Witam
@krisek
osobiście to dla mnie mógłbyś spokojnie grać bez wpisowego, jednak tutaj mamy taką zasadę, że jesli gra ktoś po raz pierwszy - to jeśli nie ma potwierdzenia wiarygodności przez
któregoś ze stałych uczestników konkursu powinien wpłacić wpisowe do skarbnika (w sensie potwierdzenia wiarygodności, nie że wpisowe za udział w grze - to do zwrotu jakby co będzie
). Tak więc spokojnie krisek od nastepnego tygodnia możesz się bawić z nami po załatwieniu tej formalności.
@globus
tu troszkę mój błąd, bo na początku tematu skopiowałem regulamin, który kiedyś tam miał mieć jakąs tam lekką poprawkę (własnie m.in te "lub" tam miało być do skreślenia), znalazłem już ten całkowicie ostateczny regulamin (i prosiłbym aby osoba która kiedyś tam założy nowy temat w 1 swoim poście umieściła go), który tu po raz ostatni skopiuje dla jasności sytuacji (2 zmiany są - które zaznaczę pogrubioną czcionką):
Regulamin:
1. W konkursie biorą udział osoby wypłacalne, wiarygodne. Osoby nowe lub z niepotwierdzoną wiarygodnością z góry wpłacają 50 zł wpisowe za grę Goodman'owi lub Arcy'emu jako skarbnikowi.
2. W razie przegranej pieniądze muszą być przesłane do przeciwnika w czasie 5 dni(do piątku następnego tygodnia)
3. Zgłoszenia przyjmowane są do wtorku do 15.00.
4. Podajemy 6 typów w tygodniu. Do wyboru 3 systemy gry:
a) wtorek 1 typ, środa przerwa, czwartek 1 typ, piątek 1 typ, sobota 2 typy, niedziela 1 typ;
b)wtorek przerwa, środa 1 typ, czwartek 1 typ, piatek 1 typ, sobota 2 typy, niedziela 1 typ;
c) wtorek 1 typ, środa 1 typ, czwartek 1 typ, piątek 1 typ, sobota 1 typ, niedziela 1 typ.5. Każdy typ liczony jest jako singiel wartości 100zł..w przypadku trafienia typu liczymy czysty zysk...w przypadku nie trafienia typ jest liczony jako -100zl.
6. W razie nie podania typu w danym dniu typ jest liczony jako -100zl.
7. Podając typ podajemy przy nim numer typu, datę rozpoczecia zdarzenia(dzien i godzina), kurs zdarzenia, a także bukmachera z którego brany jest owy typ z dostępnych do wyboru ( profesjonal ,sts , totomix, betandwin,
Unibet, expekt, gamebookers, pointbet, sportingbet, centrebet,
bet365,
Pinnacle, interwetten ). Po każdym typie podajemy swój dotychczasowy bilans.
8. W przypadku typów z bukmacherów naziemnych - od kursu nie odejmujemy podatku.
9. Nie wolno edytować postów. W przypadku pomyłki jakiekolwiek zmiany podajemy w nowym poście.
10. Zdarzenie które typujemy na dany dzień musi sie rozpocząć do 4.00 nastepnego dnia (tzn.jak ktoś podaje zdarzenie na wtorek musi ono sie rozpocząć do 4.00 w nocy z wtorku na środę).
11. Gdy zdarzenie sie nie odbędzie w danym terminie graczowi przysługuje ponowny typ ale koniecznie następnego dnia, czyli podaje on w tym dniu 2 typy.
[tu w zależności od sytuacji - jak zdecyduje użytkownik, gdyż już nieraz było tak, że np. mecz tenisowy był przeniesiony na drugi dzień z powodu deszczu - typ był ważny i nikt nie robił problemu]12. Nie można podawać typu na to samo zdarzenie co przeciwnik ( nawet jeśli chcemy stawiać odwrotnie )
13. W przypadku obstawiania hokeja wraz z dogrywkami lub asian handicapów lub innych zdarzeń które sie odbyły, a za który jest całościowy zwrot stawki - typ jest liczony po kursie 1.0 i uwzgledniany do końcowego bilansu.
14. Rywalizujemy w jednej grupie... wysokość wygranej za 1,2,3 miejsce zależy od liczby uczestników w tygodniu, od puli nagród i od ogólnych ustaleń uczestników gry.
15. O wszelkich wątpliwościach, ustaleniach i zmianach decydują wspólnie uczestnicy zabawy.
Tak więc globus typ do zmiany
(tak apropo szukając tej ostatecznej wersji regulaminu, natknąłem się na podobną sytuacje i typ musiał być zmieniony tak jak to jest w punkcie 12)
Podsumowując ostatecznie gra nas w tym tygodniu 7 - miu (jazdagz, tomiw, globus, zxraq, ptakup, Goodman i ja) - dla zwycięzcy 250 zł na czysto, za 2 miejsce zwrot)
Trochę się bałagan porobił więc w następnym poście skopiuje dotychczasowe typy uczestników.