sebkos chyba nie sądzisz że Nasi mogą coś zawojować w meczu z Niemcami?
Polacy są już rozbci ( nie tylko przez kontuzje ) , nie wytrzymują tempa turnieju zresztą nie dziwię im się , zawsze odpadali w pierwszej fazie turnieju ,a tu im po 3 meczach grupowych doszły jeszcze 3 w nastepnej rundzie i to dzień po dniu i co najgorsze : BRAKUJE IM ZWYCZAJNIE MOTYWACJI !
Co do dzisiejszych meczy to buki coś nie śpieszą się z ofertą, dlatego musze sobie sam układać w głowie "swoje kursy"
I na dzisiaj wychodzi mi tak :
- minusowy handicap do przerwy na Hiszpanów.W BAW minusowy handi na całe spotkanie ze Słowenią wynoi -4.5 a więc do przerwy powinni wystawić ok.-2.5 ,-3.5.Hiszpanie po wczorajszej "nerwówce" na własne życzenie , dostali na pewno ostre reprymendy od Juana Pastora i dzisiaj zapowiada się "szybka ucieczka" Słowenii , która tak jak pisałem wcześniej : jest to drużyna mniej więcej naszego pokroju ,z wspaniałym Rutenką , dobry Zormanem ,ale nie tworzy zgranego kolektywu szczególnie w obronie ,sukces z 2004r.zaciemnił rzeczywisty obraz tej drużyny.Gram tylko do przerwy,bo Hiszpanie gdy zdobędą większą przewagę(a na 4-5 bramkowe prowadzenie jak dla mnie zapowiada się do przerwy) później jak to mają w swoim zwyczaju lubią się rozluźnić i grają jak na podwórku
Chciałem jeszcze mocno zagrać over Niemiaszków.Spodziewałem się linii w Nordicbecie w graniach 31.5 - 32.5 natomiast Nordic wystawił 33.5...Nadal sądzę ,że Niemcy wpakują Naszym ok.35 bramek ,jednak ostatecznie nie zagram tego zakładu.
Z unibetu polecam jeszcze kombo złożone z małych kursów.
Niemcy - Polska 1 1.12
Serbia - Chorwacja 2 1.25
Islandia - Norwegia 1 1.28
Słowenia - Hiszpania 2 1.15
AKO wynosi : 2.06 ( Jeśli znajdziecie gdzieś więcej to dajcie znać )
Nie widzę ,żadnej możliwości ZONKA w tych spotkaniach.
Pozdrawiam
palazzi