Na początek powiem tak, nie mam nic do betandwin, jak narazie wszystko ok (wpłaty, wypłaty, brak limitów) poza jednym złym rozliczeniem zakładu (jednak po 2 tygodniach po chyba 3 mailach poprawili). Jednak jest coś co sprawiło, że postanowiłem im sie troche przyjrzeć
Ostatnio sporo naczytałem się o problemach z tym bukiem. A są to: nakładanie limitów na stawki, machlojki z bonusami (obroty, itp.), a nawet zamykanie kont bez wyjaśnienia (poprostu kradzież). W jednym z rankingów są na "avoid list", czyli lepiej unikać. Na innych stronkach też mają nieciekawe oceny.
No to wchodze i czytam regulamin a tam postanowienia ogólne i co mnie zaciekawiło to jeden z punktów, który mówi:
4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn.
Chciałbym się również dowiedzieć od ludzi, którzy dorobili się tam limitów mniej więcej za jakie stawki grali. Przyda się to chyba wszystkim.
No dobra na koniec, czy ktoś grał w BaW przez conajmniej rok, wypłacał, wpłacał, nie dostawał limitów na stawki i nie było żadnych innych problemów? Są tacy? No i czy jak ktoś nie ma na sumieniu żadnych machlojek tzn. zakładanie więcej kont na mamusie, tatusia, braciszka itd. itp. to mogą mu zamknąć konto ot tak sobie, podając za przyczyne jakieś względy bezpieczeństwa co jest 99,9% zwykłą ściemą
Zapraszam do dyskusji na ten temat.