[QUOTE]Oryginalnie wysłał juri20:
[qb]Mam kilka pytań do Was:
1. założyłem sobie konto w mBanku i otrzymałem eKartę; czy mogę nią dokonywać wpłat na konta bukmacherskie (jeżeli TAK, to jacy bukmacherzy przyjmują eKartę)?
2. jeżeli już dokonałem wpłaty na konto u buka, ile czasu musi minąc abym mógł wypłacać sobie już kasę (czy jest określona ilość kuponów do puszczenia, np. dopiero po 5 wygranych kuponach mogę wypłacać kasę)?
3. czy mogę wypłacać bespośrednio do mBanku kasę z konta u buka (jeżeli TAK to od jakich buków mogę przelewać kasę do mBanku)?
4. jakich najlepszych buków mi byście polecili (i co myślicie o Expekcie, Gamebookers, Moneybookers)?
5. jeżeli konto u buka mam w EURO to po wpłacie w złotówkach zostanie cała kwota przewalutowana na euro? czy tak się wogóle da?
6. za jaką maksymalną kwotę mogę grać i ile można puścić maksymanie kuponów?
6. DZIEKI Z GÓRY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ WYSOKICH WYGRANYCH.
P.S. Jak wiecie coś o jakichś promocjach to też dawajcie.
N A R A
al: [/qb][/QUOTE]juri, myślałem, że już zostałeś milionerem?
A tak na poważnie to:
1: z tego co wiem to dużo buków przyjmuje ten sposób wpłaty, ale myślę, że osoby bardziej kompetentne ode mnie wymienią je szczegółowo
2: nie znam buka, który blokowałby wypłatę pieniędzy (chyba, że dostałeś bonus od samego buka)
3: bezpośrednio można np. z expektu i unibetu
4: ja poleciłbym betfair, a o expekcie myślę, że jest troszkę powyżej średniej natomiast co do gamebookers mam mieszane uczucia, ale na początek te buki są dobre
5: u niektórych buków, jest tak jak mówisz, kwota zostanie przewalutowana. Natomiast część z nich wypłaca kasę tylko na kartę lub za pośrednictwem Moneybookers
6: tu jest różnie i zależy to od kursu. Niektóre buki mogą wprowadzić mniej lub bardziej drastyczne ograniczenia dla graczy, którzy ich ogrywają (patrz: betandwin). Z ograniczeniem liczby kuponów nie spotkałem się.