#550701 - 29/05/2006 09:52
Re: (Chyba) czerwcowy zlot forumowiczow!!!
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Do ludzi jadących z Trójmiasta: Rozmawiałem z JRR i my jesteśmy za opcją żeby w piątek z rańca pociskać koleją. Zawsze się będzie można lepiej poznać już podczas podróży
Proponuję takie połączenia (pociągi są pośpieszne)
Gdynia [7:50] ---> Sopot [8:00] ---> Gdańsk Główny [8:18]---> Bydgoszcz [10:12] ---> Gniezno [11:34]
lub...
Gdynia [10:42] ---> Sopot [10:52] ---> Gdańsk Główny [11:11]---> Bydgoszcz [13:12] ---> Gniezno [14:34]
Patrzyłem też na stronie PKS Gniezno połączenia do Skorzęcina ale wygląda na to, że są marne i niewykluczone że zabalujemy 2-3 h w Gnieźnie. No chyba że się mylę i można dojechac tam w inny sposób niż pekaesidłem.
Generalnie mi nie robi godzina wyjazdu, JRR chce jak najwcześniej. Czekam teraz na opinie Mitula i Mr Joke i ewentualnie innych ludzi z 3miasta.
Pozdrówka
Witam, ja pociągiem mogę śmigać bez problemu, jednak na ten wcześniejszy nie mam szans się dokulać( 2ga połoowka w pracy i tak musi się zwolnic, a nie mam z kim 2ki maluchów zostawić:))) na ten drugi z bólem ale bym był, co do pksu, tak rzadko jeżdżą quincy? ale ktos pisał że busy bujają do Skorzęcina. Może ktoś coś o tych busach napisać?? Pozdrawiam
Ps. Quincy tylko nie pisz że pantofel hahah
|
Do góry
|
|
|
|
#550702 - 29/05/2006 09:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
A gdzie się spotykamy? Proponuję przy kasie nr 1, w holu głównym jest tylko jedna (zwykle nie jest czynna). Albo w Betako... jeszcze jakiś zakładzik przed wyjazdem?
|
Do góry
|
|
|
|
#550705 - 29/05/2006 10:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Quote:
Piłka nożna - tylko 1 boisko (widoczne na fotkach), hard. Najbliższe zielone, pełnowymiarowe boisko w Witkowie oddalonym o około 6km (jak chcecie moge podjechac tam w poniedziałek i spróbować zarezerwować)
Osobiścię obtuję jak najbardziej za meczem piłki nożnej Północ Vs Południe
PS: piłka nożna to najbardziej zespołowy sport z możliwych, zachęcam do udziału w zaproponowanym wyżej meczu
|
Do góry
|
|
|
|
#550706 - 29/05/2006 10:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Quote:
Quote:
Piłka nożna - tylko 1 boisko (widoczne na fotkach), hard. Najbliższe zielone, pełnowymiarowe boisko w Witkowie oddalonym o około 6km (jak chcecie moge podjechac tam w poniedziałek i spróbować zarezerwować)
Osobiścię obtuję jak najbardziej za meczem piłki nożnej Północ Vs Południe
PS: piłka nożna to najbardziej zespołowy sport z możliwych, zachęcam do udziału w zaproponowanym wyżej meczu
przepraszam za literówkę, powinno byc ->
optować dk a. ndk IV, ~tuję, ~tujesz, ~tuj, ~ował wybrać, wybierać coś, głosować na coś
|
Do góry
|
|
|
|
#550709 - 29/05/2006 11:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#550712 - 29/05/2006 12:17
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
O ile to możliwe to też wolałbym wcześniejszy powrót do W-wy,tak by być na miejscu wczesnym popołudniem.
P.S.Trochę martwi mnie ta pogoda...
|
Do góry
|
|
|
|
#550714 - 29/05/2006 12:36
|
enthusiast
Meldunek: 12/03/2006
|
Temat o zlocie zobaczyłem dopiero dzisiaj i chciałbym, jeżeli jest to jeszcze możliwe, zarezerwować miejsce w jednym z domków. Chociaż na forum bardzo się nie udzielam i nie mam tak wielu wiadomości, to jednak chętnie bym pojechał. Jestem z Gdyni.
|
Do góry
|
|
|
|
#550715 - 29/05/2006 13:30
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Quote:
Quote:
Do ludzi jadących z Trójmiasta: Rozmawiałem z JRR i my jesteśmy za opcją żeby w piątek z rańca pociskać koleją. Zawsze się będzie można lepiej poznać już podczas podróży
Proponuję takie połączenia (pociągi są pośpieszne)
Gdynia [7:50] ---> Sopot [8:00] ---> Gdańsk Główny [8:18]---> Bydgoszcz [10:12] ---> Gniezno [11:34]
lub...
Gdynia [10:42] ---> Sopot [10:52] ---> Gdańsk Główny [11:11]---> Bydgoszcz [13:12] ---> Gniezno [14:34]
Patrzyłem też na stronie PKS Gniezno połączenia do Skorzęcina ale wygląda na to, że są marne i niewykluczone że zabalujemy 2-3 h w Gnieźnie. No chyba że się mylę i można dojechac tam w inny sposób niż pekaesidłem.
Generalnie mi nie robi godzina wyjazdu, JRR chce jak najwcześniej. Czekam teraz na opinie Mitula i Mr Joke i ewentualnie innych ludzi z 3miasta.
Pozdrówka
Witam, ja pociągiem mogę śmigać bez problemu, jednak na ten wcześniejszy nie mam szans się dokulać( 2ga połoowka w pracy i tak musi się zwolnic, a nie mam z kim 2ki maluchów zostawić:))) na ten drugi z bólem ale bym był, co do pksu, tak rzadko jeżdżą quincy? ale ktos pisał że busy bujają do Skorzęcina. Może ktoś coś o tych busach napisać?? Pozdrawiam
Ps. Quincy tylko nie pisz że pantofel hahah
Co do PKS-ów z Gniezna do Skorzęcina to patrzyłem tylko na rozkład PKS Gniezno. Calkiem mozliwe ze jezdza poza tym jakies busiki bo teraz konkurencja dla pks-ow jest powszechnie obecna Takze pewnie daloby rade jakos tam szybciej dojechac tym bardziej ze to chyba niecale 20 km.
Nie martw sie Joke nie bede juz z Ciebie targal lacha bo zdaje sobie sprawe ze rodzinka to juz odpowiedzialnosc tym bardziej male dzieciaki.
Takze czekamy jeszcze na wiadomosc od Mitula... a moze jeszcze 5 osoba sie z nami zabierze bo widze ze jakis forumowicz z Gdyni jeszcze sie zainteresowal...
PS. DJ Sosna- turniej w pile musi byc musowo. Ja mysle ze nawet wiecej druzyn uda sie sklepac niz tylko polnoc i poludnie Ale zobaczymy na miejscu w kazdym razie boisko na zdjeciu wyglada bardzo ok. Tylko panowie nie loic za duzo browara w pociagach bo na hardzie pileczka jest zdecydowanie szybsza niz na trawiastym
|
Do góry
|
|
|
|
#550716 - 29/05/2006 13:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Bilety dla Warszawiaków już kupione.
4 normalne (El Camino, Conrad, GSE, bazyl) i 3 studenckie (Sosna, Experto, tomo) do Wrześni - odjazd z DWC o 10:25.
3 normalne (El Camino, GSE, bazyl) i 2 studenckie (Experto, tomo) do Warszawy - odjazd z Wrześni o 18:11.
2 klasa, wszyscy w jednym przedziale.
Z 2-ma osobami jestem jeszcze nierozliczony (Conrad na miejscu, Experto(?)), z reszta wszystko uregulowane. Cena biletów dokładnie taka jak podawałem na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#550719 - 29/05/2006 14:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Nie ma problemu Experto Osobom jadącym na ulgowym przypominam, że niezbędne jest posiadnaie przy sobie ważnej legitymacji studenckiej - to chyba jasne. Gdzie się spotkamy? Myślę, że zecydowanie najprościej spotkać się w pociągu. Chyba każdy będzie w stanie trafić do odpowiedniego pociągu. Rozkładowy odjazd o 10:25 z peronu 3. Jest to pociąg TLK 'Gałczyński' relacji Lublin - Szczecin Gł. - będzie zapewne wyświetlany na peronowych klapkach i niejednokrotnie zapowiadany przez megafony więc chyba każdy trafi. Miejsca mamy w wagonie nr 6.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|