#51119 - 16/06/2005 16:09
Re: PINNACLE
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Czy mozna miec dwa konta w Pinnacle? Jedno na siebie drugie na ojca, z tymze depozytu dokonalbym na koncie ojca, moga miec jakis bunt ? Adres ten sam.
|
Do góry
|
|
|
|
#51121 - 17/06/2005 06:31
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
ja zalozylem tam wczoraj konto to w mailu mi napisali ze nie ma wyplat na karte a wiec zapomnij tu cytat: " Pinnacle Sports processes withdrawals via check (USD and CAD accounts only), wire transfer, NETeller or INSTADEBIT (USD accounts). If you have an account with NETeller, or INSTADEBIT, you may process your request from your Pinnacle Sports account. Clients receive one free withdrawal per month using NETeller or INSTADEBIT of $500 USD or more. Additional withdrawals, or any for less than $500 USD, incur a flat fee of $15 USD. Please note that accounts with credit card deposits may not use Moneybookers as a method to withdraw. To request a check via Federal Express, please go to the Cashier option of your account and follow the instructions. Our clients receive one free withdrawal per month by check or wire transfer of $1,000 USD or more. Additional checks or wires, or any request for less than $1,000, incur a flat fee of $25 USD, or equivalent. "
|
Do góry
|
|
|
|
#51122 - 17/06/2005 07:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
ja zalozylem tam wczoraj konto to w mailu mi napisali ze nie ma wyplat na karte a wiec zapomnij
tu cytat:
"Pinnacle Sports processes withdrawals via check (USD and CAD accounts only), wire transfer, NETeller or INSTADEBIT (USD accounts). If you have an account with NETeller, or INSTADEBIT, you may process your request from your Pinnacle Sports account. Clients receive one free withdrawal per month using NETeller or INSTADEBIT of $500 USD or more. Additional withdrawals, or any for less than $500 USD, incur a flat fee of $15 USD. Please note that accounts with credit card deposits may not use Moneybookers as a method to withdraw.
To request a check via Federal Express, please go to the Cashier option of your account and follow the instructions. Our clients receive one free withdrawal per month by check or wire transfer of $1,000 USD or more. Additional checks or wires, or any request for less than $1,000, incur a flat fee of $25 USD, or equivalent. " [/quote Tylko jedno małe pytanie - w jaki sposób dokonywałeś wpłaty - bo ja mam od nich informację, że nie ma problemów z wypłatą pieniędzy na kartę - po spełnieniu warunków - tj. wypełniony przesłany przez nich formularz i skany karty i jakiegoś dokumentu osobistego. Tak że o to jestem spokojny . Dodam że wpłaty dokonywałem również za pomocą karty.
Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#51123 - 17/06/2005 08:41
|
enthusiast
Meldunek: 03/04/2002
|
Skąd miałeś taką informacje (o zwrotach na karte) i kiedy? Jakiś czas temu chyba były zmiany bo w ich FAQu jest wyraźnie napisane, że nie ma zwrotów na karty w ogóle. "Credit Card Payouts Due to changes in VISA and MasterCard rules, Pinnacle Sports is unable to return funds to member credit cards. Within three days of your deposit and before any withdrawal is processed, our Customer Service Department must receive legible copies of the credit card, front and back, a valid identification with picture id, and a completed Credit Card Authorization Form. Please note that withdrawals from accounts with credit card deposits are processed with a check (USD and CAD account only), bank wire, INSTADEBIT (USD accounts only) or NETeller only. Please Note: Credit Card information must be scanned and sent to our Customer Service Department. Faxes are not accepted. "
|
Do góry
|
|
|
|
#51124 - 17/06/2005 08:43
|
enthusiast
|
...Zauważ, że przy koncie w EUR pozostają Ci tylko dwie formy wypłat: Neteller i konto...
|
Do góry
|
|
|
|
#51125 - 17/06/2005 09:04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Dlaczego tylko to? A Moneybookers? Ja w obie strony uzywam MB i bardzo dobrze dziala - pisalem, zeby nie wplacac karta bo tylko klopot potem bedzie.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#51126 - 17/06/2005 09:08
|
enthusiast
|
To był skrót do poprzedniej myśli - te dwie formy pozostają gdy wpłata była kartą- wtedy nie można (zdaje się) wypłacać na MB Gdy wpłacasz MB- to co innego
|
Do góry
|
|
|
|
#51127 - 17/06/2005 09:37
|
Carpal Tunnel
|
To jak Panowie to przetłumaczycie? Bo albo ja nie do końca pokumałem (na bakier - z english school), albo faktycznie jest inaczej. Narazie przesłałem wymagane przez nich dokumenty i czekam zobaczymy co będzie. Kogoś biegłego proszę o skrótowe tłumacz.: "Thank you for your Pinnacle Sports account deposit. If you have previously provided the credit card information for each card used, please ignore this email. If this is your first deposit or the first use of a different card, please read on. The following information is required within three days of your deposit. The information is only required once for each credit card and is kept completely confidential. The credit card information is used to verify the transaction data. The credit card authorization form is kept on file as verification you approve current and future transactions using our credit card system. Please complete the attached credit card authorization form and forward with a copy of the credit card(s), front and back, and a copy of your photo ID (driver's license or passport). All information must be scanned and forwarded to our Customer Service Department at csd@pinnaclesports.com. Faxed copies are not accepted. All copies must be completely legible or they will not be accepted. Failure to provide this information in a timely manner may result in the suspension of your account. For future deposits, you may wish to consider one of the other payment methods available at Pinnacle Sports. They include www.NETeller.com, www.moneybookers.com, and WebMoney www.wmtransfer.com/index.shtml. You may visit these sites to learn more and start an account. In addition, wire transfers, Western Union and certified bank or cashier's checks are accepted at Pinnacle Sports. We appreciate your business." Z góry THX Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#51128 - 17/06/2005 09:43
|
Pooh-Bah
|
Musisz in wyslac skany przodu i tylu karty ktora wplacales, paszportu i podpisanego formularza ktroy Ci powinni przyslac w zalaczniku. Jak to wyslesz to odpisza, ze jest OK i bedzie spoko. Jak czegos nie wyslesz to beda Ci przysylali takie maile ale konta raczej nie zablokuja. Wyplacic sie za to nie da.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#51130 - 17/06/2005 10:08
Re: Pinnacle
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
Quote:
Dużo się naczytałem o tym buku. Mówią że przez netlera nie ma prowizji przy wpłacie i wypłacie ale czy dam rade wrzucić na Pinacle 50.000zł i czy mogę obstawić sobie tylko jeden mecz?
tak,mozesz wplacic/wyplacic 25k dolorow w pojedynczej transakcji z netellerem
z tego co zauwazylem na mecz mlb mozna chyba do 30k dolrow postawic,ale nie jestem pewnien
|
Do góry
|
|
|
|
#51131 - 17/06/2005 10:11
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Musisz in wyslac skany przodu i tylu karty ktora wplacales, paszportu i podpisanego formularza ktroy Ci powinni przyslac w zalaczniku. Jak to wyslesz to odpisza, ze jest OK i bedzie spoko. Jak czegos nie wyslesz to beda Ci przysylali takie maile ale konta raczej nie zablokuja. Wyplacic sie za to nie da.
Wojtek
Nie o to mi chodziło - to wiem bo to już 3 moja wpłata i dopiero po drugiej skumałem o co chodzi, a że wczoraj było mi szybko potrzebne zasilenie konta - stąd 3 wpłata, ale na poniedziałek/wtork przewiduję wypłatę. Jeżeli tak sie upierasz przy tym że nie można wypłacać na kartę (być może masz rację - ale to się zobaczy)) - to dlaczego w zakładce "Cashier" (Wpłaty/wypłaty) znajduje się funkcja: Credit Card Deposit (you paying us) - (dla mnie do wpłaty) i Credit Card Withdrawal (us paying you) - (dla mnie do wypłaty???)
Czy ktoś może to wytłumaczyć?
Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#51132 - 17/06/2005 10:59
Re: Pinnacle
|
member
Meldunek: 01/09/2004
|
Quote:
Dużo się naczytałem o tym buku. Mówią że przez netlera nie ma prowizji przy wpłacie i wypłacie ale czy dam rade wrzucić na Pinacle 50.000zł i czy mogę obstawić sobie tylko jeden mecz?
Maksymalnie przez internet możesz obstawic za 5000$ telefonicznie max 50000$. Oprócz tego poszczgólne dyscypliny i rodzaje zakładów maja swoje limity. Najmniejsze sa na tenisie najwieksze na sportach amerykanskich MLB, NFL, NBA, NHL. Wiecej informacji na stronie Pinnacle i SBR Poszczegolne limity widzisz po zalogowaniu i wejsciu na dana dyscyplinę przy kazdym zakładzie.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#51133 - 17/06/2005 14:23
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Quote:
Wojtek
Nie o to mi chodziło - to wiem bo to już 3 moja wpłata i dopiero po drugiej skumałem o co chodzi, a że wczoraj było mi szybko potrzebne zasilenie konta - stąd 3 wpłata, ale na poniedziałek/wtork przewiduję wypłatę. Jeżeli tak sie upierasz przy tym że nie można wypłacać na kartę (być może masz rację - ale to się zobaczy)) - to dlaczego w zakładce "Cashier" (Wpłaty/wypłaty) znajduje się funkcja: Credit Card Deposit (you paying us) - (dla mnie do wpłaty) i Credit Card Withdrawal (us paying you) - (dla mnie do wypłaty???)
Czy ktoś może to wytłumaczyć?
Pozdrawiam KRAJAN
Ja nie pisalem, ze sie nie da wyplacac na karte - nie wiem tego. Pisalem tylko, ze wg mnie duzo wygodniej wplacac / wyplacac przez moneybookers bo w obie strony idzie bardzo szybko. A jak wplaciles karta to zablokowales sobie ta mozliwosc przynajmiej teoretycznie bo pewnie jak pomarudzisz supportowi to da sie to odkrecic.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#51135 - 17/06/2005 15:44
|
Carpal Tunnel
|
Odesłali mi odpowiedź po przesłaniu wymaganych dokumentów i chyba miałeś rację - proszą mnie o korzystanie z neteller-a lub dane mojego banku - czy to jednoznacznie określa, że wypłat na kartę nie mogę dokonywać. Oto tekst ich pisma: cyt: To provide faster and more accurate answers, Pinnacle Sports uses an Email Management system. Please reply directly to us using this email. Thank you for providing the required credit card information. For your protection, it is stored in a secure location. Pinnacle Sports processes withdrawals via wire transfer or NETeller. If you have an account with NETeller, you may process your request from your Pinnacle Sports account. Clients receive one free withdrawal per month using NETeller of $500 USD or more. Additional withdrawals, or any for less than $500 USD, incur a flat fee of $15 USD. Please note that accounts with credit card deposits may not use Moneybookers as a method to withdraw. Our clients receive one free withdrawal per month by wire transfer of $1,000 USD or more. Additional wires, or any request for less than $1,000, incur a flat fee of $25 USD, or equivalent. To process a wire our bank requires the following information. YOUR BANK NAME: YOUR BANK ADDRESS: CITY, STATE, ZIP: SWIFT NUMBER: SORT CODE: (For GBP Accounts) FOR FURTHER CREDIT TO: The complete name on your account BENEFICIARY ACCOUNT NUMBER: Your account number BENEFICIARY ADDRESS: This is your address information as registered with your bank BENEFICIARY CITY: BENEFICIARY STATE OR PROVINCE: BENEFICIARY COUNTRY: BENEFICIARY ZIP OR POSTAL CODE: Jeżeli ktoś się orientuje jak to wypelnić prosze o krotką instrukcję? za dużo tych adresów ZIP-ów itp.! Pozdrawiam KRAJAN
|
Do góry
|
|
|
|
#51137 - 17/06/2005 21:03
|
member
Meldunek: 01/09/2004
|
Quote:
Myślę zagrać na Pinacle tym systemikiem w którym obstawia się całą progresje na remisy za każdym razem 2x większą stawką(no wiecie 1 obstawienie na remis 2zł, 2 obstawienie na remis 4zł, itd.). Mam do wykorzystania 50000zł. Grałem już tak przez moment na Betandwin i mam pytanie czy na pinaclu to wypali??
Prosze o kontakt GG: 7622231
|
Do góry
|
|
|
|
|
|