Taka ciekawostka odnośnie regulaminu promocji, a jak ma się to w rzeczywistości.
Oto treść promocji:
"Graj w pokera w Tobet i co tydzień odbieraj 30% zapłaconych prowizji! Aby uzyskać zwrot, wystarczy wygenerować co najmniej 30 € prowizji w tygodniu (od poniedziałku do niedzieli). Należne pieniądze są wypłacane w każdy poniedziałek w 12.00. Czy może być lepszy sposób na rozpoczęcie tygodnia?
Sumę zapłaconych przez siebie prowizji można na bieżąco sprawdzać w kliencie pokerowym w zakładce Bank.
Oferta zwrotu 30% prowizji jest niezależna od pozostałych naszych promocji!"
Mój znajomy w ubiegłym tygodniu pograł kilka dni, warunek dotyczący 30 euro rake spełnił.Nigdzie nie jest napisane, że trzeba się upominać o dopisanie do listy uczestników tego programu. Kwota o jaką się rozchodzi nie jest może oszałamiająca, ale niektórzy i tak muszą ze dwa dni na nią pracować. Poza tym chodzi głównie o zasady. A co jeśli grałby cały tydzień, większą ilość godzin i wygenerował 3 lub 4 razy więcej? Wczoraj się chciał dowiedzieć kiedy nastąpi dopisanie zwrotu, a tu się dowiedział, że nie brał w ogóle w tym udziału. Może za to sobie od dzisiaj generować rake, bo już został łaskawie przyłączony do programu
Pomijając ich prowizje na HU 10%, ale o tym wiedział, więc się w pewien sposób godził dodając do tego takie dziwne, nieprzejrzyste zasady jedynym dobrym wyjściem jest odinstalowanie tego softu. A tak sobie swego czasu chwalił Tobeta, no i w sumie ja też... Skutecznie mnie zniechęcił do nawiązania współpracy z tą firmą.