatnio się niemiłosiernie męczy, ale kurs 1,42 na choćby seta to i tak za mało w tym przypadku,
Co do pań, tutaj zdecydowane fawoorytki, Vera, Safarova, Sharapova(chociaż kto wie co Flavia wymyśli, więc kurs również nie warty świeczki) + Lisicki, Stosur z Petrovą to dla mnie jedna wielka niewiadoma 4-1 h2h dla Rosjanki i nie zdziwiłby mnie fakt, gdyby to ona już dziś odprawiła Samanthę na wakacje
Do tego celuję w doga Julie Goerges, bez podstaw, po prostu mam takie przeczucie