[QUOTE]Oryginalnie wysłał mârqs:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Lukas276:
[qb]Niedlugo temat GB rozwinie nam sie tak, jak niedawno Expekt
Otrzymalem maila takiej tresci, o co chodzi?
"Dear Mr
We would like to inform you that the following event:
PSV Eindhoven v Twente was resettled by our Live score service.
Please, be advised that the return of some of your bets (Slip ID [11111111]) might have been affected by the resettlement procedure."[/qb][/QUOTE]Ciemno to widzę... też to gówno dostałem!
Wygrałem singla po kursie 2.40 a oni chcą mi go unieważnić! Chyba tak nie mogą?! Mieliście wcześniej jakieś podobne doświadczenia z nimi?
To nie była gra na livebettingu, tylko 2 godz. przed meczem.[/qb][/QUOTE]Spokojnie nikt Ci niczego nie zabiera. Wręcz przeciwnie, daje Ci kasę. Ostatnio upgradowali system i wkradł im się jakiś błąd. Z tego co wiem błąd występuje przy p2p, ale być może przy normalnych zakładach też. Problem polega na tym, że po wygraniu kuponu, system nie dolicza kasy na konto. Oni to muszą ręcznie dopisywać. I właśnie jak to dopiszą to wtedu przychodzi taki mail. Dostałem tych maili wczoraj 16 i dziwnym trafem wszystkie na wygranych kuponach. Nie wytrzymałem i napisałem do nich. Odpowiedzeli mi to co ja Wam teraz. I jest to zgodne z prawdą, ponieważ w nocy udało mi się wejść na stronę i kasa mi się zgadzała. Spoko będzie dobrze. Chyba już znaleźli przyczynę błędu, bo strona nie chodzi. Coś przy niej kopią. Miejmy nadzieję, że po powrocie wszystko wróci do normy.