#5343749 - 08/05/2012 21:18
Re: Żałosne
[Re: pacyfista]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Smuda, to Pana, Panie kibic, głeboko w dupie. Jakos mam dziwne przekonanie, że koleś jest tak zesrany, że jego jedynym marzeniem jest dotrwać do końca fazy grupowej bez jakiejś dramatycznej wtopy, żeby szybko wrócić do pracy klubowej i zapomnieć o życiowym rozdziale zwanym reprezentacja:] swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się
|
Do góry
|
|
|
|
#5343955 - 08/05/2012 23:12
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Smuda, to Pana, Panie kibic, głeboko w dupie. Jakos mam dziwne przekonanie, że koleś jest tak zesrany, że jego jedynym marzeniem jest dotrwać do końca fazy grupowej bez jakiejś dramatycznej wtopy, żeby szybko wrócić do pracy klubowej i zapomnieć o życiowym rozdziale zwanym reprezentacja:] swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się wyjdziemy, wyjdziemy ...UEFA juz nam zaklepala
|
Do góry
|
|
|
|
#5343960 - 08/05/2012 23:17
[Re: kazow]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Smuda, to Pana, Panie kibic, głeboko w dupie. Jakos mam dziwne przekonanie, że koleś jest tak zesrany, że jego jedynym marzeniem jest dotrwać do końca fazy grupowej bez jakiejś dramatycznej wtopy, żeby szybko wrócić do pracy klubowej i zapomnieć o życiowym rozdziale zwanym reprezentacja:] swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się wyjdziemy, wyjdziemy ...UEFA juz nam zaklepala to mogę postawić majątek na wyjście z grupy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5343993 - 08/05/2012 23:27
[Re: kazow]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
jak juz wygolisz wszystkie malpki to mozesz stawiac wyrazilem swoje zdanie, jezeli jestem dla ciebie guru to tylko mnie to cieszy musiałbym być prezydentem USA , albo jeszcze lepiej golarzem tego prezydenta , żebym wygolił wszystkie małpki nawet więc z tego powodu guru dla mnie nie jesteś i to bez żalu
|
Do góry
|
|
|
|
#5344134 - 09/05/2012 00:50
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2007
|
swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się Niestety też mam takie przeczucie , że wyjdziemy Osobiście chciałbym linii 0-0-3 -10 , aby zrobić porządek w naszej piłce.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344139 - 09/05/2012 00:52
|
veteran
Meldunek: 21/03/2004
|
.... swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się Kumpel twierdzi, że ma już kupione bilety na ćwierćfinał w Gdańsku: Niemcy vs Polska
|
Do góry
|
|
|
|
#5344700 - 09/05/2012 14:39
[Re: Bolkins]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Zamiast tego Matuszczyka to bym pobrał Majewskiego, szok że go nie ma, chłopak nie dawno hatrika strzelił i gra bynajmniej w silniejszej lidze niż ten Matuszczyk.
Widać że układy, układziki robią swoje...
|
Do góry
|
|
|
|
#5344727 - 09/05/2012 15:40
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Smuda, to Pana, Panie kibic, głeboko w dupie. Jakos mam dziwne przekonanie, że koleś jest tak zesrany, że jego jedynym marzeniem jest dotrwać do końca fazy grupowej bez jakiejś dramatycznej wtopy, żeby szybko wrócić do pracy klubowej i zapomnieć o życiowym rozdziale zwanym reprezentacja:] swoją drogą, pomijając wszystko i wszystkich to mam dziwne przeczucie, że wyjdziemy z grupy... tak, tak, wiem, starzeje się Tak starzejesz Ja już nie jestem tak dobrej myśli. Mamy lidera w każdej formacji: Szczęsny, Piszczek, Kuba i Lewy plus kilku wyrobników i "uzupełniaczy" pierwszej jedenastki. Mamy też zajebistą dziurę w obronie na środku, bo nie wiem kto ma grać Czy to starczy na awans z tak słabej grupy? Może. Ale boje się właśnie tego o czym piszesz, że Smuda jest już tak posrany i zmiażdżony presją, że wykona kilka bezsensownych posunięć i wszystko spartoli.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344813 - 09/05/2012 17:02
[Re: Piostar]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Starość nie radość;-) Jakoś przezyję jeśli wyjdą z grupy, chociaż dla mnie jest wątpliwe czy jest to korzystne dla polskiej piłki jako takiej która sama w sobie jest patologiczna, ale w sumie chuj na to kłade, dla mnie polska liga i reprezentacja mogłaby na jakis czas przestać istnieć, i może jakaś nie skażona "polska myśla szkoleniową" osoba z jajami by to zorganizowała od początku, a nawet jeśli nie to mi nic po za tym, polskiej piłki, zwłaszcza ligowej nie da się oglądać. http://www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Blog/Jan-Tomaszewskia skoro to temat Żałosne, to ten tu pasuje jak ulał, choć mogę się w pewnych kwestiach z nim zgodzić czy wręccz przyznać rację, to jako całokształt, ten człowiek jest załosny, zachowuje sie tak, jakby mu się zycie kompletnie nie udało, po bądź co bądź karierze, gdzie dla większości jego kolegów przyszedł czas odcinania kuponów, to on zapomniał sie ustawić w odpowiednia stronę i został sam i pozostało mu tylko szczekanie, a z tego szczekania zrobił swoja wizytówke, nie ważne na jaki temat, ważne żeby dało sie poszczekać bo to ktoś usłyszy, a jak usłyszy to może mnie w końcu zauważą, a jak już zauważą to zawsze się znajdzie jakiś PiS który mnie weźmie pod swoje skrzydła, i pensyjkę posła się przytuli, i wśród podobnych do siebie będzie można za przyzwoite pieniądze obszczać kilka nogawek. Żałosne.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344833 - 09/05/2012 17:17
[Re: rafal08]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Wkleiłbym Ci kilka Twoich wypowiedzi dotyczących ukochanego klubu i trenera - i wtedy byłoby widać jak na dłoni co jest żałosne. Ale po co? Kopać się z Tobą nie zamierzam. I tak będę się podniecał Euro Bo to fajna piłkarska impreza w dodatku jeszcze w moim kraju. I zamierzam się podniecać cały czerwiec razem z przyjaciółmi przy piwku i szalikiem Polski na szyi
|
Do góry
|
|
|
|
#5344837 - 09/05/2012 17:22
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
Polaka taka natura, że narzekać musi, a PISiory to już do kwadratu - Tomaszewski czysty frajer, widać kończy karierę w klubieswojego pokroju. Jako zawodnik miał osiągnięcia, ale potem to już tylko dno i wodorosty. Wszystkich by leczył i pouczał - niech zacznie od siebie.... Blackman, jesteś tak samo żałosny jak ten temat. Jak coś ugramy to pewnie będziesz po drugiej stronie barykady jak przykładowo z przydupasa Mourinho stałeś się jego mega-krytykiem
|
Do góry
|
|
|
|
#5344845 - 09/05/2012 17:31
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
I tak będę się podniecał Euro Bo to fajna piłkarska impreza w dodatku jeszcze w moim kraju. Bo wystarczy dobra impreza pod modnym hasłem, a można nawet nie widzieć syfu jaki ze sobą niesie. Nie ma chleba, ale bedą igrzyska. Niektórym na prawdę nieduzo trzeba.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344848 - 09/05/2012 17:33
[Re: mat2000]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
I tak będę się podniecał Euro Bo to fajna piłkarska impreza w dodatku jeszcze w moim kraju. Bo wystarczy dobra impreza pod modnym hasłem, a można nawet nie widzieć syfu jaki ze sobą niesie. Nie ma chleba, ale bedą igrzyska. Niektórym na prawdę nieduzo trzeba. dokładnie, ale czego wymagać od prostego człowieka, którego celem jest zaspokojenie pierwotnych potrzeb ? przez takich jak on, Polska zawsze bedzie zaściankiem Europy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|