#5159892 - 20/01/2012 19:08
Re: QC Tenis - 20.01
[Re: Fresh'n'Funky]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2009
|
Dolgopolov dla mnie jest pizdą , bo to trzeba było się postarać, żeby nie poskładać tego Tomica w 5 secie a grajcie na Federera, ja coś czuję, że Tomic z Federerem też namiesza, chyba że sił mu braknie Profesor go wypunktuje jak Kliczko Adamka lepiej być pizdą, niż oszustem, którego prostacką zagrywkę widziały miliony na całym świecie... słabą grę można wytłumaczyć, oszustwa się nie da ... to akurat prawda, jedyne to dobre
|
Do góry
|
|
|
|
#5159897 - 20/01/2012 19:10
[Re: sieyahh]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/03/2008
|
Vendetta i reszta już nie przesadzajcie z tą sprawą tego outu. Żeby poprosić o sprawdzenie Tomic musi krzyknąć czy powiedzieć sędziemu wedle przepisów, że prosi o challange. Tomic podniósł rakietę automatycznie ale od razu zorientował się, że się pomylił i grał dalej - nie poprosił o sprawdzenie. A frustraci co przegrali kasę niech przestaną się wyżywać na Tomicu za jedną piłkę bo tak jak mówi Rusedzki Dolgo się zesrał jak młody a te jego wyrzucanie to śmieszność. Tomic dobry mecz zagrał. racja racja przez jedna pilke meczu nie przegral kangur byl bardziej regularny
|
Do góry
|
|
|
|
#5159900 - 20/01/2012 19:11
[Re: Fresh'n'Funky]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/03/2008
|
ale ma kangurzyce tomic hott Donay Meijer studentka farmacji i modelka, ma łeb na karku ... chociaż z drugiej strony farmaceuci w anglojęzycznych krajach chuja wiedzą ... jak chciałem odpowiednik maści, którą kupiłem w Polsce tutaj zrobić na zamówienie i podałem im listę składników aktywnych z nazwami łacińskimi, to zrobili wielkie oczy i stwierdzili, że nie wiedzą co to jest ... (chodziło o Oxycort) jak poszedles do bootsa to sie nie dziwie
|
Do góry
|
|
|
|
#5159902 - 20/01/2012 19:11
[Re: sieyahh]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Vendetta i reszta już nie przesadzajcie z tą sprawą tego outu. Żeby poprosić o sprawdzenie Tomic musi krzyknąć czy powiedzieć sędziemu wedle przepisów, że prosi o challange. Tomic podniósł rakietę automatycznie ale od razu zorientował się, że się pomylił i grał dalej - nie poprosił o sprawdzenie. A frustraci co przegrali kasę niech przestaną się wyżywać na Tomicu za jedną piłkę bo tak jak mówi Rusedzki Dolgo się zesrał jak młody a te jego wyrzucanie to śmieszność. Tomic dobry mecz zagrał. co Ty gadasz wystarczy podniesc reke, nic nie trzeba mowic. Zreszta podnoszac ją do gory ewidentnie zdekoncentrował rpzeciwnika, ktory to widzial i dlatego zepsul swoje kolejne uderzenie. Po trzecie powtorki pokazywaly jak tomic podnosi rele potem ja opuszcza i robi taki dziwne gest w sensie " ja nie prosilem o challange" kurwa parodia nic w tym meczu nei gralem ale jestem mocno zneismaczony postawą tego gnoja. Kto gra w tensia na pewno zrozumie jak takie podneisienie reki dziala na przeciwnika.
|
Do góry
|
|
|
|
#5159911 - 20/01/2012 19:14
[Re: gajus_bonus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
|
jak poszedles do bootsa to sie nie dziwie mieszkałem wtedy w małym miasteczku i w każdej aptece nie wiedzieli co jest grane ... pojechałem do Edynburga - to samo ... tępota, tępota i jeszcze raz tępota ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|