Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#50904 - 02/01/2004 19:46 Re: Gdzie grac za 10 tysiecy zlotych?
dadycool Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2002
tak ale ja nie musze miec pieniedzy i jednegu buka a u kilku moge meic. Wejdz na strone Pinnacle tam to dopiero maja dosc wysokie kursy. ja bede wplacal do kilku bukow.

Do góry
Bonus: Unibet
#50905 - 02/01/2004 20:48 Re: Gdzie grac za 10 tysiecy zlotych?
KacMa Offline
enthusiast

Meldunek: 11/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dadycool:
[qb]sory blad chce powiekszyc o 5 tysiecy czyli 50%. Tylko boje sie jak cholera wplacac te 10 tysiecy bo to sa pieniadze na studia a 5 tysiecy potrzebuje na samochod
[/qb][/QUOTE]proponuję młotek. taki zwykły - trzon drewniany a interes ze stali. Ruch jest debilnie prosty - prawą (lub lewą) ręką, w której mamy drzewiec szyblim ruchem kierujemy młotek w głowę. I po wszystkim.
Trzeba być naprawdę pi****nym, żeby kasę na studia postawić u buka, żeby kupić sobie za wygraną (??) samochód (co to za auto za 5 tysiaków !!). Zwłaszcza jak się ma takie problemy z matemetyką.
Lepiej idź na studia i poszukaj sobie dorywczej pracy, a powoli zarobisz na auto. Co więcej - po studiach będziesz tyle zarabiał co miesiąc.

Nie mniej po****nym trzeba być, żeby takiej osobie doradzać gdzie ma grać (o ile to nie jest prowokacja).

Do góry
#50906 - 02/01/2004 22:10 Re: Gdzie grac za 10 tysiecy zlotych?
majox Offline
old hand

Meldunek: 21/04/2002
święte słowa, graj za tyle ile mie żal ci stracić
idź na studia lepiej a graj sobie za drobne, wiadomo różnie bywa, nawet kiedy masz system, wiedzę i kasę wcale nie musisz ugrać tych swoich 50% w dwa miechy.

Do góry
#50907 - 02/01/2004 22:36 Re: Gdzie grac za 10 tysiecy zlotych?
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
chase, niestety jesli grasz typy z mojego serwisu to posiadanie konta w expekt jest chyba najgorszym rozwiązaniem. Większość uzytkowników własnie tam (chociaż nie wiem dlaczego akurat tam?) gra typy dj'a i kursy przez to u tego Bukmachera sa można powiedziec "zalezne in minus" od strony. Polecam otworzenie konta u wiekszego bukmachera (Centrebet, GB), ktory nie wpada tak szybko w panike jak uwielbiany (zupełnie bezpodstawnie) w Polsce, expekt. Chase, naprawde pomysl nad tym bo jesli zauważyłes ten proceder zaniżanych kursów na mecze ze strony w expekt to chyba nastepny krok jest logiczny - zmienic bukmachera. Pozdrawiam

Dobrze że dodałeś "teoretycznie". Najwiekszy bład to właśnie ignorowanie typów z medium! Uwierzcie mi że przy odpowiednim doborze stawek własnie na tym dziale można zarobić najwięcej, a przynajmniej tyle samo co na high! Po wielu krytycznych (żeby nie powiedziec obrażliwych) opiniach od kilku polskich memberów na ten temat zapytałem wybranych klientów zagranicznych co myślą o obu działach i zdecydowana większość moich rozmówców potwierdziła że głupota byłoby płacenie za akces i nie korzystanie z pracy wykonanej przez ludzi. Moge tylko się pod tym stwierdzeniem podpisac ponieważ analiza typów do medium zajmuje tyle samo czasu co tych z high confidence. W przyszłym tygodniu podamy podsumowanie typów (2003) z obu działow w jednej wspólnej statystyce z podziałem na ligi itp. Na potwierdzenie w/w opinii polecam lekturę tego zestawienia.

Cytat:
Oryginalnie wysłał majox:
graj za tyle ile mie żal ci stracić
Bardzo dobrze to ująleś majox

Cytat:
Oryginalnie wysłał majox:
wiadomo różnie bywa, nawet kiedy masz system, wiedzę i kasę wcale nie musisz ugrać tych swoich 50% w dwa miechy
"...wcale nie musisz" (?) bez żartów...
Nie wiem czy jest ktoś taki kto sobie lekką ręką regularnie ugrywa "te" 25% miesięcznie. Bukmacherstwo to nie jest bank, tutaj nic nie ma pewnego, nic...

Cytat:
Oryginalnie wysłał KacMa:
dadycool lepiej idź na studia i poszukaj sobie dorywczej pracy, a powoli zarobisz na auto.
Bardzo mądre rozwiązanie

Do góry
#50908 - 02/01/2004 23:36 Re: Gdzie grac za 10 tysiecy zlotych?
chase Offline
newbie

Meldunek: 15/12/2003
[QUOTE]chase, niestety jesli grasz typy z mojego serwisu to posiadanie konta w expekt jest chyba najgorszym rozwiązaniem. [/QUOTE]Nie gram tych typow. A dlatego ze gram przede wszystkim dla wlasnej satysfakcji, a nie dla samochodu Dla mnie specjalnie nie ma znaczenia czy kurs wynosi 1,85 czy 1,95 bo wygrana bedzie mnie tak samo cieszyc. Jednak juz dla kogos kto walczy o samochod taka roznica moze oznaczac byc albo nie byc na studiach

Osobiscie nie lubie gdy ktos podaje swoje typy i kursy z kilku (kilkunastu) firm bukmacherskich. Malo kogo stac zeby zalozyc konta w tylu firmach i na kazdym koncie miec odpowiednia sume pieniedzy. Zobacz ze gdyby dadycool chcial osiagnac zysk taki jaki jest na Twojej stronie to musialby wplacic po okolo 1000 zl do kazdej firmy. A wtedy 2-3 typy pod rzad od jednego booka i robi sie problem.

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08