#549271 - 02/04/2006 16:25
Re: Otwarcie nowego stadionu w Kielcach: mecz Korona - Zagłębie !
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549273 - 02/04/2006 17:59
|
old hand
Meldunek: 01/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549275 - 02/04/2006 18:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549282 - 02/04/2006 20:35
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Chyba mnie wzrok nie myli i tam ogłasz się Gamebookers.... Jak dotychczas na polskich stadionach widziałem tylko rekalmy Expektu. Swoja drogą to trochę dziwne (a może i lepiej), że buki netowe coraz więcej się reklamują pomimo zakazu reklamy zakładów bukmacherskich, bo chyba nie został on jakoś ostatnio zniesiony? Czy pamięta ktoś podstawę prawną do tego zakazu reklamy?
|
Do góry
|
|
|
|
#549283 - 02/04/2006 20:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
tu więcej fotek z meczu ja oczywiście byłem na meczu ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Stadion jest naprawde przepiękny i przy sztuczny świetle wygląda okazale.Szkoda tylko,że część ludzi przybyło zobaczyć tylko stadion.Atmosfera była przednia,mimo wcześniejszej parodii z bramkami wejściowymi.
|
Do góry
|
|
|
|
#549284 - 02/04/2006 20:43
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Już sobie sam szybciutko znalazłem ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) USTAWA z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych Quote:
Art. 8. 1. Zabrania się reklamowania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: wideoloterii, gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych, gier na automatach oraz gier na automatach o niskich wygranych - przez co rozumie się zachęcanie do udziału w nich, przekonywanie o ich zaletach, informowanie o miejscach, w których są urządzane, i możliwościach uczestnictwa. 2. Zakaz, o którym mowa w ust. 1, nie obejmuje reklamy i informacji w ośrodkach gier i punktach przyjmowania zakładów.
|
Do góry
|
|
|
|
#549287 - 02/04/2006 21:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Mi na stadionie nie podoba się tylko jedna rzecz. Mianowicie odległość zadaszenia od trybyny przez którą widać jakies drzewa i okolice... Natomiast to ze nie ma płotów uważam za wspaniałą rzecz. Mam nadzieje, że w Poznaniu, Krakowie i na kolejnych nowych stadionach się ich sukcesywnie będziemy pozbywać...
W Krakowie to na pewno , szczegolnie ciakawie by to wygladalo podczas derbow... ![](/ubbthreads/images/graemlins/Piwko_1.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#549288 - 02/04/2006 21:20
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Już sobie sam szybciutko znalazłem ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) USTAWA z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych
Quote:
Art. 8. 1. Zabrania się reklamowania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: wideoloterii, gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych, gier na automatach oraz gier na automatach o niskich wygranych - przez co rozumie się zachęcanie do udziału w nich, przekonywanie o ich zaletach, informowanie o miejscach, w których są urządzane, i możliwościach uczestnictwa. 2. Zakaz, o którym mowa w ust. 1, nie obejmuje reklamy i informacji w ośrodkach gier i punktach przyjmowania zakładów.
Zeby nie bylo nie na temat to stadionik wyglada naprawde super:) Ale w Poznaniu tez zapowiada sie calkiem ciekawie, moja antypatia do klubu stopnieje zupelnie w momencie "tajemniczego znikniecia pseudodzialaczy" ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
Co do reklamy bukmacherow, Nie wiem dokladnie jak to jest rozwiazane ale z tego co wiem np. SB reklamuje sie jako miejsce w sieci gdzie mozna pograc w pokera "play for fun", zupelnie bez pieniazkow i tak dalej ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Wychodzi wiec na to ze ze wlodarze klubow np. z Kielc nieladowaliby sie w watpliwy interes, (jak wspominal Sosna nie jest to glupi czy pazerny czlowiek) i reklamodawcy w ten sposob beda tlumaczyc swoja obecnosc na bandach dookola stadionu. Jakie zaklady o co chodzi my tu delikatnie pokerek dla zabawy ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif) Nie jestem pewien czy tak to funkcjonuje ale wszystko na to wskazuje, ufff co za rym ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
Kielcom szczere gratulacje ladnego stadionu ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
Edited by Biszop (02/04/2006 21:21)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|