witam
Panowie widze nerwowi i zaczynaja sie niepotrzebne teksty, Biszop zyje owszem, ledwo bo ledwo ale nadal ciagnie
Pisalem ze nie moglem sie skontaktowac z gosciem od domkow przez weekend, dzis juz nie bylo problemow wiec sam wiem juz wiecej.
Umowilem sie z tym czlowiekiem ze wplace mu pieniazki do polowy 3 tygodnia maja czyli do okolic 17-18 maja, ewentualnie moze sie do przeciagnac do konca tygodnia.
Proponuje aby kazdy kto jest zdecydowany wplacil pieniazki
w calosci kwota za te dwa dni i tak jest smiesznie mala bo 15 pln za dobe razy dwie doby daje
30 pln za osobe.
Unikniemy tym samym kombinacji oddawania pieniedzy, mnie pracy i zmartwien, a wynajmujacemu klopotu w momencie jesli w ostatniej chwili sie rozmyslimi.
Moja propozycja jest taka,
Poprosilbym Was aby jedna osoba zebrala wszystkie pieniazki i wyslala do mnie, ja podjade do goscia i mu wplace bezposrednio, wezme pokwitowanie i po krzyku, jesli sa watpliwosci co do mojej osoby czy aby z tymi "kokosami" nie uciekne to osoba ktora zbierze calosc moze wplacic calosc bezposrednio wynajmujacemu:) Domki mamy zarezerwowane od dnia 2 czerwca do dnia 4 czerwca tj. piatek (moze byc juz od rana) do niedzieli popoludnia lub wieczora)
Jesli macie pytania to smialo, postaram sie nie zniknac i odpowiedziec