#510897 - 16/02/2006 15:28
Re: Puchar UEFA 1/16
|
stranger
Meldunek: 10/12/2004
|
Quote:
trener Jarolim przyznaje ze obawia sie o kondycyjne przygotowania zespolu biorac rowniez pod uwage to co napisal wczesniej Timeek zagram wygrana Palermo powodzenia
Ciekawa argumentacja zwazywszy na totalnie nietrafione typy na "byle demoludy" Timka
A juz na powaznie - mecz bedzie ciężki i rowniez sie sklaniam ku Palermo. X2 oceniam na 99% a czysta 2 na 50%
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#510899 - 16/02/2006 15:34
|
old hand
Meldunek: 31/12/2005
|
Mecz Thun - HSV odbędzie się na neutralnym terenie,co moim zdaniem powiększa nieco bardziej szanse nasze na 2 w tym meczu .Pozatym gram Palermo ze wzgledu na: 1.debiut bramkarza Slavii w europejskich pucharach,2.Slavia jest dopiero tuż przed inauguracją rundy rewanzowej w Czechach 3.Lige czeską a włoską dzieli przepaść,(dla porównania wczorajszy mecz Litexu ze "słabym" jak na warunki francuzkie Strasbourgiem)
|
Do góry
|
|
|
|
#510900 - 16/02/2006 15:45
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Jak dla mnie to zdecydowanie można spróbować dzisiaj Middlesbrough.A po kursie >4, to biore to z pocałowaniem ręki.X2 nie wyglada juz tak ciekawie, ale ujdzie Jakoś tak dziwnie się składa, że drużyny, które w lidze zawodzą i okupują ogony, w PU rądzą sobie nad wyraz dobrze.Popatrzcie na wczorajsze wyniki.Zwycięstwo Strasbourga, dobry mecz Espanyolu, łatwe zwycięstwo Udinese i do tego jeszcze Betis pokonuje niezłych holendrów.Trener anglików ma do dyspozycji praktycznie taki sam skład jak w meczu z Chelsea.Brakuje tylko Mendiety i Morrisona, który i tak z Chelsea zagrał tylko 30 kilka minut.Ale dalej ma w składzie Rochembacka, Downinga, Yakubu i jeszcze kilku wartościowych zawodników.Do tego w weekend nie mają przeciez meczu ligowego tylko FA, a więc walka o punkty im nie grozi.Co im szkodzi powalczyć w europie.Przynajmniej tak mogą sprawić swoim kibicom jakąs radość.Do tego mozna dodać, że nie stracili jeszcze bramki w PU, a Stuttgart zdąrzył już przegrać u siebie z Shakhtarem.
tutaj sie podpisze "obiema rencami" po takim kursie warto lyknac czysta 2. Dodam ze dwie edycje temu podobnym zespolem byla Parma ktorej duzo ludzi wrozylo nawet spadek z Serie A, a oni nie dosc ze zostali to jeszcze rezerwami pykali w UEFA wiekszosc druzyn i zaszli calkiem daleko. Troche przeczy to logice ale wiele druzyn ktorym w lidze nie idziew Pucharach potrafia zadziwiac i zabierac pieniadze grajacym przeciw nim. Podobnie wczoraj bylo z Herta, niby taki pewniak, a tu sie okazalo ze Rapid ich powiozl u siebie. Tu znow mamy Niemcow ktorzy zdecydowanie nie moga sie odnalezc po przerwie zimowej, a z drugiej strony Anglikow ktorzy po za sensacja w pokonaniu Chelsea tez radza sobie w kratke. Kurs powyzej 4 biore, nie bede szalal ze stawka ale licze nz to ze nie strace, do tego doloze x2 i zastanowie sie nad overkiem bo moze sie okazac ze NIemcy maja juz za duzo underow i czas na over;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#510901 - 16/02/2006 19:00
|
veteran
Meldunek: 23/12/2005
|
Quote:
Quote:
trener Jarolim przyznaje ze obawia sie o kondycyjne przygotowania zespolu biorac rowniez pod uwage to co napisal wczesniej Timeek zagram wygrana Palermo powodzenia
Ciekawa argumentacja zwazywszy na totalnie nietrafione typy na "byle demoludy" Timka
A juz na powaznie - mecz bedzie ciężki i rowniez sie sklaniam ku Palermo. X2 oceniam na 99% a czysta 2 na 50%
Pozdrawiam
czy ja wiem rozpis ktory polecal wszedl z ladnymi kursami okkazalo sie jedynie ze Rumuni nie moga byc lekcewazeni w grach na kontynencie pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#510908 - 16/02/2006 21:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Quote:
jesli Mendieta i Morrison to dla ciebie zadne oslabienia, to ja juz Panu podziekuje ;-)
dziękuję dziękuję.kto to jest wogóle ten Morrison, bo ja go nie kojarzę Mendieta to co innego ale on nie grał w wiekszości meczy w tym sezonie podobnie jak reszta zawodnikow ciagle kontuzjowanych
|
Do góry
|
|
|
|
#510916 - 17/02/2006 10:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|