The Boss
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
Mam takie pytanie Moj przeciwnik w II rundzie zamiescil wszystkie swoje typy w niedziele o godz 20.01, zgodnie z regulaminem powinien to zrobic dø 19.59 Przeciwnik uzyskal lepszy bilans i podal swoj awans, ja nie zwrocilem nå to uwagi i dopiero dzisiaj nedenfor z uzytkownikow zwrocil mi na to uwage (sam mam nieprzestawiony czas nå forum) Jak wiec wyglada sprawa awansu ?
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
kolega podał w ćwierćfinale typ bez godziny, dałem znac zaraz w temacie ale juz sie wylogował, jak to bedzie liczone ? pytam w 1 minutach by nie było niedomówień. pzdr
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Musi podać kompletne dane, inaczej według regulaminu trafiony typ liczy się jako niewysłany (a nietrafiony bez zmian, czyli -100). Oczywiście może to jeszcze dodać/uzupełnić w kolejnym poście, aż do regulaminowego czasu na podanie tego typu.
Mam podobne pytanie, a wolalbym wczesniej sie dowiedziec. Przez przypadek wyslalem najpierw typ a pozniej wpisalem ze awansowalem, regulamin cos mowi o ewentualnym -200 ale tu bylo kilka minut roznicy i nie mialo to wplywu na nic.
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Tak jest, regulamin tu jasno mówi o kolejności: najpierw info o awansie, później pierwszy tym w danej rundzie. W przeciwnym wypadku jest -200 od końcowego bilansu.
A nie ma mozliwosci wyslania kasy na konto bet365 albo MB jednak? Bo ten neteller to troche tragedia...tzn ich support trzeba czekac kilka dni by odpisali
A gdzie w regulaminie pisze, że nagrody będą przesyłane na konta neteller? Pisze, że na konta w bet365 !!! po to one były wymagane przed startem, więc o co chodzi? Przez system neteler to one będą jedynie wysyłane