chase, niestety jesli grasz typy z mojego serwisu to posiadanie konta w expekt jest chyba najgorszym rozwiązaniem. Większość uzytkowników własnie tam (chociaż nie wiem dlaczego akurat tam?) gra typy dj'a i kursy przez to u tego Bukmachera sa można powiedziec "zalezne in minus" od strony. Polecam otworzenie konta u wiekszego bukmachera (Centrebet, GB), ktory nie wpada tak szybko w panike jak uwielbiany (zupełnie bezpodstawnie) w Polsce, expekt. Chase, naprawde pomysl nad tym bo jesli zauważyłes ten proceder zaniżanych kursów na mecze ze strony w expekt to chyba nastepny krok jest logiczny - zmienic bukmachera. Pozdrawiam
Dobrze że dodałeś "teoretycznie". Najwiekszy bład to właśnie ignorowanie typów z medium! Uwierzcie mi że przy odpowiednim doborze stawek własnie na tym dziale można zarobić najwięcej, a przynajmniej tyle samo co na high! Po wielu krytycznych (żeby nie powiedziec obrażliwych) opiniach od kilku polskich memberów na ten temat zapytałem wybranych klientów zagranicznych co myślą o obu działach i zdecydowana większość moich rozmówców potwierdziła że głupota byłoby płacenie za akces i nie korzystanie z pracy wykonanej przez ludzi. Moge tylko się pod tym stwierdzeniem podpisac ponieważ analiza typów do medium zajmuje tyle samo czasu co tych z high confidence. W przyszłym tygodniu podamy podsumowanie typów (2003) z obu działow w jednej wspólnej statystyce z podziałem na ligi itp. Na potwierdzenie w/w opinii polecam lekturę tego zestawienia.
Oryginalnie wysłał majox:
graj za tyle ile mie żal ci stracić
Bardzo dobrze to ująleś majox
Oryginalnie wysłał majox:
wiadomo różnie bywa, nawet kiedy masz system, wiedzę i kasę wcale nie musisz ugrać tych swoich 50% w dwa miechy
"...wcale nie musisz" (?) bez żartów...
Nie wiem czy jest ktoś taki kto sobie lekką ręką regularnie ugrywa "te" 25% miesięcznie. Bukmacherstwo to nie jest bank, tutaj nic nie ma pewnego, nic...
Oryginalnie wysłał KacMa:
dadycool lepiej idź na studia i poszukaj sobie dorywczej pracy, a powoli zarobisz na auto.
Bardzo mądre rozwiązanie