Raiders mozesz uzasadnic dlaczego na Berlinskie drewna x2?
BVBmasówka bity faworyt itp itd ... spoko jednak ja postrzegam ten mecz zupełnie inaczej .
BVB w obecnym sezonie zdecydowanie pod formą brak im świeżości nie ma już tego polotu i zabawy z gry co w poprzednim sezonie .
Pierwszy mecz sezonu BVB wygrało 3-1 w bardzo dobrym stylu i zapowiadało się na to ze nie stracili nic z werwy z poprzedniego sezonu a jednak ..
2 mecz wyjazd do Hoffe i ... BVB sie broni cały mecz ,akcje się nie kleją brak zrozumienia ,szybkość nie ta ( jak na zaciągniętym ręcznym

) no i w papę 1-0 .
3 Mecz u sobie z Norymbergą i straszne męczarnie ,Goście prezentowali się dużo lepiej powinni prowadzić do przerwy . Jeden błąd w 50 minucie i BvB wkońcu strzela ciśnienie nieco schodzi ale gra wcale się nie poprawia ,nadal Norymberga gra lepiej i śmielej atakuje za co zostają skarceni kontrą . Po bardzo słabym meczu BvB wygrywa . 4 mecz w Lever 0-0 i także po bardzo słabym meczu
Jak dla mnie to Borussia zdecydowanie pod formą a w dodatku za kilka dni LM (priorytet) i przyjeżdża Arsenal ...
H2H( w domu) z Herthą na + 15 meczy 8 wygranych 5 remisów 2 porażki
Kolejna sprawa to prawie połowa składu BvB to reprezentanci swoich krajów którzy grali całe mecze w ost. kolejce eliminacji ME czy też w towarzyskich spotkaniach ubytek sił musi być co na pewno da się zauważyć na boisku .
Hertha to nie takie ogórki jak kto niektórzy malują dobrze weszli w sezon , w 3 ostatnich meczach strzelona min 1 bramka nie mają nic do stracenia i tylko ligę na głowie .Drużyna wypoczęta po przerwie na reprezentacje .... powinni powalczyć o 1 punkt bez kompleksów .
Więc mój czarny koń na tą kolejkę
Od tak to widzę

a jak będzie ... zobaczymy