Ja miałem podobny problem z tym bonusem - też otrzymałem 40 PLN - wpłaciłem 65 PLN i szczerze mówiąc oczekiwałem, że dostanę drugie tyle. Cała historia wyglądała mniej więcej tak:
Wysłałem im e`mail (przed wpłatą pieniędzy na konto) o treści "podwojenie konta", w którym napisałem, że czy faktycznie jeżeli wpłace 65 PLN to moje konto zostanie podowojone. W odpowiedzi dostałem informację, że
"Uprzejmie informujemy, że ponieważ nie dokonaÅ‚ Pan rejestracji poprzez link promocyjny, w celu otrzymania bonusa, oprócz dokonania wymaganej wpÅ‚aty, należy również zaakceptować ogólne warunki uczestnictwa w akcji" i "100%'owy bonus wypÅ‚acony bÄ™dzie po Twojej pierwszej wpÅ‚acie" Więc byłem pewien, że dostanę owe 65 PLN bonusu - po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie okazało się ze mam 105 PLN (wysłałem im mejla, że akceptuję warunki uczestnictwa w akcji" po czym oni stwierdzili, że bonus już został zaksięgowany i wynosi 40 PLN ponieważ nie skorzystałem z promocji rejestracyjnej - co ciekawe napisali, że jęzeli skorzystam teraz z owej promocji to moje konto zostanie podwojone. Jak dla mnie to jest to dość duża nieprzejrzystość zasad jezeli chodzi o bonusy (bonus 40 PLN musi być obrócony 5 razy). Czas trwania promocji też jest co jakiś czas zmieniany - na stronie pisało, że promocja trwa do konca czerwca, a ja dostałem e`mail ze do 6.03.2006r. - przy czym jezeli nie obstawie w sumie 200 PLN do dwóch miesiecy po zakonczeniu promocji to bonus przepada :|.
Ostatnio też miałem dość nieprzyjemną sytuacją w zakładach LIVe - obstawiałem mecz siatkówki Perugia - Cannes - drugi set - wynik 17-10, byłem pewny, że Perugia wygra tego seta więc obstawiam "Who will win the 2nd set?" --> czekam kilkanaście sekund aż zakład zostanie przyjęty - postawiłem dość dużą kwotę po kursie 1.20 - zakład został przyjęty - wchodze na swoje konto i widzę "Who will win the 3rd set?" - masakra po prostu - od razu napisałem do nich e`mail, że chciałem obstawić drugi a nie trzeci set i żeby unieważnili zakład, ale tego nie zrobili - na szczęście Perugia wygrała 3-0 ale nie życze sobie wiecej takich emocji
.