#5212328 - 15/02/2012 16:24
Re: w co warto inwestować [ 10 ]
[Re: Inzaghi78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Dzis odczyty w Europie : Niemcy i Zabki PKB w plecy w stosunku R/R a we Wloszech juz weszlismy w recesje To nic gieldy bija nowe rekordy i to jest wazne a ulica laduje sie coraz mocniej skoro rynek jest az tak silny ze lekcewazy negatywne sygnaly Coz... na titanicu tez orkiestra grala do konca
|
Do góry
|
|
|
|
#5212976 - 15/02/2012 22:20
[Re: Inzaghi78]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
@saturas
akurat jesli chodzi o wykresiki jak to nazywasz to sa najbardziej laskawe dla BBZ w porownaniu do fundamentow !! Zadalem konkretne pytanie !!!
Na jakiej podstawie mozna stwierdzic ze BBZ jest najbardziej niedowartosciowana spolka na GPW ??? Nie wiem czy miesci sie w pierwszej 50 ale coz poslucham bo moze sie czegos dowiem ...
Musicie odroznic chciejstwo od rzeczywistosci ... Ja jak posiadam jakies akcje to tez czasami widze rzeczy ktore nie istnieja ... nie ucz ojca jak się robi dzieci bbz fundament : branża i technologia branża - bardzo perspektywiczna energia odnawialna ,technologia - nowatorskie jej uzyskiwanie dużo by pisać ja stawiam na technologie , te akcje są warte miliony jesli technologie ktoś kupi , ja w to wierze ,że kupi jesli jednak się mylę to zarobie 100% na branży , a nie 10 000 % na branży i technologi edek 1,33 zatrzymało to są fakty , tak pisałem i tak się stało co dalej ? dalej południe do 1,26-1,27 na razie POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#5213127 - 15/02/2012 23:20
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
nie ucz ojca jak się robi dzieci nie zamierzam ale na konstruktywnej dyskusji mozemy wszyscy skorzystac bbz fundament : branża i technologia branża - bardzo perspektywiczna energia odnawialna ,technologia - nowatorskie jej uzyskiwanie dużo by pisać ja stawiam na technologie , te akcje są warte miliony jesli technologie ktoś kupi , ja w to wierze ,że kupi jesli jednak się mylę to zarobie 100% na branży , a nie 10 000 % na branży i technologi zgoda i z tym nigdy nie dyskutowalem ale pytanie bylo jasne jak slonce - na podstawie jakiego wskaznika fundamentalnego oczywiscie uwazasz ze spolka jest najbardziej niedowartosciowana na GPW ??? pomoge Ci - nie jest i obaj dobrze o tym wiemy nawet raporty o tym mowia i wyniki spolki wiec czysty fundament !!! Piszesz o zysku 100% minimum ale z jakiego poziomu ze tak zapytam ??? Bo jesli od dna to zadna rewelka bo polowa spolek ktore wymienilem zrobia to 3 razy szybciej a niektore juz zrobily tylko pytanie kto wylapie dno
|
Do góry
|
|
|
|
#5213193 - 15/02/2012 23:42
|
old hand
Meldunek: 24/05/2007
|
@saturas
akurat jesli chodzi o wykresiki jak to nazywasz to sa najbardziej laskawe dla BBZ w porownaniu do fundamentow !! Zadalem konkretne pytanie !!!
Na jakiej podstawie mozna stwierdzic ze BBZ jest najbardziej niedowartosciowana spolka na GPW ??? Nie wiem czy miesci sie w pierwszej 50 ale coz poslucham bo moze sie czegos dowiem ...
Musicie odroznic chciejstwo od rzeczywistosci ... Ja jak posiadam jakies akcje to tez czasami widze rzeczy ktore nie istnieja ... nie ucz ojca jak się robi dzieci bbz fundament : branża i technologia branża - bardzo perspektywiczna energia odnawialna ,technologia - nowatorskie jej uzyskiwanie dużo by pisać ja stawiam na technologie , te akcje są warte miliony jesli technologie ktoś kupi , ja w to wierze ,że kupi jesli jednak się mylę to zarobie 100% na branży , a nie 10 000 % na branży i technologi edek 1,33 zatrzymało to są fakty , tak pisałem i tak się stało co dalej ? dalej południe do 1,26-1,27 na razie POZDRO ELDO koniec korekty mamy pod nosem - max spadek to okolice 1.2850 i trzepiemy z sukcesem w Twoj mur
|
Do góry
|
|
|
|
#5214273 - 16/02/2012 16:58
[Re: eclipse1977]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
@saturas
Musicie odroznic chciejstwo od rzeczywistosci ... Ja jak posiadam jakies akcje to tez czasami widze rzeczy ktore nie istnieja ... nie ucz ojca jak się robi dzieci bbz fundament : branża i technologia branża - bardzo perspektywiczna energia odnawialna ,technologia - nowatorskie jej uzyskiwanie dużo by pisać ja stawiam na technologie , te akcje są warte miliony jesli technologie ktoś kupi , ja w to wierze ,że kupi jesli jednak się mylę to zarobie 100% na branży , a nie 10 000 % na branży i technologi edek 1,33 zatrzymało to są fakty , tak pisałem i tak się stało co dalej ? dalej południe do 1,26-1,27 na razie POZDRO ELDO koniec korekty mamy pod nosem - max spadek to okolice 1.2850 i trzepiemy z sukcesem w Twoj mur mur był , czy stoi nadal , tego nie wiem ,stop lossy grubasów były dokładnie tam ustawione , jak je teraz ustawili tego nie wiemy , ale na pewno nie patrzą się oni na fale tylko na przykład na Portugalię i zawsze modną Grecję
|
Do góry
|
|
|
|
#5215569 - 17/02/2012 03:02
|
Meldunek: 03/08/2010
|
trudno coś kreślić przy takich emocjach ZENEK Zenek skończył sesję na 60 groszy. Dobra sesja, ale mam nadzieję, że zakończymy tydzień na CO NAJMNIEJ 60 groszy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5219121 - 18/02/2012 22:17
[Re: qbasmuggy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5222926 - 21/02/2012 00:02
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Fakt że lichwiarze, którzy zaatakowali Euro i myśleli że mogą robić wszystko w świecie globalnych finansów, dostali od naszych zachodnich sąsiadów mocnego kopa w dupę.
Myśleli, że jak zaatakują Grecję to Euro się rozpadnie. Byli pewni, że mogą grozić obniżeniem ratingu państw strefy Euro i że będą w ten sposób manipulować rynkami. Osobiście uważałem, że będzie to wyrównany mecz, ale Niemcy do przerwy prowadzili 3-0 a teraz w drugiej połowie już straciłem rachubę ile bramek wpakowali długonosym...
Teraz ci kwiczą bo Grecja spłaci w całości swoje długi wobec innych, ale prywatnym lichwiarzom obetnie należności o 60-70%. A jak ci dalej będą atakować państwa strefy to ten sam scenariusz ich spotka w Portugalii, Hiszpanii... we Włoszech. A wtedy zaboli ich jeszcze mocniej...
Coraz mniej wierzę, że kolejne tupnięcie będzie miało swoje epicentrum w Europie, a coraz bardziej myślę że USA, Chiny czy Japonia spowodują następny krach.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|