#505290 - 18/02/2006 12:18
Re: Igrzyska Olimpijskie - Skoki narciarskie *DELETED*
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#505292 - 18/02/2006 12:24
Re: Igrzyska Olimpijskie - Skoki narciarskie *DELETED*
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#505295 - 18/02/2006 14:20
Re: Igrzyska Olimpijskie - Skoki narciarskie
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Quote:
Widzę, że w ostatnim czasie pojawiło się w tym temacie kilka typów na Morgensterna. Może i faktycznie tym razem mu się uda ale tak jak przed poprzednim konkursem tak i teraz ja jestem zdania iż chłopak pęknie psychicznie i wyląduje gdzieś ok. 10 miejsca.
tomo ile mozna pekac?? W obecnje dyspozycji powinien wreszcie wywalczyc ten medal i bede sie tego trzymal
|
Do góry
|
|
|
|
#505297 - 18/02/2006 14:50
|
member
Meldunek: 04/06/2004
|
Siema. Co do postu wyżej to pisanie że ktoś nie zasługuje na wygraną bo jest słaby psychicznie troche mija się z celem. Morgi oddał w ostatnim czasie kilka dobrych skoków i myśle ze dzis w koncu bedzie sie liczył.Jeżeli ewentualnie sie spali(w co osobicie wątpie) to ma jeszcze sporo czasu na wygrywanie.
Więc ja próbuje Morgi 1-3 @1.85 BaW
Wie ktoś jaki ma byc wiatr podczas konkursu?? Bo jak ma byc loteria to lepiej odpuscic albo probowac undergodi.
Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#505306 - 18/02/2006 19:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
No jednak jest DO POKONANIA, skoro dzis go Kolfer pokonał. A że banda decydentów zdecydowala sie oszukiwać i zawyżyla Morgensternowi noty za drugi skok, to mistrzem zostal nie ten, który de facto wygrał.
Cóż taki sport, decydują sędziowie. Kofler dzis sie cieszy, bo sam sie sprawdził, podołal, wytrzymal presje i skoczyl ile trzeba, wygral z samym sobą. Ale po latach będzie mu sie snic ze go oszukali i zamiast złotego medalu ma w gablocie medal srebrny.
na takie rozsrzygnięcie, banda decydentów.
jak widziałes zawody bądź obiektywny - bo twój post do takich nie należy - obaj wygrali - młode pokolenie Austriaków górą - mnie to ziębi (choć 10PLN na tej parze skubnęłem - ale od dawna Morgiemu należal sie jakiś spektakularny sukces - pewnie pójdzie w ślady Goldiego
|
Do góry
|
|
|
|
#505308 - 18/02/2006 21:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Po co słuchasz Pierniczka?Nie masz swojego rozumu? Trzeba bylo grac parę Małysz-Widelec i byłoby O.K
|
Do góry
|
|
|
|
#505309 - 19/02/2006 15:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Już jutro drużynówka
Podium jest ustalone, pozostaje kwestia kolejności
Szans na złoto nie mają Finowie, Ahonen słaby, Hautamaeki dobry, ale nie tak mocny jak liderzy Norwegow i Austriakow, Kiuru przecietnie, Happonen/Jussilainen/Ikkonen -> obojetnie ktory z nich skoczy, nie pokaze nic wiecej ponad 'drugi plan' Austriakow i Norwegow
Tak wiec prawdopodobnie brąz dla Finów
O zloto powalcza Norwegowie i Austriacy. Sprawa jest ciekawa, bo zapewne wystawione zostana sklady A: Morgenstern, Kofler, Koch, Widhoelzl N: Romoeren, Pettersen, Ljokelsoey, Bystoel
Morgi + Kofler pokazali wczoraj że są b. mocni, ale w druzynowce moze im pojsc nieco gorzej (tak przypuszczam), wiec troche tylko slabsza, ale za to TRÓJKA Norwegów powinna wyrownac straty
Wiec wszystko pozostaje w rekach najslabszych ogniw. Zarowno Pettersen jak i Widholzl to latające (albo raczej spadające) chimeryczne eks-gwiazdki... Poza tym KOCH tez nie jest zbyt pewny... Norwegowie mają 3 mocnych + średniaka (niepewnego), Austriacy mają 2 megamocnych + średniaka + średniaka (niepewnego)
Tak wiec wg mnie jednak Norwegia, przed Austrią i Finlandią.
Nastepnie Niemcy, Japonia, Szwajcaria, może potem Rosja ? i Czechy-Slowenia-Polska na miejscach 8-10
|
Do góry
|
|
|
|
|
|