Nie czekając, aż prof znowu zacznie świrować z obniżaniem kursów poszło dzisiaj o 8:33
z promocji:
Morgi 1-6 /1.4/ - no bez przesady, na treningach deklasował wszystkich, a argument że się spali też mnie nie przekonuje. Po prostu ostatnia grupa na średniej skoczni miała gorsze warunki i stąd ta wpadka. Teraz myśle, że Morgi powalczy nawet o zwycięstwo, bo forma jest.
Uhrmann 1-6 /2.3/ i 1-10 /1.45/ - z czystym sumieniem stawiam na gościa, bo mam pewność, że nie wywinie jakiegoś numeru
W 10 moim zdaniem bankowo, a za 2.3 w '6' też warte gry. Rok temu był tu drugi ze zdecydowaną przewagą, teraz też powalczy o pudło...
Ljokelsoey - Janda 1 /1.45/ - tu sie troche boje, hmm coś mnie męczy ten Jakub, że może tu zaskoczyć
Jednak po tym
co Roar pokazał na średniej trzeba docenić jego klasę. Znowu powinien być w okolicach medalu i byc te kilka punktow przed Jandą.
Małysz 1-15 /1.21/ - to na oczywiście zniwelowanie podatku
Adam powinien też spokojnie wskoczyć do 10 za @1.7, ale tam bedzie duzy tłok i wolę bezpieczniejszy wariant.
Morgi 1-6, Uhrmann 1-10, Małysz 1-15 /@2.45/ godne polecenia grubo
tyle z profa, zobaczymy co na to toto, choc oni ostatnio sa mniej chetni do promocji