#5412835 - 19/06/2012 18:54
Re: Kibole [12]
[Re: Conrad]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Mam nadzieję że na yt nie ma jak tam podszedłem bo dwóch debili trzymających ten ich przygłupiasty transparent i było głośne "Co wy tu kurwy robicie? WYPIEEEEERDALAĆ do Smoleńska kurwy."
Inni się obejrzeli i jak to zobaczyli to się dołączyli i do nich "No spieeeeerdalać stąd!"
Conrad - tę sytuację właściwie sam opisałeś wcześniej: Takiego śmiecia powinno się zamknąć na wiele lat w pierdlu i tak samo postąpić z każdym kolejnym śmieciem tego pokroju. Było widać jak tępy tchórz (tak można określić wszystkich co tam rozrabiali bluzgali) czeka aż idą jakieś studenciki moherki by się rzucić na nich z pięściami bluzgami i zachęcać do tego jeszcze swoich kolesi. Wystarczy tylko zamienić trzy słowa by dopasować to do sytuacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#5412900 - 19/06/2012 19:23
[Re: rcsade]
|
enthusiast
Meldunek: 02/04/2009
|
Bez urazy,ale czy napewno jestes w pelni sprawny umyslowo? Bez urazy, ale ty mi wygladasz na gościa z zółtymi papierami.
|
Do góry
|
|
|
|
#5412965 - 19/06/2012 19:54
[Re: mat2000]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Jest się czym chwalić, pięknie się zwracasz do starszych osób. Szkoda, że do kiboli tylko przez kabel jesteś taki odważny. To nie były starsze osoby tylko banda ćwoków o równie tępych ryjach jak ich poglądy. Ja zawsze chętny jestem na piwko jeśli chcesz przy browarze podyskutować.
|
Do góry
|
|
|
|
#5413097 - 19/06/2012 21:13
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Mam nadzieję że na yt nie ma jak tam podszedłem bo dwóch debili trzymających ten ich przygłupiasty transparent i było głośne "Co wy tu kurwy robicie? WYPIEEEEERDALAĆ do Smoleńska kurwy."
Inni się obejrzeli i jak to zobaczyli to się dołączyli i do nich "No spieeeeerdalać stąd!" Tylko pogratulować ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) chociaż wcale mnie to nie dziwi, sam jak byłem na drugiej rocznicy smoleńskiej, to palikociarnia darła mordę pod kościołem o "zimnym leszku". Taką macie kulturę, jaki koń jest każdy widzi. Na własnych rodaków plujecie, wolicie pucować się z ruskimi i pisać do nich donosy. Brawo ! Swoją drogą ciekawa retoryka, że media które krytykują Rosjan są antypolskie i prorosyjskie, a te które szkalują Polaków i bronią kacapów są obiektywne... No ale różnica jest taka, że ja tam byłem, a ty przeczytałeś w Wyborczej i obejrzałeś w TVNie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5413144 - 19/06/2012 21:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
Jest się czym chwalić, pięknie się zwracasz do starszych osób. Szkoda, że do kiboli tylko przez kabel jesteś taki odważny. To nie były starsze osoby tylko banda ćwoków o równie tępych ryjach jak ich poglądy. Ja zawsze chętny jestem na piwko jeśli chcesz przy browarze podyskutować. ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Podyskutowac ? Na żywo nie da sie wyciąc postów. Dlaczego mnie zbanowales po moim ostatnim poscie ? Napisałes o pedalskich zabawach chłopakow z Lecha gdy zdobyli flage BBB,a sam na pedryli glosujesz - o tym mówił mój post, co w tym było kłamliwego lub gdzie złamałem regulamin ? Hipokryta z rozdwojeniem jaźni. Ps.BBB to nie rosyjscy turysci.
|
Do góry
|
|
|
|
#5413242 - 19/06/2012 22:29
[Re: młody gniewny]
|
|
Tylko pogratulować ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) chociaż wcale mnie to nie dziwi, sam jak byłem na drugiej rocznicy smoleńskiej, to palikociarnia darła mordę pod kościołem o "zimnym leszku". Taką macie kulturę, jaki koń jest każdy widzi. Na własnych rodaków plujecie, wolicie pucować się z ruskimi i pisać do nich donosy. Brawo ! Swoją drogą ciekawa retoryka, że media które krytykują Rosjan są antypolskie i prorosyjskie, a te które szkalują Polaków i bronią kacapów są obiektywne... No ale różnica jest taka, że ja tam byłem, a ty przeczytałeś w Wyborczej i obejrzałeś w TVNie. Pejsy sobie też przylepiłeś na tę okazję? ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Chociaż to bardziej arabski zwyczaj czcić sprawców katastrofy lotniczej... Trochę śmiesznie to wygląda jak smoleńscy sekciarze mówią o braku kultury, stąd ludzie od Palikota będą specjalnie używać waszych metod przeciwko wam bo teraz jako jedyni nie macie prawa narzekać na takie działania. Podobnie jak nikt by nie robił sprawy z tego gdyby jedni hoolsi lali drugich gdzieś z dala od centrum zamiast napadać na niewinnych turystów. Po drugie, to nie są moi rodacy bo sekciarzy nie zaliczam do Polaków tylko do skretyniałych Wolaków. Do Ruskich (tych normalnych, nie rozrabiających) nic nie mam bo nie jestem przeżarty chamską propagandą nienawiści wobec wszystkich dookoła. To jest akurat twoja domena i twoje "wartości" rydzyko-antychrześcijańskie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5413264 - 19/06/2012 22:47
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
|
Trochę jałowa dyskusja się tworzy bo żadna ze stron nie przekona się do racji drugich "moja jest racja". O ile niektórzy logicznie piszą to trafiają się jednostki upośledzone umysłowo -matju. Znam ciemne strony kibicowania. Było się na "kilku" wyjazdach ligowych od 4 ligi po pierwszą, dało się po ryju i się dostało po ryju. Dawno mnie nie było na meczu i mnie na razie nie ciągnie (fuck euro!!!). Kibole to nie świętoszki, ale wyjazdy i myślenie 24 h na dobę o kibicowaniu i klubie wspominam z ekscytacją. Niektórzy nie potrafią tego zrozumieć bo nie chcą. Odnoszę wrażenie,że "wiernych kibiców" boli fakt, że jak kibole odwrócili się od euro to na meczach PZPN-u była żenada i zostali przekrzyczani przez ruskich i pepiczków. Grecy też by tak zrobili gdyby nie było ich tylko tysiąc. Co do awantur z ruskimi chylę czoła chuliganom, którzy manifestację czerwonych najzwyczajniej zniszczyli. Co jak co ale ruskie i niemce nie będą chodzić po ulicach Warszawy i manifestować - to po prostu nie przystoi przez wzgląd na historię. Nie ma różnicy czy dostali ruscy chuligani czy jacyś turyści. Ci turyści wiedzieli,że Polakom się nie podoba ichne maszerowanie - mogli nie iść. Szli, dostali i po kłopocie. Ujadanie grupy "netowych bandytów" tylko mnie śmieszy, wyzywajcie na necie dalej bo , żeby powyzywać w 4 oczy nie macie jaj ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) . Nie przeszkadza wam przemarsz ruskich teraz, nie będzie przeszkadzało za 2 lata czy 20. O dziwo zawsze znajdą się osoby które powiedzą stop pewnym prowokacjom i na słowach się nie skończy. Internetowy świat kontra rzeczywisty Conrad miażdżysz - w ujadaniu przede wszystkim. Zarąbiste podsumowanie Bzyka Mam nadzieję że na yt nie ma jak tam podszedłem bo dwóch debili trzymających ten ich przygłupiasty transparent i było głośne "Co wy tu kurwy robicie? WYPIEEEEERDALAĆ do Smoleńska kurwy."
Inni się obejrzeli i jak to zobaczyli to się dołączyli i do nich "No spieeeeerdalać stąd!"
Conrad - tę sytuację właściwie sam opisałeś wcześniej: Takiego śmiecia powinno się zamknąć na wiele lat w pierdlu i tak samo postąpić z każdym kolejnym śmieciem tego pokroju. Było widać jak tępy tchórz (tak można określić wszystkich co tam rozrabiali bluzgali) czeka aż idą jakieś studenciki moherki by się rzucić na nich z pięściami bluzgami i zachęcać do tego jeszcze swoich kolesi. Wystarczy tylko zamienić trzy słowa by dopasować to do sytuacji. ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#5413300 - 19/06/2012 23:14
[Re: Twin Peaks]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5413338 - 19/06/2012 23:37
[Re: Twin Peaks]
|
|
Nie ma różnicy czy dostali ruscy chuligani czy jacyś turyści. Jest olbrzymia różnica, o czym ty w ogóle piszesz... ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) Ci turyści wiedzieli,że Polakom się nie podoba ichne maszerowanie - mogli nie iść. Większość to zlewa, inaczej jeszcze większa, inna grupa by poszła wpierdolić smoleńskim pajacom. To była tylko wymówka do chorych akcji przez dzicz. Bardzo dobrze, że jest mnóstwo zdjęć, nagrań, i tych co powinni za to zgarnąć będą wyłapywać dniami, tygodniami, miesiącami a nawet i dłużej. A część przekonwertują na kolejne wtyki (to będą ci, do których nikt o dziwo nie zapukał lub dostaną dla przykrywki od sądu śmieszne kary).
|
Do góry
|
|
|
|
#5413694 - 20/06/2012 02:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
To nie były starsze osoby tylko banda ćwoków o równie tępych ryjach jak ich poglądy.
Ja zawsze chętny jestem na piwko jeśli chcesz przy browarze podyskutować.
Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie. Bez urazy, ale dyskusja kimś takim jest bezcelowa.
|
Do góry
|
|
|
|
#5414007 - 20/06/2012 04:14
|
member
Meldunek: 28/04/2003
|
Nie ma różnicy czy dostali ruscy chuligani czy jacyś turyści. Jest olbrzymia różnica, o czym ty w ogóle piszesz... ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) To było w trakcie marszu Rosjan (w dzień ich głównego święta narodowego) w Warszawie. Wyobrażasz sobie marsz Anglików we Francji, Serbów w Chorwacji lub Chorwatów w Serbii, Brytyjczyków w Kanadzie czy Chińczyków w Japonii? Wszędzie skonczyłoby się tak samo. WSZĘDZIE. Nie ważne kto to był. Chuligany czy turyści. MSW Rosji odradzało ten marsz bo dobrze wiedziało jak to się skończy, ciekawe skąd? Odrobina znajomości historii. Odrobina...
|
Do góry
|
|
|
|
#5414330 - 20/06/2012 15:20
[Re: Piostar]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006