Strona 8 z 25 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 24 25 >
Opcje tematu
#546521 - 10/04/2006 08:52 Re: LIGA POLSKA 2006
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Quote:

Do moderatora:

proponuje rozdzielic E-lige od 1 ligi i stworzyc dwa niezlezne watki.

Przed zalozeniem pierwszego topicu myslalem, rozdzielac czy nie. Stwierdzilem, ze po co latac po tematach jak mozna miec wszystko w jednym. Jednak jezeli wola innych bedzie za rozdzieleniem tematow, nie widze problemu.

Do góry
Bonus: Unibet
#546522 - 10/04/2006 10:01 Re: LIGA POLSKA 2006
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Quote:

O jakich brakach mówisz bo nie kumam?
Nasi juniorzy są najsilniejsi w pierwszej lidze!

Chyba jednak nie, bo to ZG ma najsilniejszych juniorów jak i zdecydowanie najsilniejszy skład w ogóle.

A co do Joonasa, cóż zawiódł na całej linii, ale nie zmienia to faktu, że próżno szukac w ekipe gnieznienskiej czy nawet gorzowskiej zawodnika o podobnych umiejętnosciach i podobnym potencjale. On jeszcze swoje w tej lidze udowodni.

A co do Jensena, to pierwsze mecze w EL pokazały, że jest w dobrej formie i mnie tam jego występ nie dziwi - zwłaszcza ze dobrze wie, że jak zawali to nie będzie jezdził.

Jak na razie najlepszym newsem 1 kolejki jest to, że przyniosła wielkie zyski, a drugim, że Kołodziej jest niesamowity, a Tomek Gollob po latach słabszych zdaje sie, znów będzie walczył o medale w GP - nie ripostujcie, chce tej wiary.

Do góry
#546523 - 10/04/2006 11:24 Re: LIGA POLSKA 2006
Mr_Andrew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
mam pytanie:

postawilem na Tarnow +2 i Czestochowa +4 i w zwiazku z koncowymi wynikami Unia Leszno - Unia Tarnów 43:41 oraz Marma Rzeszów - Włókniarz Częstochowa 47:43 jak bukmacher powinien rozliczyc te zaklady: jako moje przegrane czy jako zwroty?

Do góry
#546524 - 10/04/2006 13:03 Re: LIGA POLSKA 2006
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Witam
Wie ktos jak sts zaliczyl Leszno , mam na mysli handi +1,5
Dzieki za odpowiedz

Do góry
#546525 - 10/04/2006 13:13 Re: LIGA POLSKA 2006
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Quote:

Quote:

O jakich brakach mówisz bo nie kumam?
Nasi juniorzy są najsilniejsi w pierwszej lidze!

Chyba jednak nie, bo to ZG ma najsilniejszych juniorów jak i zdecydowanie najsilniejszy skład w ogóle.

A co do Joonasa, cóż zawiódł na całej linii, ale nie zmienia to faktu, że próżno szukac w ekipe gnieznienskiej czy nawet gorzowskiej zawodnika o podobnych umiejętnosciach i podobnym potencjale. On jeszcze swoje w tej lidze udowodni.

A co do Jensena, to pierwsze mecze w EL pokazały, że jest w dobrej formie i mnie tam jego występ nie dziwi - zwłaszcza ze dobrze wie, że jak zawali to nie będzie jezdził.

Jak na razie najlepszym newsem 1 kolejki jest to, że przyniosła wielkie zyski, a drugim, że Kołodziej jest niesamowity, a Tomek Gollob po latach słabszych zdaje sie, znów będzie walczył o medale w GP - nie ripostujcie, chce tej wiary.

Gollob i Kolodziej faktycznie znakomicie, Adams troche zawiodl... a co do Jensena to nie raz i nie dwa wyniki z EL nie przekladaly sie na Polske i na odwrot, takze to niekoniecznie argument, ja mysle, ze on w Gnieznie jeszcze swoje spartoli , Zielona niestety chyba faktycznie poza zasiegiem , choc licze, ze u nas nie wygraja , szkoda tylko, ze Zielona nie jest w ekstra, a Rybnik w pierwszej, bo ekstra by byla ciekawsza, a i pierwsza by byla bardziej wyrownana, bo mysle, ze Rybnik nie ma teraz skladu na awans, a co mowic na utrzymanie

Do góry
#546526 - 10/04/2006 13:15 Re: LIGA POLSKA 2006
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Quote:

Quote:

Do moderatora:

Przed zalozeniem pierwszego topicu myslalem, rozdzielac czy nie. Stwierdzilem, ze po co latac po tematach jak mozna miec wszystko w jednym. Jednak jezeli wola innych bedzie za rozdzieleniem tematow, nie widze problemu.

Chyab nikt sie nie spodziewal, ze pierwszej lidze bedzie poswiecone tyle miejsca , moim zdaniem dobrym pomyslem by bylo podzielenie tego tematu, pozdrawiam.

Do góry
#546527 - 10/04/2006 15:36 Re: LIGA POLSKA 2006
wasp Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/07/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Do moderatora:

Chyab nikt sie nie spodziewal, ze pierwszej lidze bedzie poswiecone tyle miejsca , moim zdaniem dobrym pomyslem by bylo podzielenie tego tematu, pozdrawiam.

Witam.

Ja natomiast mysle ze warto sie wstrzymac, gdyz uwazam ze to tylko kwestia czasu jak buki zaczna opozniac podawanie kursow np. na godzine przed meczem , wowczas trzeba dzialac szybko, a "skakanie" po tematach tylko moze nastreczac nam klopotow.Teraz mamy wszystko "pod reka", w dodatku mysle ze wiekszosc "specjalizuje" sie w ekstralidze i dobrze jest skorzystac z dobrego typku z 1-szej ligi(a sa takie).Jednak niech zdecyduje wiekszosc.Pozdrawiam

Do góry
#546528 - 10/04/2006 15:58 Re: LIGA POLSKA 2006
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Ja narazie wstrzymałbym się jeszcze ze stwierdzeniami, że Zielona Góra jest poza zasięgiem w I lidze. Fakt, wynik pierwszego meczu imponujący i nie wierzę, aby GTŻ, przegrał w tym sezonie równie wysoko gdziekolwiek (nawet na wyjeździe), jednak sam mecz naprawdę nie odpowiedział na żadne pytanie, oprócz tego, że zawodnicy Falubazu, są niesamowicie dobrze przygotowaniu siłowo i kondycyjnie, pamiętać jednak trzeba, że nie każdy tor będzie tak wymagający jak ten z niedzieli, a gdy przyjdzie im jeździć na kopie (beton przez całe okrążenie), takiej jak można było gościć dotychczas na naszym stadonie, to już wynik może być troszkę inny.

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#546529 - 10/04/2006 18:21 Re: LIGA POLSKA 2006
Krompa Offline
old hand

Meldunek: 21/11/2001
BETGUN oferowal w niedziele sporo zakladow na polska Ekstralige, sporo swiro, ale co z tego, jak tam sie nie da grac.

Oto moja korespondencja z tym pseudo-bukiem:

Dzien Dobry,

założenie kolejnego konta i granie z niego BĘDZIE traktowane jako złamanie
postanowień regulaminu.

Kolejne więc zagrania w celu omijania limitów będą skutkowały zablokowaniem
obu kont.

Z pozdrowieniami,
support@betgun.pl

Prosze o wyjasnienie o co chodzilo, bo nie bardzo rozumiem. Mam jedno konto i nie probowalem otwierac kolejnego, wiec zupelnie nie rozumiem tresci tego maila.

Pozdrawiam

Dzien Dobry,

Otworzone zostało konto ..........@poczta.onet.pl
korzystała z niego osoba o IP: 81.190.7.135 czyli PAN!
Jest to tylko jeden z 5 dowodów na to, że jest to konto tej samej osoby (inne zostaną podane przy ewentualnym dalszym łamaniu postanowień regulaminu i zamknięciu kont)
A że dane osobowe i osoby wpłacającej są rózne od konto ........@wp.pl nie zmienia to faktu że łamane sa postanowienia regulaminu.
Po rozmowie na chat'cie z osoba z wymienionego juz nr IP , której treść dotyczyła właśnie limitów zostało załozone to konto, wszystkie operacje na nim były wykonywane przez tą samą osobę jak dla konta ........@wp.pl, jak rónież polecenia wypłaty o "przypadkowej" tej samej godzinie ok 3 w nocy CET, z odsępem czasowym 7 minut...

Pan to wie = my to wiemy.
NIE zablokowaliśmy kont tylko ostrzegliśmy o takiej możliwości.
Założenie innych kont z różnego adresu IP będzie już poczytane jako działania z premedytacją i nie będziemy pisać "upomnień".
Następne czynności będą już stanowcze gdyż został Pan poinformowany. A nie wysyłamy takich informacji bez uprzedniego upewnienia się, że miało miejsce naruszenie zasad obowiązujących w naszym systemie.

Z pozdrowieniami,
support@betgun.pl

OK, teraz rozumiem. Juz kolezance nie bede uzyczal swojego komputera, ani nawet logowal sie na jej konto. Czy oboje mozemy nadal korzystac z kont, kazde oddzielnie, ze swoich komputerow?
Czy dalsza zbieznosc godzin na przyklad wysylanych kuponow bedzie poczytywana jako lamanie regulaminu? Bo nie ukrywam, ze mamy staly internetowy kontakt ze soba i grywamy bardzo podobne mecze. Prosze o instrukcje, gdyz zarowno ja, jak i kolezanka chcemy uniknac jakichkolwiek klopotow w przyszlosci.

Pozdrawiam
Pawel

Pan i kolezanka to wg nas ta sama osoba - a przynajmniej ten sam gracz ;-))
I nie wskazuje tylko na to identyczny IP
Każde zagranie które będzie sugerowało omijanie limitów będzie uznawane za
złamanie regulaminu - z premedytacją.
Również innych kont, które "przez przypadek" będą miały tyle identycznych
cech.

Z pozdrowieniami,
support@betgun.pl

Jak widze tworzenie spiskowej teorii dziejow to Panstwa glowne zajecie. No coz, widze, ze z Wami pograc sie nie da. Nie podejmujecie wyzwania. Trudno. Piaskownica lub buk krzak to pasujace tu stwierdzenia.
Nie rozumiem tez polityki kursowej stosowanej przez Panstwa firemke. Kazdy szanujacy sie bukmacher przy obcieciu stawki zakladu jednoczesnie obniza kurs i umozliwia ewentualne dogranie po nowym mniej atrakcyjnym kursie. U Was jedynych obciecie stawki czegos takiego nie powoduje, co swiadczy tylko o jednym - nie macie pojecia co oferujecie i jaki jest prog ryzyka. Obcinanie dla obcinania to smieszne podejscie.

Zycze powodzenia
Pawel

P.S. Podobne amatorstwo spotkalem dotad tylko w jednej firmie - Milenium.

Jak widac z powyzszej korespondencji dla graczy powaznie zajmujacych sie zakladami bukmacherskimi otwieranie konta w tej firmie to zwykla strata czasu. A na koniec moze o co poszla cala awantura.
Oto jak poobcinano mi staweczki, po tym zobaczycie, ze mamy doczynienia z dziecmi i zagranie kwotami chocby w miare zblizonymi do przyzwoitych jest tam nierealne:

Pierwszy kupon, zagrany na zupelnie dziewiczym koncie, system obcial tylko o polowe i przyjal za cale 300 zl!! Szok!

Potem nie bylo juz tak rozowo.

Pierwsza proba za 500 i ostala sie stowka.
Kolejne za 400 i 350 - odrzucone w calosci.
Siedmopozycyjny kombos obciety ze 100 zl na 20!
Potem system 2z3 z 600 na 100 (no tu sie zdziwilem)
4 single z 500 na 50 kazdy. lool
I na koniec blokowy 2z4 i 3z4 lacznie za 10 zl!!! Po calym zlociszu na kombinacje.

Jak to trafnie ujal moj kumpel "chyba Betako i Mielnium polaczyly sily i zalozyly buka internetowego".
Cos w tym jest, zrobili zrzute, kupili serwer na Kostaryce i hejka.

Jak zatem widzicie otwieranie tam konta to zwykla strata czasu i nerwow. System szpiegowsko - nadzorujacy maja OK, szkoda ze nie idzie za tym kapital ryzyka i znajmosc oferowanych dyscyplin...

Pozdro

Do góry
#546530 - 11/04/2006 21:02 Re: LIGA POLSKA 2006
harris73 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2005
Zbliza sie druga kolejka Extraligi,a coniektorzy jeszcze licza kasiore z pierwszej,gratulacje!
Proponuje podejsc do niej tak jak wczesniej,niektorzy wiedza o co biega.
Powiem Wam ze troche ma to sens!
Jak pojawia sie kursy w poniedzialek ,dopiero zacznijmy dyskusje.
pozdro

Do góry
#546531 - 11/04/2006 21:08 Re: LIGA POLSKA 2006
harris73 Offline
Pooh-Bah

I powiem Wam ze zwlaszcza jesli chodzi o zuzel ma to sens!

Do góry
#546532 - 11/04/2006 22:12 Re: LIGA POLSKA 2006
e-pieniadze Offline
member

Meldunek: 26/03/2006
harris73 o czym piszesz ?

Co do Gniezna,ze ma najlepszych juniorów w lidze ? Fakt Jabłoński z doświadczeniem ekstraligowym powinien byc jednym z najmocniejszych juniorów w 1 lidze ale nie zapominajmy, ze Falubaz ma prespektywicznego Zengote, 16-letniego równie utalentowanego Wolberta oraz Marcinkowskiego który równiez posiada doswiadczenie ekstraligowe i to nie małe - na rozkładzie ma już Rickardssona przez 3 okrażenia hehe

Do góry
#546533 - 11/04/2006 22:34 Re: LIGA POLSKA 2006
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
no i Lindgrena[MŚ juniorów 06] i Davidssona <hmmm>

Do góry
#546534 - 11/04/2006 22:42 Re: LIGA POLSKA 2006
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
Za dużo wygrywasz Krompa , to Cię szpiegują,moze masz ogona

Do góry
#546535 - 12/04/2006 09:40 Re: LIGA POLSKA 2006
harris73 Offline
Pooh-Bah

Do góry
#546536 - 12/04/2006 12:16 Re: LIGA POLSKA 2006
mlodyGKS Offline
member

Meldunek: 25/04/2005
Witam,

Panowie i Panie, my tu sie smiejemy a to moze spotkac kazdego z nas.Przeciez to jest chore, jak mona komus obcinac kupon do 1zl??!! Paranoja!!
Mi sie zdarzylo kiedys w Baw dostac blokade na konto i nawet juz tam nie zagladam, bo co mi po zakladzie za maks 5E, gdzie musze grac same single. Smiech na sali. W ogole, to jest dla mnie tragi-komedia. Po wystawiac w takim razie oferte skoro nie mozna z niej skorzystac??

Druga sprawa, gdzie jest nasz mistrz i glowny analityk Nicko Pedersen?? ) Czekam z niecierpliwoscia na jego posty, zawsze mozna sie czegos nowego o zuzlu dowiedziec.Dzis w East. nie pojedzie prawdziwy Nicki.Czyzby chlopaki razem sie wylaczyli na ten okres z zuzla???:))

Pzdr.

Do góry
#546537 - 12/04/2006 13:34 Re: LIGA POLSKA 2006
mihal Offline
addict

Meldunek: 26/03/2005
Ma się rozumieć Krompa,ze Ty polecasz Expekt i Betandwin?

Do góry
#546538 - 12/04/2006 15:09 Re: LIGA POLSKA 2006
Krompa Offline
old hand

Meldunek: 21/11/2001
Dziwne pytanie mihal. Jedno wiem na pewno. Nie polecam betguna i zycze im rychlego konca.;)

Do góry
#546539 - 13/04/2006 11:51 Re: LIGA POLSKA 2006
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Na poczatku witam na forum. To moj pierwszy post. Dopiero zaczynam.
Moze moje pytanie jest troche smieszne ale mam nadzieje ze ktos mi odpowie.

U jakiego internetowego buka mozna obstawic e-lige i 1 lige polskiego zuzla?
Kiedy sa dostepne kursy na mecz przewaznie? (czy tylko i wylacznie w dniu zawodow jak to ma miejsce np. w Toto-Mix)
Jak sie maja sprawy z HC? Czy sa zawsze czy tez mozna obstawiac mecze bez HC o ile jest taka mozliwosc?

Dzieki z gory.

pzdr

Do góry
#546540 - 13/04/2006 14:08 Re: LIGA POLSKA 2006
speedwayfan Offline
newbie

Meldunek: 13/04/2006
witam, ja takze dopiero co sie zalogowalem.
extra i 1 lige mozna obstawiac np w betandwin, adres: www.betandwin.com
kursy sa dostepne zazwyczaj w tym samym dniu co mecz..
z hc roznie bywa, najczesciej sa i to jest najgorsze..
no ale na zuzlu mozna zarobic.
ostatnio w profie pieknie weszlo leszno,wrocek i czewa.

jeszcze mam pytanko do grajacych w BAW, wczoraj wyslalem przelew elixirem na ich konto, orientujecie sie kiedy wplynie kasa zebym mogl grac?

pozdro

Do góry
Strona 8 z 25 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 24 25 >

Moderator:  Green Arrow, rafal08