to chyba cen pod stadionem na mecze z Grecja i Rosja nie widziales też miałem RV na meczu otwarcia i siedziałem właściwie na samym środku boiska a 3 rzędy niżej była kamera która nic nie zasłaniała wiec też marny argument.
I ten post chyba w zupełności podkreślił Twoją inteligencję ,pozostaję się pogodzić ze mecz obejrzysz w tv zamiast zaczynać jakąś śmieszną propagandę że bilety a za drogie.
Spójrzcie na trybuny w Poznaniu. Ile tam jest wolnych miejsc? Całe połacie łuków świecą modrym kolorem krzesełek.
I to jest prawdziwa porażka tych mistrzostw. We wtorek we Wrocławiu było to samo. Pełno pustych miejsc na stadionie, a pod stadionem, przy obu wejściach, mnóstwo kibiców chcących kupić bilety i ... brak koników. Bo ci co byli, sprzedali wszystko. Jedyną szansą było podejście do siedzących na ławeczkach mocno "zmęczonych życiem" Czechów, którzy zostali cofnięci na bramkach i odkupienie wejściówek od nich.
Gdzie są te bilety? Zostały u inwestorów, bo przecież jeszcze dzień wcześniej ludzie oddawali je po nominale, a i tak nie było wielu chętnych. Podobnie jak mnóstwo osób ogląda sobie w dużym pokoju mecze na Ukrainie z biletami w ręku.
ceny na mecze Polaków są chore to fakt,dlatego pewnie większość osób woli sprzedać za jakieś 1500,2000 niż iść na taki mecz,a chętnych zupełnie nie brakowało do tej pory a co dopiero na najważniejszym meczu ostatnich lat w sobotę.A co do meczy na Ukrainie to ja kupiłem 1x półfinał w Doniecku 3 kat i tego nawet nikt po nominalnej nie chciał . I jeszcze odnośnie RV,z reguły to są b.dobre miejsca a nawet gdyby rzeczywiście się jakiś problem znalazł to ZAWSZE I NA KAŻDYM STADIONIE,znajdzie się jakieś wolne 1,2 miejsca na sektorze lub w innym sektorze i to nie problem się przesiąść,wiele osób w ten sposób mając 3 kat RV ogląda mecz na środku boiska w meczach typu Chorwacja-Włochy czy Hiszpania-Włochy
#5403599 - 15/06/201202:29Re: Euro 2012 - sprawy organizacyjne cz.10
[Re: Ghost]
connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
wiadomo ze RV nikt nie kupi za 1k, ale cos zarobic mozna. Widzialem takie miejsce to bylo za barierkami przy schodach, barierki zaslanialy pol boiska ale troche gimnastyki i dalo rade.
RV to ograniczona widocznosc, znajomy w Warszawie mial taki bilet i siedzial za wielka reklama, mecz ogladal na stadionowym telebimie.
1500 za taki bilet ciezko skomentowac..
Z pracy moi znajomi mają tylko RV. Byli już na meczach z Grecją i Rosją. Kategoria 1 RV albo 2 RV. I miejsca znakomite. Żadnych problemów. Tylko jeden kolega miał bilet gdzie minimalny skrawek boiska zasłaniała mu kamera. Ale miejsca bardzo dobre.
Sam mam RV na ESP-CRO i 1/4 w GDA. I nie będzie źle. Czytałem pewne forum i tam na razie nie narzekają na takie bilety. Poza tym zazwyczaj gdzie się znajdzie inne miejsce aby usiąść
#5403837 - 15/06/201205:12Re: Euro 2012 - sprawy organizacyjne cz.10
[Re: Saxonski]
ArtekPotito GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
Originally Posted By: Saxonski
A sa jakieś parkingi chronione lub coś w tym stylu? Generalnie chodzi o jakieś bezpieczne miejsce gdzie można zostawić auto:)
z tym jest problem, parking najbliżej stadionu jest niby chroniony, ale jak zobaczysz okolicę i ludzi którzy tego pilnują to jest to trochę ryzykowne, ja z kumplem zostawiliśmy jednak tam samochod i na szczescie nic sie nie wydarzyło, zaplacilismy 50 hrywien, ale bardziej wolą dolary
dzięki za info. w sumie chyba alternatywy nie ma, bo jeżeli inne parkingi sa dalej niż te 3 km to już wogóle jakiś absurd:(
skoro juz byłeś we lwowie możesz podpowiedzieć czy trzeba załatwiać tam jakieś extra dokumenty żeby wjechać samochodem? dodatkowe ubezpieczenie? zielona karta?
Nie wiem skad wy bierzecie az tyle osob chcacych kupic bilety przed meczem skoro jak szedlem na mecz POL-RUS to w sumie widzialem z... 4 osoby z karteczka kupie bilet? imho to bardzo malo jak na taki mecz. Na razie ze sprzedaza jest ok, chociaz puszczam po nizszych cenach niz sa proponowane chocby na tym forum, ale obie strony sa zadowolone. Tylko dwa bilety na ruskich pojutrze mi zostaly i sie nikt nie odzywa mimo dobrej ceny ale coz..