Ta karta moneybookers jest jakaś do dupy ! Wypłacałem (a raczej próbowałem wypłacić) w niedzielę środki z bankomatu BGŻ, dostałem wydruk transakcja niedokonana a 1000 PLN mam zablokowane tak jakby transakcja została zrealizowana. Już tak kiedyś miałem, blokada została zdjęta po kilku godzinach. Teraz minęły już dwie doby i nic.
Gdzie można reklamować wypłaty ?
Cytuję sam siebie, ale to przez czarną rozpacz która mnie ogarnia. Karta miała mi służyć do wypłaty środków z pominięciem konta a jest jak jest. Dzisiaj podjąłem próbę wypłaty z dwóch innych bankomatów: cash4you - efekt wydruk transakcja nie może zostać zrealizowana i oczywiście blokada na wypłacanej kwocie. Kolejna próba z pozostałą gotówką w bankomacie PKO BP i - transakcja nieudana - nawet bez wydruku - i oczywiście kolejna blokada na wypłacaną kwotę.
W rozpaczy zaprosiłem szwagra na browar do pubu i z premedytacją płacąc za każdą kolejkę kartą miałem wynik : 8 razy transakcja zaakceptowana, 5 razy odmowa (tak mniej więcej na zmianę - raz akceptowało, raz odrzucało, środki oczywiście były). Podejrzewam, że jeśli nikt z Was nie ma problemów, to z moją kartą fizycznie jest coś nie tak. Faktycznie, gdy się jej lepiej przyjrzeć - wykonanie - to wygląda jak kupiona na wietnamskim bazarze (mam porównanie do innych moich kredytówek).
Tylko weź to gówno i teraz zareklamuj w MB ...