#546502 - 09/04/2006 19:09
Re: LIGA POLSKA 2006
|
veteran
Meldunek: 02/08/2003
|
ja jestem ciekaw rozliczenia w bukach netowych bo już dawno kasę wypłacili, ja tam nic nie stracę bo miałem Leszno +10,5 ale nie wiem jak inni...
|
Do góry
|
|
|
|
#546503 - 09/04/2006 19:12
|
veteran
Meldunek: 11/04/2002
|
Quote:
ja jestem ciekaw rozliczenia w bukach netowych bo już dawno kasę wypłacili, ja tam nic nie stracę bo miałem Leszno +10,5 ale nie wiem jak inni...
Narazie tylko bet24 wyplacil,inne buki rozliczaja zuzel na drugi dzien.
|
Do góry
|
|
|
|
#546504 - 09/04/2006 19:19
|
member
Meldunek: 13/03/2005
|
Quote:
Leszna od lat robi to samo, walek za walkiem, dlatego nigdy tego klubu nie szanowalam.
oj oj oj !! jako ze jestem mieszkancem miasta Leszna i kibicuje mojej druzynie od wielu lat musze sie odezwac :P
po 1 Reulamin jest po to aby go przestrzegac...zlamano regulamin trzeba poniesc konsekwencje.. po 2 Walek za walkiem ? Przytocz mi przynajmniej 3 sytuacje w ktorych mozna sie dopatrywac jakis "walkow" ze strony leszczynskiej druzyny ! Nie liczac dzisiejszego "walka" oraz tego z 1984 kiedy odebrano nam tytul DMP za sprzedaz meczu... czekam na te "walki" po 3 Szacunek napewno nam sie nalezy... Jedna z lepszych druzyn w historii DMP.. sugerujesz ze kazdy tytul byl owocem "walkow" zalosne...
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#546505 - 09/04/2006 19:25
|
member
Meldunek: 26/03/2006
|
Też mnie zdziwił post o Lesznie, predzej specjalistami od wałków nazwałbym Toruń i Wrocław gdzie Cieslak wysyła karetke do niby wypadku oby tylko przerwac mecz ktory zapowiadal sie "w plecy".
Troche przesadzone to zdanie z Lesznem, a szacunek jak najbardziej sie nalezy każdemu przeciwnikowi.
|
Do góry
|
|
|
|
#546506 - 09/04/2006 19:27
|
Meldunek: 17/06/2003
|
Quote:
Po zawodach nigdy nie bylo,najwyzej po 1 serii!
Haha! No ta, bo w 1 i w 2 serii skakali w róznych kombinezonach <lol>.
|
Do góry
|
|
|
|
#546507 - 09/04/2006 19:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
ja tam się ciesze,bo mi weszło Leszno +10,5 i Tarnów + 6 A do tego nie lubie Tarnowa, za to jak przekupili GKS i nas spuścili... a propops jest gdzieś do grania II liga?
|
Do góry
|
|
|
|
#546510 - 09/04/2006 21:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Gdyby Gorzów wziął Ruuda, mogliby powalczyć, w takim składzie nie mają chyba czego szukać. Bo Gniezno musi takie mecze wygrywać, jest znakomicie spasowane z torem, najlepiej objezdzone ze wszystkich zespołów, no i czuć ten klimat do walki.
Natomiast opinia Rafika o Joonasie, to żart. Sorry, jesli Kylmaekorpi to nie jest zawodnik na 12 pktów w 1 lidze, to kto nim jest?! Joonas to swietny zawodnik, na pewno nie macie nawet porównywalnego w Gnieznie. Miał kryzys w latach 01-03, ale wszystko sobie poukładał. Ma profesjonalnie zorganizowane 3 bazy sprzętowe, doskonałe silniki, naprawdę ten zawodnik za pare lat na pewno będzie jezdził w GP. To kwestia góra 2-3 lat. Co nie znaczy oczywiscie ze dzis nikt go nie pokona, bo swój tor to swój tor.
Typuje w tym meczu +10-12 dla gospodarzy.
Pisałem przed meczem więc teraz post po meczu nie będzie żadnym cwaniactwem bo znam wynik. Byłem na meczu ale pokolei. Moja opinia o Joonasie jest trafna i nadal ją podtrzymuję. Jechał 4 razy (0,1,1,1) i wszystkie cztery biegy kończyły się wygraną rywal 5-1.To jest tylko jeden mecz ale nadal twierdzę że nie jest to zawodnik na 12 pkt w meczu( w każdym meczu) Pisanie przed meczem posta typu że to jakiś żart jest złe. Jesteśmy tutaj by dzielic się opinami i je wymieniac, a nie naśmiewac się i udawac co my tam wiemy o żużlu. Odnośnie meczu, piękna oprawa meczu, naprawdę na poziomie mam nadzieję że tak będzie zawsze. Kibice z Gorzowa pokazali, że nie są godni swojego klubu po pierwszym biegu jak i drugim zostały rzucone butelki na tor. Nawet kapitan Piotr Paluch apelował i był zażenowany taką sytuacją(Na plus mają jedynie że powiadomili spikera zawodów o zasłabnięciu kibica na trybunach). Mecz bez emocji liczył się praktycznie tylko start, było bardzo mało mijanek. Zawiódł totalnie Paluch, Łukaszewski i wspomniany Kylmaekorpi. Świetny występ Ruuda i z tego zawodnika kibice Stali mogą byc zadowoleni. Klingberg mimo sporej zdobyczy punktowej jeździł bezbarwnie. Poprawny występ zanotowali Głuchy, Dąbrowski i Rajkowski. Ta trójka naprawdę walczyła na torze. Jeśli chodzi o Start to zawiódł Ł. Jankowski. Gomólski musi się przyzwyczaic że pierwsza liga to nie to samo co druga. Dawid Cieślewicz poprawnie ale bez rewelacji tak samo Andersson i Jensen. Zetterstrom pokazał co potrafi, oprócz tego lubi bawic publicznośc. Młody Alden wystąpił dwa razy(3,3) był bardzo szybki i skuteczny, natomiast u Mirka Jabłońskiego widac było że jazda w ekstraklasie nauczyła go wiele. Sądzę,że będzie krajowym liderem drużyny. w następnej kolejce jedziemy(zamierzam też tam jechac) do Krosno innego wyniku jak wygrana Startu będzie niespodzianką. Ci co skorzystali z mojego typu są zadowoleni(gdybym miał konto w baw to dzisiaj miałbym sporo wygranej kaski). Niestety naziemni olali pierwszą ligę ale i tak wyniki zgodne z oczekiwaniami.
PS
Co do meczu Leszno - Tarnów to powiem tak amatorstwo ze strony zawodników Tarnowa ale z drugiej strony można było sprawdzic te maszyny jeszcze(przecież chłopaki nie byli pod Tarnowem hehe) i mamy na rozpoczęcie sezonu mały skandal przy zielnoym stoliku. Lepszą drużyną był Tarnów i to on powinien zdobyc dwa punkty(na szczęście grałem na Tarnów z handi +6 dzięki ci totosyf) Pozdrawiam kibiców czarnego sportu do następnej kolejki tym razem w lany Poniedziałek.
|
Do góry
|
|
|
|
#546512 - 09/04/2006 21:59
|
addict
Meldunek: 09/09/2004
|
Obawiałem się o wynik meczu Falubaz - Grudziądz,a konkretnie o handicap (-23,5). Tymczasem na meczu przecierałem oczy ze zdumienia, bo skończyło się na 74-16 To był prawdziwy pogrom o ile Krzyżaniak starał się coś wskurać to reszta... bez komentarza. U miejscowych nikt nie zawiódł. Lindgren=dobra inwestycja Sam się teraz zastanawiam czy Zielonka w tym roku jest aż tak mocna czy rywale tacy słabi? Czekam teraz na rywala zza miedzy Stal
|
Do góry
|
|
|
|
#546514 - 10/04/2006 06:59
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Obawiałem się o wynik meczu Falubaz - Grudziądz,a konkretnie o handicap (-23,5). Tymczasem na meczu przecierałem oczy ze zdumienia, bo skończyło się na 74-16
To był prawdziwy pogrom o ile Krzyżaniak starał się coś wskurać to reszta... bez komentarza. U miejscowych nikt nie zawiódł. Lindgren=dobra inwestycja
Sam się teraz zastanawiam czy Zielonka w tym roku jest aż tak mocna czy rywale tacy słabi?
Czekam teraz na rywala zza miedzy Stal
Chyba Grudziadz zrobil dobra inwestycje , a co do sily Zielonki, na pewno jestescie silni, ale poczekaj na Lublin i Ostrow, bo tam dopiero bedzie walka , u nas na razie zawiodl Swist, ale za to Rempala calkiem fajny. Ogolnie u nas (nie bylem na meczu, ale mam jako taki kontakt ) byl sparing, ladnie jechal ponoc Tomicek, Shields i Brhel to klasa, do Grudziadza sie juz wybieram i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie porazki, mam nadzieje, ze sprobujemy naszych teoretycznie najlepszych stranieri (a na pewno najdrozszych) czyli Louisa i Norrisa, szkoda tylko kontuzji Messinga, bo jak by byl Andreas to mogliibysmy powalczyc o podobny wynik, co w Zielonej .
|
Do góry
|
|
|
|
#546516 - 10/04/2006 07:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Quote:
A co do meczu w Gnieznie to musze Ci Rafik przyznac racje, Joonas fatalnie, szczerze mowiac nie wiem czego on tak salbo i czego Jensen tak dobrze? Nas w tamtym sezonie niezle spompowal, nastepny sezon i prosze, ale mimo wszystko chyba macie troche za duze braki, zeby walczyc o awans , choc meczyk na pewno bedzie ciekawszy niz z Krosnem.
Napisałem że będziemy walczyc o czwórkę nie awans. Co do Lublina hmm jeszcze trochę zobaczymy czy jedziecie po wygraną do Grudziądza tam jest również specyficzny tor(byłem wielokrotnie) a Grudziądz u siebie będzie napewno mocny jak wszystkie kluby na własnym torze. To dopiero początek sezonu, zobaczymy co będzie dalej. Ps
O jakich brakach mówisz bo nie kumam? Nasi juniorzy są najsilniejsi w pierwszej lidze! Obcokrajowcy są tacy jak wszędzie raz pojadą dobrze raz zawalą. Mamy bardzo szeroki skład przecież jest jeszcze Pecyna i Dawid Cieślewicz.
|
Do góry
|
|
|
|
#546519 - 10/04/2006 08:29
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Quote:
A co do meczu w Gnieznie to musze Ci Rafik przyznac racje, Joonas fatalnie, szczerze mowiac nie wiem czego on tak salbo i czego Jensen tak dobrze? Nas w tamtym sezonie niezle spompowal, nastepny sezon i prosze, ale mimo wszystko chyba macie troche za duze braki, zeby walczyc o awans , choc meczyk na pewno bedzie ciekawszy niz z Krosnem.
Napisałem że będziemy walczyc o czwórkę nie awans. Co do Lublina hmm jeszcze trochę zobaczymy czy jedziecie po wygraną do Grudziądza tam jest również specyficzny tor(byłem wielokrotnie) a Grudziądz u siebie będzie napewno mocny jak wszystkie kluby na własnym torze. To dopiero początek sezonu, zobaczymy co będzie dalej. Ps
O jakich brakach mówisz bo nie kumam? Nasi juniorzy są najsilniejsi w pierwszej lidze! Obcokrajowcy są tacy jak wszędzie raz pojadą dobrze raz zawalą. Mamy bardzo szeroki skład przecież jest jeszcze Pecyna i Dawid Cieślewicz.
Hmmm, no nie wiem dla mnie macie za slaby sklad krajowy i za slabych obcokrajowcow, a od Grudziadza mamy Grzeska Knappa, licze, ze pomoze rozpracowac tamten tor, ktory rzeczywiscie jest nieprzyjemny, jedno jest pewne, Grudziadz zle zrobil inwestujac w tych, a nie innych zawodnikow, Bajerski od lat jest tylko mocny w gebie, natomiast Krzyzaniak i Robacki
|
Do góry
|
|
|
|
|
|